Betaalmethoden

Bij Hulpmiddelonline.nl betaalt u veilig en gemakkelijk. Wij bieden u graag een ruime keuze aan betaalmethoden aan en berekenen hier doorgaans geen transactiekosten voor die wij zelf wel af moeten dragen.

Afbeeldingsresultaat voor ideal

iDEAL is een van de snelste en veiligste online betaalmethodes voor Nederlandse consumenten en dus ook voor mensen die te maken hebben met incontinentie. Het is veilig en de betaling wordt direct verwerkt. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers? Dan kun je zonder dat je je apart hoeft aan te melden direct gebruik maken van iDEAL. Je hebt dan alleen de inloggegevens van je eigen internetbankieren nodig en de rest wijst zichzelf.

  • iDEAL is net zo vertrouwd en veilig als uw eigen internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  • Snelle manier van betalen waardoor uw bestelling direct verzonden kan worden.

 

Belfius

Wat is de Belfius Pay Button?

Woont u in België en heeft u te maken met urineverlies dan kunt u Belfius gebruiken om uw bestelling te betalen. Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.


KBC bank

Mister Cash

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maakt u geld over vanuit uw eigen bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. 

 

Vooraf overmaken

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u na bijvoorbeeld het kopen van TENA Pants "Bank overschrijving" selecteren bij het stap 2 van het bestellen en de bestelling vervolgens normaal afronden. U ontvangt na de bestelling bevestigd te hebben een orderbevestiging en een factuur van ons per mail. Vervolgens ontvangt u automatisch van onze "Payment provider MultisafePay" instructies voor de overboeking.

Overschrijvingen zijn doorgaans dezelfde dag bij ons binnen en bestellingen worden op dat moment ook direct verwerkt. Bij het overmaken gelieve het kenmerk van MultisafePay vermelden.

U vindt deze in de orderbevestiging die u na het bestellen ontvangt.

  • Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via uw eigen bank

Wilt u TENA incontinentiemateriaal kopen en liever op een andere manier betalen of heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 085 - 77 33 772. Dit nummer kunt u ook gebruiken als u telefonisch uw bestelling door wilt geven. Indien u hiervoor kiest kunt u uw betaling rechtstreeks aan ons overmaken. 

Onze bankgegevens zijn:
 
HVM Zorg B.V.
NL98 INGB 0008474019
BIC: INGBNL2A
 
Bij een betaling per bankoverschijving gelieve altijd het factuur en/ of ordernummer vermelden.