TENA Men

15
TENA Men artikelen kopen doet u hier voordelig en snel. Vandaag voor 23:00 uur besteld, betekent morgen discreet thuisbezorgd.
Lees meer
Sorteren op:

Wat zijn de verschillende TENA Men producten?

De verschillende TENA Men artikelen op een rijtje:

Naam Absorptielevel Maten/ Lengte
TENA Men Protective Shield (Level 0) 100 ml 18 cm
TENA Men Level 1 250 ml 18 cm
TENA Men Level 2 487 ml 27 cm
TENA Men Level 3 700 ml 27 cm
TENA Men Active Fit Normal 880 ml S/ M & L/ XL
TENA Men Active Fit Plus 1010 ml S/ M & L/ XL
TENA Men Premium Fit 1430 ml S/ M & L/ XL

 

TENA Men

TENA Men artikelen zijn ideaal wanneer u als man last heeft van urineverlies. TENA Men is speciaal voor het mannen lichaam ontwikkeld en het is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. TENA is op het gebied van incontinentiemateriaal wereldwijd marktleider en beschikt over een ruim assortiment.

De producten van TENA Men bieden bescherming tegen doorlekken, nare geurtjes en ze zorgen voor een droog gevoel. Hierdoor ervaart u meer comfort en veiligheid; ook als u last heeft van urineverlies.

Dankzij het ruime assortiment met TENA Men artikelen kunt u altijd een product aanschaffen wat ook bij uw situatie aansluit. Of u nu af en toe een druppel urine verliest of er extreem last van hebt; voor iedere situatie is het geschikte product te vinden.

TENA Men inlegverbanden
TENA Men inleggers zijn er van Level 0 tot en met Level 3. Deze zijn geschikt voor licht tot matig urineverlies, de inleggers van TENA Men staan bekend om hun goede pasvorm en comfortabele materiaal. Level 0 is geschikt voor minimaal urineverlies en Level 3 wanneer u wat meer (tot 700 ml) urine verliest.

Bekijk hier de product video van de TENA Men Level 1, 2 en 3.TENA Men Pants
TENA Men pants (broekjes), ook wel TENA Men ondergoed genoemd, zijn mannelijke boxershorts met absorptie zone, de absorberende kern is gevestigd aan de voorzijde. De TENA Men pants zijn er in 2 varianten; de TENA Men Active Fit, deze kan 1010 ml vocht absorberen, en de TENA Men Premium Fit welke 1430 ml vocht kan hebben. De TENA Men Pants zijn hierdoor geschikt voor mannen die matig tot veel urine verliezen.

Bekijk hier het meest gebruikte TENA Men Active Fit Plus broekje:

TENA Men Active Fit Plus

Bekijk hieronder de product video's van de TENA Men broekjes:

TENA Men Premium FitTENA Men Active Fit:

 

Behalve de TENA Men producten zijn er ook artikelen die voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn, dit zijn:

TENA Pants
Onderbroeken van incontinentiemateriaal, minder mannelijk dan de TENA Men Pants. Verkrijgbaar van Normal tot Maxi. De Normal heeft een absorptielevel van 1010 ml en de TENA Pants Maxi van 2500 ml.

TENA Flex met heupband
Bieden goede bescherming. Gemakkelijk aan te trekken met de bevestigingsband. Ook praktisch als dit materiaal gebruikt wordt door verzorgers. Verkrijgbaar van Normal tot Ultima. Waarbij Normal 1700 ml kan hebben en de Ultima 4290 ml.

TENA Slip
De Slips van TENA zijn eendelige verbanden met hersluitbare tapes. De Slips bieden hoge bescherming voor urineverlies van 1539 ml (TENA Slip Plus) tot 3250 ml (TENA Slip Ultima).

TENA Comfort
De TENA Comfort is geschikt voor alle incontinentie vormen en is verkrijgbaar in vanaf Normal (1200 ml) tot Ultima (3500 ml). Dient gedragen te worden in combinatie met ondergoed wat goed aansluit of een stretchbroekje.

