Depend voor Mannen

8
Bekijk en bestel hier alle Depend voor Mannen artikelen. Vandaag voor 23 uur besteld, morgen discreet thuis bezorgd!
Lees meer
Sorteren op:

Depend voor mannen

Incontinentie is een probleem waarmee behalve dames ook heren van uiteenlopende leeftijden mee te maken hebben. Ook voor hen heeft Depend, één van de marktleiders op het gebied van incontinentiemateriaal, producten ontwikkeld die geheel op de anatomie van het lichaam zijn aangepast. Producten uit de Depend voor Mannen lijn zijn opgebouwd uit drie verschillende lagen: een bovenste beschermlaag, de absorberende kern en een drooghoudlaag. Ze beschermen tegen doorlekken, houden uw huid droog én voorkomen de verspreiding van ongewenste urinegeuren.

Shields, Guard en Pants

Er bestaan drie verschillende categorieën Depend incontinentiemateriaal voor heren. Dit zijn Depend For Men Shields, Depend For Men Guards en Depend Pants For Men. De twee eerstgenoemde betreffen verbanden en zijn daardoor niet in verschillende maten verkrijgbaar. De Pants serie is behalve in verschillende maten ook in verschillende absorptieniveaus verkrijgbaar.

Depend For Men Shields

Depend For Men Shields zijn speciaal voor heren ontwikkelde verbanden die geschikt zijn voor gebruik bij zeer lichte incontinentie: het verliezen van druppels urine. U draagt het verband, dat dusdanig dun is dat het ook een inlegkruisje kan worden genoemd, in het geval u druppels urine verliest bij lachen of lichamelijke inspanning, na het plassen of na een prostaatoperatie. Depend For Men Shields draagt u in uw ondergoed en is dusdanig dun dat u niet merkt dat u incontinentiemateriaal draagt. Het product heeft een absorptievermogen van 95 milliliter. Zoals hierboven al genoemd, bestaat er één maatvoering.

Depend For Men (Guards)

Depend For Men staat ook wel bekend als Depend For Men Guards. Dit incontinentieverband is ontwikkeld voor heren met licht tot matig urineverlies, dus wanneer de Depend For Men Shields te weinig bescherming bieden, maar de stap naar Depend For Men Pants (nog) niet noodzakelijk is. Depend For Men Guards vangt scheuten urine op. Net als de Shields brengt u dit product in uw ondergoed aan. Ook dit verband kent geen verschillende maatvoeringen. Het Depend For Men Guards incontinentieverband heeft een opnamecapaciteit van 450 milliliter.                                                                                                         

Depend Pants voor Mannen

Depend Pants voor Mannen zijn te gebruiken bij regelmatig urineverlies. Feitelijk betreft dit product absorberend ondergoed. U plaatst het dan ook niet in uw reguliere ondergoed, maar gebruikt het in plaats daarvan. Het ondergoed is in drie verschillende absorptieniveaus verkrijgbaar: Normal, Super en Maximum. U heeft de keuze uit de maten S/M en L/XL.

Depend Pants voor mannen: Normal

De Depend Pants voor mannen Normal is voor u geschikt wanneer er sprake is van matig tot zwaarder urineverlies, oftewel wanneer u regelmatig flinke scheuten of een groter deel van uw blaasinhoud ongewild verliest. Ook zijn de Normal pants geschikt voor vochtige flatulentie. De Depend Pants voor Mannen Normal maat S/M is geschikt voor heren met een heupomvang van tussen de 70 en 105 centimeter. Maat L/XL is geschikt voor heren met een heupomvang vanaf 95 centimeter. Voor beide maten geldt hetzelfde absorptievermogen: 995 milliliter. De Pants Normal zijn dus in staat om meermaals een ongelukje op te vangen. 

Depend Pants voor mannen: Super

De Depend Pants voor Mannen Super zijn incontinentiebroekjes die geschikt zijn voor heren die last hebben van zwaarder urineverlies: het regelmatig verliezen van een groot deel van de blaasinhoud of de gehele blaasinhoud. De Super Pants beschermen tevens tegen vochtige flatulentie en zijn net als de Normal incontinentiebroekjes in de maten S/M en L/XL verkrijgbaar. Maat S/M is geschikt voor heren met een heupomvang tussen de 70 en 105 centimeter en maat L/XL voor heren met een heupomvang tussen de 95 en 150 centimeter. Depend Pants voor mannen Super incontinentiebroekjes hebben een absorptievermogen van 1350 milliliter.

 

Depend Pants voor mannen: Maximum

Depend Pants voor mannen Maximum incontinentiebroekjes zijn de sterkst absorberende broekjes uit deze lijn en geschikt voor heren die regelmatig grote hoeveelheden urine verliezen. Dit houdt in dat u regelmatig het grootste deel van uw blaasinhoud of de gehele blaasinhoud verliest. Ook voor de absorptie van vochtige flatulentie en het verlies van kleine hoeveelheden ontlasting is dit product geschikt. Houdt u er rekening mee, dat ontlasting zure en zoute stoffen bevat die uw huid kunnen beschadigen. Om vochtletsel door deze oorzaak te voorkomen, is het raadzaam om het materiaal na ieder verlies van ontlasting te verwisselen.

Net als de Normal en Super incontinentiebroekjes worden ook de Depend Pants voor mannen Maximum in twee maten gevoerd. Wederom  is maat S/M geschikt voor heren met een heupomvang tussen de 70 en 105 centimeter en maat L/XL voor heren met een heupomvang van 95 centimeter of meer. Ongeacht de maat die u draagt, hebben de Depend voor Mannen Pants voor mannen Maximum een opnamecapaciteit van 1900 milliliter.