TENA Pants

24
TENA Pants incontinentie broekjes vindt u hier. Voordelig geprijsd, discreet verpakt en snel geleverd; op werkdagen voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden! Lees verderop alles over TENA Pants.
Lees meer
Sorteren op:

Welke soorten TENA Pants zijn er?

  Absorptievermogen Beschikbare maten
TENA Pants Normal 1010 ml M, L
TENA Pants Plus 1520 ml XXS, XS, X, M, L, XL
TENA Pants Super 2000 ml S, M, L, XL
TENA Pants Maxi 2500 ml M, L, XL

 

TENA Pants; voor wie zijn ze geschikt?

TENA Pants zijn geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van matig tot veel urineverlies en behoefte hebben aan goede bescherming. De pants (broekjes) zijn gemaakt van zacht materiaal en kunnen worden weggegooid na gebruik. Het biedt goede bescherming tegen doorlekken (onder andere dankzij de anti-lek randjes), nare geurtjes en een vochtig gevoel waardoor u zich altijd fris voelt. 

De juiste bescherming en altijd een droog gevoel met incontinentiebroekjes zoals TENA Pants

TENA Pants producten behoren tot de meest verkochte incontinentiematerialen van Nederland en misschien wel van de wereld. Dankzij de zachte stof van de wegwerp broekjes zitten de TENA Pants lekker comfortabel. Daarnaast biedt het altijd de veiligheid en bescherming die u nodig heeft. De incontinentiebroekjes hebben een goede pasvorm en sluiten mooi aan op het lichaam. Zorg er wel voor dat de TENA Pants goed aansluit in de liezen, zodat de anti-lekrandjes ook het beste functioneren. De TENA Pants beschikken over de unieke Dual Absorption Zone waardoor u altijd een droog gevoel ervaart, daarnaast worden nare geurtjes geneutraliseerd dankzij de Odour Neutralizer.


De verschillende TENA Pants incontinentie broekjes op een rijtje;

  Absorptievermogen  Heupomvang
TENA Pants Normal Small (S) 1010 ml 65 - 85 cm
TENA Pants Normal Medium (M) 1010 ml  80 - 110 cm
TENA Pants Normal Large (L) 1010 ml  110- 135 cm
TENA Pants Normal Extra Large (XL) 1010 ml 120 -160 cm

 

  Absorptievermogen Heupomvang
TENA Pants Plus Extra Extra Small (XXS) 1520 ml 40 - 70 cm
TENA Pants Plus Extra Small (XS) 1520 ml 50 - 70 cm
TENA Pants Plus Small (S) 1520 ml 65 - 85 cm
TENA Pants Plus Medium (M) 1520 ml 80 - 110 cm
TENA Pants Plus Large (L) 1520 ml 110- 135 cm
TENA Pants Plus Extra Large (XL) 1520 ml 120 -160 cm

 

  Absorptievermogen  Heupomvang 
TENA Pants Super Small (S) 2000 ml 65 - 85 cm
TENA Pants Super Medium (M) 2000 ml 80 - 110 cm
TENA Pants Super Large (L) 2000 ml 110- 135 cm
TENA Pants Super Extra Large (XL) 2000 ml 120 -160 cm

 

  Absorptievermogen  Heupomvang 
TENA Pants Maxi Medium (M) 2500 ml 80 - 110 cm
TENA Pants Maxi Large (L) 2500 ml  110- 135 cm
TENA Pants Maxi Extra Large (XL) 2500  ml 120 -160 cm

 


U ziet het; er is een groot assortiment incontinentiebroekjes (TENA Pants) voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar waardoor er altijd wel een geschikte variant voor u tussen zit. De TENA Pants zitten comfortabel, bieden de juiste bescherming + veiligheid en zijn prettig in gebruik. Het zijn wat dat betreft niet voor niets de meest gebruikte incontinentiebroekjes. Dames met beperkt urieverlies kunnen overigens ook kiezen voor de broekjes die speciaal voor hen ontwikkeld zijn; u treft deze aan in de TENA Lady categorie. Mannen kunnen kiezen voor de TENA Men broekjes.

Bekijk hier de instructievideo voor TENA Pants


TENA Pants kopen en Herhaalservice voor incontinentiebroekjes

Voor mensen die regelmatig incontinentiebroekjes/ TENA Pants kopen bieden wij standaard extra voordeel wanneer u meerdere pakken tegelijk koopt. Deze korting staat bij de producten vermeld. Daarnaast kunt u kiezen voor onze handige "herhaalservice" waarmee u automatisch producten periodiek opgestuurd krijgt zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. U bepaald uiteraard zelf hoe vaak. Hierdoor wordt TENA Pants kopen wel erg voordelig en gemakkelijk!

Liever eerst uitproberen dan gelijk TENA Pants kopen? U kunt bij ons uiteraard ook een gratis samples van incontinentiebroekjes aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 085 - 77 33 772. Dit nummer kunt u ook gebruiken als u advies nodig heeft , de herhaalservice in wilt stellen of als u andere vragen heeft over de TENA Pants broekjes. Wij helpen u natuurlijk graag.

Goed om te weten bij TENA Pants kopen

Wanneer u op onze website TENA Pants/ incontinentiebroekjes gaat bestellen is het goed om te weten dat wij alle bestellingen vanaf € 25,00 gratis verzenden binnen Nederland. Naar België is dit vanaf € 50 al gratis. Daarnaast worden bestellingen die wij op werkdagen voor 23:00 uur ontvangen, nog dezelfde dag verzonden. 