Stretchbroekjes
Speciaal ontworpen om TENA Comfort goed op z’n plaats te houden.

Tot slot zijn er voor vrouwen natuurlijk ook artikelen die speciaal voor hen geschikt zijn, dit zijn de welbekende TENA Lady artikelen.

 

Wat voor TENA Men product heb ik nodig?

Als het gaat om TENA incontinentiemateriaal is het natuurlijk belangrijk een product te kiezen wat bij uw situatie aansluit zodat u ook comfortabel en veilig de deur uit kunt zonder last te hebben van urineverlies. De producten van TENA Men zijn speciaal ontworpen om u te beschermen tegen incontinentie. Het biedt comfort en veiligheid waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken om uw eventuele urineverlies. Het beste TENA Men product voor u is natuurlijk afhankelijk van uw situatie. Er is een groot assortiment met producten voor licht urineverlies tot extreem urineverlies. Zo kunt u wanneer u minimaal last heeft van incontinentie de TENA Men inlegverbanden kopen en wanneer dit probleem groter is kunnen de TENA Men Pants de juiste bescherming bieden.

Handige Keuzehulp

In samenwerking met TENA hebben wij een handige Keuzehulp ontwikkeld waarmee u aan de hand van een paar korte vragen gemakkelijk kunt bekijken welk product het beste bij uw situatie past. Mocht u hier vervolgens nog vragen over hebben of mocht u liever telefonisch advies krijgen dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen, wij zijn dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer  085 77 33 772. 

Klik hier om direct naar de keuzehulp te gaan.

 

Meer informatie over incontinentie bij mannen

Incontinentie, oftewel ongewenst urineverlies kan verschillende oorzaken hebben en komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Het wordt vaak als onprettig ervaren en dat is logisch. Om dit probleem te verlichten kunnen de producten van TENA Men op deze pagina ondersteuning bieden. Het lost het probleem niet op, maar zorgt wel voor een comfortabel en veilig gevoel zodat u minder last ervaart van de incontinentie

Wat is de oorzaak van incontinentie bij mannen?

Incontinentie bij mannen kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal voorbeelden zijn:

Ouderdom
Door het ouder worden kan het zijn dat de prostaat groter wordt of ontstoken raakt, of dat er nierstenen in het lichaam ontstaan. Dit kan de plasbuis vernauwen wat incontinentie veroorzaakt. Het kan er ook voor zorgen dat u niet meer helemaal kunt uitplassen waardoor er altijd wat urine in de blaas achterblijft.

Ook verminderen lichaamsfuncties als u ouder wordt waardoor u mogelijk minder goed uw urine kunt ophouden. Of vergeet u naar het toilet te gaan door bijvoorbeeld dementie.

Overgewicht
Door overgewicht drukt er meer buikvet op uw blaas, door dit drukkende gevoel kan het zijn dat u urine verliest. Wanneer u gewicht verliest kan ook de incontinentie minder worden.

Een neurologische aandoening 
Wanneer er problemen voordoen in het zenuwstelsel kan dit gevolgen hebben voor de signaaloverdracht. Als er verkeerde signalen worden doorgegeven vanuit de blaas naar de hersenen kan dit ongewenst urineverlies veroorzaken. Een voorbeeld: De blaas stuurt een signaal naar de hersenen dat de blaas vol zit, terwijl dit niet zo is. Of andersom, dat de hersenen de bekkenbodemspieren aansturen om te ontspannen terwijl dit niet nodig is. Hierdoor kunt u ongewenst urine verliezen.

Diabetes 
Door een hoge bloedsuikerspiegel gaat de blaas meer urine aanmaken. Het gevolg hiervan is dat u in één keer drang voelt om naar het toilet te gaan en het moeilijk kunt ophouden. Het kan daardoor gebeuren dat u wat urine verliest.

Er kunnen dus verschillende oorzaken voor incontinentie bij mannen zijn. Wanneer het een medische reden heeft, kan het zijn dat incontinentie verdwijnt als de onderliggende oorzaak is opgelost.

