TENA Flex ProSkin voor mannen en vrouwen

5
TENA Flex producten zijn incontinentiebroekjes voorzien van een handige bevestigingsband met Comfi Stretch-elastiek. Hierdoor zit de band prettig om de heupen en houdt het het incontinentiemateriaal goed op zijn plek.
Lees meer
Sorteer op:

Voor wie is TENA Flex ProSkin geschikt?

TENA Flex producten zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van zwaar(der) urineverlies en graag de juiste bescherming willen. Daarnaast is het ook geschikt voor verzorgers; dankzij de klittebansluiting kan de TENA Flex makkelijk verwisseld worden.

TENA Flex biedt veiligheid en bescherming tegen doorlekken, nare geurtjes en behoudt een droog gevoel. 


Draagcomfort en een langdurig droog gevoel

De TENA Flex ProSkin is voorzien van ConfioAir waardoor het volledig ademend is. Hierdoor blijft de huid gezond en vrij van irritatie. De ComfiStretch tailleband zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm en is gemaakt van zacht materiaal. De anti-lekrandjes in het verband bieden volledige bescherming, ook wanneer u zit of ligt.

Grote hoeveelheden urine worden naar de kern van het verband geleid door de FeelDry technologie waardoor de urine niet in contact komt met de huid. Met als resultaat dat de TENA Flex droog en comfortabel blijft aanvoelen. Dankzij de vochtindicator weet u ook precies wanneer de TENA Flex vervangen moet worden; de vochtindicator zit aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal en wordt blauw wanneer het vervangen moet worden.


Er zijn verschillende soorten TENA Flex verkrijgbaar:

 

Dankzij de geïntegreerde tailleband in de TENA Flex kunnen de broekjes gemakkelijk en op een ergonomische manier verschoond worden. Zowel als u de TENA Flex zelf verwisseld als wanneer u dat moet doen tijdens de verzorging van anderen.

NIEUW: ProSkin

Speciaal voor de oudere kwetsbare huid heeft TENA het ProSkin assortiment ontwikkeld. Dit assortiment bevat huidverzorgingsproducten, reinigingsproducten, barrièrecrème en absorberende producten zoals TENA Flex. Ieder product is zo ontwikkeld dat het een gezonde huid ondersteund, mild is voor de huid, bescherming biedt en het natuurlijke microklimaat van de huid behoudt.

Dankzij het ProSkin assortiment van TENA blijft de gezondheid van de kwetsbare huid van ouderen optimaal en worden zorgverleners nog beter ondersteund.

Lees hier meer over de unieke ProSkin toepassing van TENA.


Keuzehulp voor de TENA Flex

Indien u twijfelt over of TENA Flex ProSkin het meest geschikt is voor uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen of gebruik maken van onze handige online Keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we met de keuzehulp precies zien welk materiaal het beste bij u past. U kunt de keuzehulp anoniem gebruiken en hoeft hiervoor geen account aan te maken.

 

TENA Flex kopen en Comfort Service

Indien u een TENA Flex product wilt kopen kunt u er bij ons voor kiezen om gebruik te maken van onze handige Comfort Service. Hiermee krijgt u uw materiaal automatisch periodiek opgestuurd zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Dit kan maandelijks of bijvoorbeeld elk kwartaal zijn. Dit bepaald u zelf. Mensen die gebruik maken van onze comfort service krijgen standaard 5%, 10% of zelfs 15% korting op hun bestelling. Lees hier verder over de comfort service.