Nutridrink Compact Fibre Vanille - 24 x 125 ml
Nutridrink Compact Fibre Vanille - 24 x 125 ml 62,95

Nutridrink Compact Fibre Vanille - 24 x 125 ml

62,95

24 flesjes Nutridrink Compact Fibre Vanille. Voor een complete en smaakvolle dieetvoeding. THT datum: 24/09/2024

Op voorraad
ZI-nummer: 15636836
EAN: 6097712679628
SKU: 172114-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Nutridrink Compact Fibre vanille

De Nutridrink Compact Fibre is een kant-en-klare dieetvoeding met vezels. Door een flesje Nutridrink Compact Fibre te drinken krijg u eiwitten, energie, vezels, vitaminen en mineralen binnen. Met dit product kun u eventueel tekorten aanvullen. Het is een compacte drank. Er zit slechts 125 ml in een flesje. Dat maakt het makkelijk om via de Nutridrink Compact Fibre toch de voedingsmiddelen binnen te krijgen die u nodig hebt. Het is een voeding voor medisch gebruik. Dat betekent dat deze complete drinkvoeding voorgeschreven moet worden door een arts of diëtist.

Wanneer kun u Nutridrink Compact Fibre vanille gebruiken

De Nutridrink wordt vaak ingezet bij ziekte gerelateerde ondervoeding. Dat betekent dat een arts of diëtist het voor kan schrijven als u ziek bent, of als u bijvoorbeeld een operatie hebt ondergaan. Het kan dan soms moeilijk zijn om voldoende te eten en daardoor krijg u onvoldoende voedingsstoffen binnen. Als u naast u gewone voeding dan ook de Nutridrink Compact Fibre gaat gebruiken, dan weet u zeker dat u alle voedingsstoffen die u nodig hebt binnen krijgt. Het is een dieetvoeding die onder medisch toezicht gebruikt kan worden.

Het gebruik van Nutridrink Compact Fibre vanille

Dit dieetproduct is in verschillende smaken verkrijgbaar. Naast vanille kun u ook kiezen uit de smaken aardbei en mokka. Het algemene gebruiksadvies is om 1 tot 3 flesjes Nutridrink Compact Fibre per dag te gebruiken als aanvulling op uw normale voeding. Maar het kan ook zijn dat uw arts adviseert om een andere gebruiksfrequentie te hanteren. Volg in dat geval altijd het advies op van uw specialist. Als u de dieetvoeding als vervanging voor u normale voeding gebruikt, dan kun u 5 tot 7 flesjes per dag innemen. Nutridrink Compact Fibre kun u voor onbepaalde tijd gebruiken.

Het advies is om het product goed te schudden voor gebruik. u kunt de flesjes het beste in de koelkast bewaren, omdat de Nutridrink gekoeld het lekkerst is. Maar buiten de koelkast kun u de flesjes ook bewaren, als de temperatuur maar tussen de 5 en de 30 graden Celsius is. Na openen kun u het flesje afgesloten nog 24 uur in de koelkast bewaren. Op de flesjes staat een houdbaarheidsdatum. Na deze datum is het niet meer verstandig om de Nutridrink Compact Fibre vanille te drinken.

Nutridrink Compact Fibre vanille is glutenvrij

De Nutridrink Compact Fibre is glutenvrij. Het product bevat weinig lactose. Mensen met een lactose-intolerantie kunnen vaak wel een kleine hoeveelheid lactose verdragen. Dus misschien kun u in dat geval ook de Nutridrink Compact Fibre vanille gebruiken. Maar raadpleeg altijd een arts of diëtist voordat u dit product gaat gebruiken. Zij kunnen bepalen of dit de juist dieetvoeding is voor u. En een professional kan u ook precies uitleggen hoeveel flesjes u per dag nodig hebt.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review