 

Wat voor soorten incontinentie zijn er?

Incontinentieproblemen zijn op te delen in twee soorten; aandrangincontinentie of inspanningsincontinentie.

Inspanningsincontinentie
Dit komt meestal voor bij vrouwen maar het is ook mogelijk dat mannen hier last van hebben. Wanneer u last van inspanningsincontinentie heeft verliest u urine tijdens inspanning, bijvoorbeeld als u lacht, niest, hoest, of springt. De reden hiervan is verzwakte bekkenbodemspieren, deze kunnen niet meer goed samentrekken waardoor de kans bestaat dat u wat druppels urine verliest. Wanneer u last heeft van inspanningsincontinentie kunt u hier mogelijk zelf iets aan doen. Lees daar in dit blog alles over.

Aandrangincontinentie 
Wanneer uw blaas overactief is heeft u continu het gevoel dat u naar het toilet moet gaan, dit kan zelfs 5 minuten later zijn na uw laatste toiletbezoek. Dit gevoel kan erg belemmerend zijn, bijvoorbeeld als u lang in de auto moet zitten, een vergadering moet bijwonen of ‘s nachts als u in bed ligt. Door continu aandrang te voelen om naar het toilet te gaan kan u ongewenst urine verliezen.

Wat de oorzaak van aandrangincontinentie bij mannen is, is nog niet bekend. Wat verwacht wordt is dat de signaaloverdracht tussen de blaas en hersenen niet goed verloopt. Dit met gevolg dat er een signaal van de blaas naar de hersenen wordt gestuurd dat de blaas vol zit terwijl dit niet het geval is. Wellicht dat te veel of te weinig water drinken, urineweginfecties of het gebruik van medicatie een rol speelt.

Lees hier verder over de verschillende soorten incontinentie.

TENA Men Kopen? Kies ook voor gemak met onze herhaalservice

U kunt TENA Men kopen en daarbij kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u uw materiaal automatisch periodiek opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. De frequentie van levering kunt u uiteraard zelf bepalen.

Om de herhaalservice in te stellen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen of extra kosten aan verbonden. U krijgt voor elke nieuwe levering met TENA Men artikelen altijd eerst een bevestiging voor ons. 

TENA voor mannen, wat doet dit?

TENA Men is speciaal ontworpen voor mannen die een doeltreffende bescherming nodig hebben tegen urineverlies, geurtjes en huidirritatie. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende absorptieniveaus om aan verschillende behoeften te voldoen, en ze hebben een comfortabel, nauwsluitend ontwerp. TENA Men producten helpen u uw actieve levensstijl te handhaven en geven u de gemoedsrust die u nodig hebt om te genieten in het dagelijks leven.

Hoe gebruikt u TENA Men producten?

Om het meeste uit uw TENA Men product te halen, is het belangrijk dat u de instructies op de verpakking volgt. Over het algemeen dient u het product zo plaatsen dat het absorberende materiaal zich het dichtst bij uw lichaam bevindt en dient u ervoor zorgen dat het product goed vastzit voordat u aan een activiteit begint. Afhankelijk van het product dat u gebruikt, kunnen er extra stappen zijn die u moet volgen, dus zorg ervoor dat u voor gebruik de instructies zorgvuldig leest.

Meer weten? Doe onze keuzetest om erachter te komen welk product voor u het beste is.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van TENA for men?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van TENA Men producten, waaronder het feit dat ze u kunnen helpen lekkage, geurtjes en huidirritatie te voorkomen. TENA for Men producten zijn ook ontworpen om een comfortabele, nauwsluitende pasvorm te bieden, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende absorptiematerialen om aan verschillende behoeften te voldoen. Bovendien kan het gebruik van TENA Men-producten u helpen uw actieve levensstijl zonder zorgen te handhaven. Dit betekent dat u geen leuke activiteiten of uitjes meer uit de weg hoeft te gaan.

