TENA Slip voor zowel mannen als vrouwen

7
TENA slip artikelen in alle maten vindt u op deze pagina. Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, betekent morgen discreet thuisbezorgd. Ontdek hier alles over TENA Slip.
Lees meer
Sorteren op:

TENA Slip

TENA Slip is een eendelig verband dat gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen met matig tot zwaar urineverlies. Het is in verschillende absorptieniveaus verkrijgbaar en biedt de juiste bescherming tegen urineverlies zonder dat de huid gaat irriteren. Het vocht wordt snel en goed opgenomen zodat u altijd verzekerd bent van een droog gevoel.

Voor wie is de TENA Slip geschikt?

De TENA Slip is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. Dankzij de klittebandstrips aan de zijkant heeft de TENA Slip een perfecte pasvorm en zit het comfortabel; daarnaast maakt het het verwisselen een stuk makkelijker. Zowel voor uzelf als voor een verzorgende. Het biedt bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes.

Vochtindicator en een geur neutralisator op de TENA Slip

De TENA Slip is voorzien van een handige vocht indicator welke aangeeft wanneer het product vervangen moet worden. Deze zit aan de buitenkant en wordt blauw als het tijd is om de TENA Slip te verwisselen. Door de Odour Neutralizer wordt de ammoniak lucht van urine vermindert en behoudt u altijd een fris en zelfverzekerd gevoel. De TENA Slip is gemaakt van comfortabel en zacht materiaal waardoor het prettig aanvoelt, daarnaast is er gebruik gemaakt van ademende zijkanten waardoor de lucht goed kan blijven circuleren. Hierdoor blijft de huid gezond.


Er zijn verschillende soorten TENA Slips verkrijgbaar:

  Absorptielevel Maten
TENA Slip Plus 1539 ml XS, S, M, L, XL
TENA Slip Super 2483 ml S, M, L, XL
TENA Slip Maxi 3555 ml S, M, L, XL
TENA Slip Bariatric 2520 ml XXL, XXXL
TENA Slip Ultima 4435 ml M, L, XL


NIEUW: ProSkin

Speciaal voor de oudere kwetsbare huid heeft TENA het ProSkin assortiment ontwikkeld. Dit assortiment bevat huidverzorgingsproducten, reinigingsproducten, barrièrecrème en absorberende producten zoals TENA Slip. Ieder product is zo ontwikkeld dat het een gezonde huid ondersteund, mild is voor de huid, bescherming biedt en het natuurlijke microklimaat van de huid behoudt.

Dankzij het ProSkin assortiment van TENA blijft de gezondheid van de kwetsbare huid van ouderen optimaal en worden zorgverleners nog beter ondersteund.

Lees hier meer over de unieke ProSkin toepassing van TENA.


TENA Slip kopen en Herhaalservice

Bij het kopen van de TENA Slip producten kunt u nu ook kiezen voor onze handige "Herhaalservice". Hiermee krijgt u een mooie korting op uw bestelling en automatisch periodiek uw materiaal opgestuurd zonder dat u hiervoor elke keer een nieuwe bestelling hoeft te doen. U kunt hierbij standaard kiezen voor levering van het TENA incontinentiemateriaal per 4 weken(5% korting) of per 8 weken weken (10% korting). Een andere interval is ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen. De levering stopzetten of aanpassen kan natuurlijk altijd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. 


Vragen over de TENA Slip?

Indien u vragen heeft over de TENA slip producten kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 085 - 77 33 77 2. U kunt ons daarnaast ook een bericht sturen per e-mail of whatsapp welke doorgaans binnen 1 uur beantwoord zal worden. Wanneer u twijfelt over of de TENA slip producten wel de juiste keus voor u zijn, kunt u tot slot ook gebruik maken van onze handige keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we u zien welke TENA Slip of andere TENA product het beste bij uw situatie past.