TENA Pants: het meest verkochte incontinentieproduct in Nederland

TENA pants behoren tot de meest verkochte incontinentiematerialen van Nederland en zijn ontworpen om optimale bescherming tegen urineverlies te bieden aan mannen en vrouwen met (zware) urine-incontinentie. Echter, ook als u te maken heeft verlies van ontlasting zijn de incontinentiebroekjes geschikt. De broekjes zijn voorzien van een super absorberende kern die vocht vasthoudt en helpt de huid droog te houden, terwijl de comfortabele, elastische tailleband zorgt voor een nauwsluitende, veilige pasvorm. De broeken hebben ook anti-lek randen die onbedoeld doorlekken helpen voorkomen, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw individuele behoeften te voldoen. Of u nu te maken heeft met druppelend urineverlies of volledige incontinentie, met een TENA Pants blijft u de hele dag droog en comfortabel.

De TENA pants beschikken over de unieke Dual Absorption Zone waardoor de pants altijd droog aanvoelen. Ook worden de nare geurtjes geneutraliseerd door de Odour Neutralizer. Door deze formules kunt u ervan uitgaan dat u de gehele dag met een fijn en comfortabel gevoel kunt rondlopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over nare geurtjes, een vochtig gevoel en doorlekken.

Meer weten? Doe onze keuzetest om erachter te komen welk product voor u het beste is.

De voordelen TENA Pants

Het gebruik van TENA Pants voor mannen en vrouwen met zware urine-incontinentie heeft vele voordelen. De super absorberende kern helpt vocht vast te houden en de huid droog te houden, terwijl de comfortabele, elastische tailleband zorgt voor een nauwsluitende, veilige pasvorm. De TENA pants hebben de vorm van een gewoon broeken en voelt hetzelfde aan. Ook zorgen de TENA Pants dat ze niet zichtbaar zijn in de broek waardoor u de broeken zorgeloos kunt dragen. De broeken hebben een anti-lek functie die doorlekken voorkomt. De TENA Pants zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor iedereen een passend en goed sluitend broeken aan te schaffen is. Zelfs als u te maken hebt met volledige incontinentie zorgen de broeken voor een stressvrije dag zonder doorlekken. Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om uw incontinentie onder controle te houden, dan zijn TENA Pants een uitstekende optie.

Wij van hulpmiddelonline.nl geven u graag advies over de TENA Pants producten en welke het meest geschikt voor u zal zijn.

De verkrijgbare maten van TENA Pants

TENA Pants zijn een sterk absorberend verband en broek in één. De incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals; maat S (heupomtrek: 65-85 cm), maat M (heupomtrek: 80-110 cm), maat L (heupomtrek: 100-135 cm) en maat XL (heupomtrek: 120-160 cm). De maat heeft dus enkel te maken met uw lichaamsomvang en niet met het absorptievermogen.. De incontinentiebroekjes zorgen ervoor dat u de hele dag beschermd bent tegen een vochtig gevoel, doorlekken of nare geurtjes, zodat u met een zelfverzekerd gevoel kunt blijven doen wat u fijn vindt. Voor optimale zekerheid van de broeken moet u er wel voor zorgen dat de TENA Pants goed aansluit in de liezen, zodat de anti-lekrandjes ook het beste functioneren. Als de broeken niet goed afsluiten bij de liezen, dan kan er alsnog een lek ontstaan. Sluit daarom de randen goed af en geniet op deze manier van de gehele dag met een comfortabel en droog gevoel.Veelgestelde vragen over TENA Pants

 

Voor wie zijn TENA Pants geschikt?

TENA Pants zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met matig tot veel urineverlies.

In welke maten zijn TENA Pants beschikbaar?

Pants van TENA zijn afhankelijk van het absorptielevel beschikbaar in de maten Small, Medium, Large, Extra Large, Extra Extra large en zelfs 3XL.

Hoeveel varianten van de TENA Pants zijn er?

TENA Pants zijn er in Normal, Plus, Super en Maxi.

Hoe weet ik welk absorptieniveau van de TENA Pants ik nodig heb?

Het bepalen van het juiste absorptieniveau kan best lastig zijn. In dit blog leest u hier alles over.

Worden TENA Pants vergoed door de verzekering?

TENA Pants kunnen vergoed worden door de verzekering. Of dit ook voor u geld leest u in het blog "incontinentiemateriaal, regels en mogelijkheden bij de zorgverzekeraar".

Hoe moeten TENA Pants gebruikt worden?

TENA pants moet gebruiken kunt u in onderstaande instructievideo bekijken.

Worden TENA Pants gratis verzonden?

Wij versturen alle bestellingen > € 20,00 gratis, dus ook de TENA Pants.

Kan ik ook een proefpakket met TENA Pants aanvragen?

U kunt bij ons inderdaad ook proefpakket met TENA Pants aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik TENA Pants ook automatisch periodiek ontvangen?

U kunt bij ons gebruik maken van onze unieke herhaalservice en daarmee inderdaad automatisch de TENA Pants thuisgestuurd krijgen.

Kan ik TENA Pants retour sturen als ze niet bevallen?

Ongeopende pakken met TENA Pants kunnen altijd retour gestuurd worden. Wij kijken in dit geval graag naar een alternatief dat wel zal bevallen.

Worden TENA Pants discreet geleverd?

Alle bestellingen met TENA Pants worden zeer discreet en nooit bij de buren bezorgd.

Kenniscentrum en keuzehulp voor TENA Pants

Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over incontinentie en schrijven daarom regelmatig blogs en artikelen over dit onderwerp. Een overzicht hiervan treft u aan in ons kenniscentrum. U kunt daarnaast ook gebruik maken van onze handige "Keuzehulp bij incontinentie" en daarmee gemakkelijk bekijken of en welke TENA Pants het beste bij u past.