TENA Lady verbanden

14
TENA Lady verbanden zijn geschikt voor het verlies van een paar druppels tot een scheutje urine. De verbanden zijn verkrijgbaar in verschillende absorptie niveaus en daardoor voor meerdere situaties te gebruiken.
Lees meer
Sorteer op:

Voor wie is dit product geschikt?

TENA Lady verbanden zijn vooral ontwikkeld voor mensen die licht tot matig urineverlies hebben en goede bescherming willen. Daarnaast zijn er speciale verbanden die ook ‘s nachts gebruikt kunnen worden, ideaal voor degene die ook in de nacht urine verliezen. De TENA verbanden bieden altijd bescherming tegen nare geurtjes, een vochtig gevoel en doorlekken; zowel overdag als ‘s nachts.

 

Comfortabel, veilig en beschermend

Het verliezen van urine kan erg vervelend zijn, maar het gebruik van TENA Lady verbanden maakt dit probleem net wat minder groot. Dankzij de DRYZone wordt het vocht snel opgenomen en ervaart u altijd een droog gevoel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van micro-fresh parels waardoor nare geurtjes geen kans krijgen om door te breken. Dit zorgt voor een veilig en fris gevoel, de hele dag door!

De TENA Lady verbanden zijn gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waardoor de verbanden ook prettig zitten. Daarnaast hebben de verbanden een Silky Soft toplaag waardoor het vocht direct bij de huid wordt weggehaald. Dankzij de perfecte pasvorm zitten de verbanden van TENA Lady altijd prettig en bent u verzekerd van een goede bescherming. U kunt de hele dag doen wat u leuk vindt zonder u zorgen te hoeven maken om uw incontinentie.

De TENA Lady producten zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid.

Er zijn verschillende varianten van de TENA Lady verbanden:


De jarenlange ervaring van TENA heeft ervoor gezorgd dat er voor iedere situatie een geschikt verband verkrijgbaar is. De verbanden nemen vocht snel en goed op en zorgen altijd voor een comfortabel en veilig gevoel zodat u zich niet onzeker hoeft te voelen. U zult gegarandeerd een veilig en comfortabel gevoel ervaren dankzij de bescherming van TENA Lady verbanden.