Wij van Hulpmiddelonline geven u graag advies over de TENA Men producten en welke het meest geschikt voor u zal zijn.

Vergelijking tussen verschillende soorten TENA Men producten

TENA Men producten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder slips, boxerslips en beschermend ondergoed. Elke stijl heeft zijn eigen voordelen, dus het is belangrijk om de stijl te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Slips bieden bijvoorbeeld meer bedekking dan boxer slips, maar zijn niet altijd even comfortabel om te dragen. Beschermend ondergoed is ontworpen voor maximale bescherming tegen lekken, maar het is misschien niet zo ademend als andere stijlen.

De een kan een TENA Slip nodig hebben en de ander een TENA Pants Men. Uiteindelijk is het beste TENA Men-product voor u het product dat de mate van bescherming en comfort biedt die u nodig hebt.

Hoe kiest u de juiste maat TENA Men product?

TENA Men producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus het is belangrijk dat u het product kiest dat het beste bij uw lichaam past. Om uw maat te vinden, begint u met het meten van uw taille- en heupomvang. Raadpleeg vervolgens de maattabel op de website van TENA Men om het verzorgingsproduct te vinden dat het beste bij u past. Voor het gebruiken van TENA Men producten zijn er een paar belangrijke punten waarmee u rekening moet houden, namelijk:

  • Zorg ervoor dat het product correct is geplaatst voordat u met een activiteit begint;
  • Kies de juiste maat product om een comfortabele, veilige pasvorm te garanderen;
  • Volg de instructies op de verpakking zorgvuldig op.

Als u vragen hebt over het gebruik van TENA Men producten neem dan contact op met onze klantenservice, wij beantwoorden graag uw vragen.Veelgestelde vragen over TENA Men


Wat is het lichtste TENA Men Artikel?

De TENA Men protective Shield (Level 0) is het dunste TENA Men artikel.

Tot welk absorptievermogen gaan de TENA Men artikelen?

DE TENA Men Premium Fit heeft een opname capaciteit van 1410 ml en is daarmee het artikel dat het meeste kan hebben.

Zijn TENA Men artikelen zichtbaar tijdens het dragen?

TENA Men artikelen zijn dusdanig ontwikkeld dat niemand ziet dat men het aan heeft.

Kan ik TENA Men artikelen ook vergoed krijgen?

TENA Men artikelen kunnen soms vergoed worden. Lees hier alles over in dit blog.

Kan ik ook korting krijgen op TENA Men?

U kunt bij ons korting krijgen op TENA Men artikelen wanneer u meerdere pakken tegelijk besteld of wanneer u gebruik maakt van onze herhaalservice waarmee we de TENA Men artikelen periodiek bezorgen.

Is de verzending van TENA Men artikelen gratis?

Wij versturen bestelling met TENA Men artikelen gratis wanneer de bestelling een waarde heeft van € 20,00 of meer.

Is TENA Men kopen bij de drogist goedkoper?

TENA Men kopen op internet is doorgaans goedkoper dan bij de drogist.

Wat is het meest verkochte TENA Men artikel?

De TENA Men level 2 is bij ons het meest verkocht.

Kan ik TENA Men artikelen ook vast periodiek geleverd krijgen?

U kunt bij het kopen van TENA Men artikelen kiezen voor onze herhaalservice waarmee we het materiaal periodiek zullen leveren. U bepaald zelf hoe vaak.

 

Nog andere vragen over TENA Men? Of eerst uitproberen?

Wij kunnen het ons goed voorstellen als u nog andere vragen heeft over de verschillende TENA Men producten of als u één van de producten gewoon eens uit wilt proberen. U kunt daarom altijd contact met ons opnemen voor advies of voor het aanvragen van een gratis proefpakket met TENA Men producten. Wij zijn dagelijks van 08:00 uur tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 085 - 77 33 772 of u kunt ons een bericht sturen met uw vraag over TENA Men welke wij doorgaans binnen 1 uur zullen beantwoorden.