154
Sorteer op:

TENA Fix stretchbroekjes zijn nauwsluitende, herbruikbare broekjes die bedoeld zijn om de TENA inlegverbanden goed op de plaats houden. De broekjes zijn per 5 stuks verpakt en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Lees meer

TENA Pants Maxi is een zeer sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

Lees meer

TENA Slip Maxi XL met ConfioAir™ is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies.

Lees meer

TENA Pants Plus is een sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij zwaarder urineverlies.

Lees meer

TENA Pants Normal is een sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming.

Lees meer

TENA Bed Plus 60x90 cm beschermt bedden en stoelen bij incidenteel urineverlies. Heeft een absorptieniveau van 1900 ml.

Lees meer

TENA Pants Discreet Medium een sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij matig urineverlies.

Lees meer

TENA Pants Maxi Medium is een zeer sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Maat: M (heupmaat: 80-110 cm)

Lees meer

TENA Pants Super is een zeer sterk absorberend verband en broekje in één voor actieve mannen en vrouwen die behoefte hebben aan een comfortabele bescherming. Een perfecte keuze bij zwaar urineverlies.

Lees meer

TENA Lady Extra Plus met DRIEVOUDIGE BESCHERMING is speciaal ontworpen voor ultieme bescherming en zijn bijzonder zeker. Met de unieke InstaDRY Zone zijn ze een perfecte keuze bij het verlies van scheuten urine.

Lees meer

TENA Slip Ultima met ConfioAir™ is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Inhoud: M/ L 21 stuks per verpakking. XL: 18 stuks.

Lees meer

TENA Barrier Cream 150 ml is een zachte transparante crème die voor een sterke waterafstotende barrière zorgt waardoor de huid beschermd wordt tegen bijvoorbeeld vocht.

Lees meer

TENA Men Level 1 is speciaal ontworpen voor het mannenlichaam en is een perfecte keuze bij druppeltjes en licht urineverlies.

Lees meer

TENA Flex Maxi is een zeer sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. Maat XL is per 21 stuks verpakt. Vochtopname: 2965 ml

Lees meer

TENA Slip Plus met ConfioAir™ is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies.

Lees meer

TENA Flex Plus is een sterk absorberend verband met heupband. Ideaal voor hulp bij zwaar urineverlies. Beschikbaar in de maten Small tot en met XL.

Lees meer