Depend

30
Depend incontinentiemateriaal. Vandaag voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden! Lees verderop alles over Depend!
Lees meer
Sorteren op:

Depend: specialist op het gebied van incontinentiemateriaal

Wanneer u last heeft van urineverlies, hoeft dit u er niet van te weerhouden uw dagelijks leven te leiden en de dingen te doen die u graag doet. Depend is wereldwijd bekend op het gebied van incontinentiemateriaal en maakt telkens gebruik van de nieuwste technologieën om zijn gebruikers van de beste ervaring te voorzien. Het merk voert absorberende producten voor heren en dames met urine-incontinentie en/of fecale incontinentie. Depend behoort tot Kimberly-Clark. Het incontinentiemateriaal beschermt optimaal, draagt comfortabel en is geurloos en onzichtbaar onder uw kleding.

Meer dan 40 jaar vertrouwen in Depend

Depend werd voor het eerst in de jaren tachtig in Australië gelanceerd. Inmiddels is de alsmaar groeiende lijn incontinentiemateriaal over de hele wereld verkrijgbaar. De productnaam is bijna synoniem geworden voor incontinentieproducten. Depend producten worden vervaardigd door Kimberly-Clark, een merk dat in 1872 werd opgericht en zich in de loop der tijd ging richten op producten ten behoeve van de persoonlijke hygiëne.

Stappen in de effectiviteit, het comfort en de discretie van de materialen

Alhoewel het eerste incontinentiemateriaal voor volwassenen al in 1961 door Proctor & Gamble werd gelanceerd, ontstond er met de introductie van de eerste Depend incontinentieproducten in 1984 pas echt een markt voor deze items. Er werden direct grote stappen in de productontwikkeling gezet; al in 1988 begon Depend met het gebruiken van de Absorb-Lock core, welke ervoor zorgt dat urine in een gel wordt omgezet om zo lekkages te voorkomen. Het materiaal doet dit met behulp van de superabsorberende korrels, die u zodoende droog en fris houden, maar ook de verspreiding van nare geurtjes voorkomen.

Uitgebreid productassortiment voor licht tot zwaar urineverlies

Kenmerkend voor de producten van Depend is dat deze u een veilig en beschermd gevoel geven. U wordt beschermd tegen doorlekken, huidirritaties en de verspreiding van vervelende geurtjes. Omdat iedere persoon die last van incontinentie heeft anders is, heeft het merk een uitgebreid assortiment voor heren en dames ontwikkeld. De producten zijn bedoeld voor licht tot zwaar urineverlies en zijn erop gericht u zo veel mogelijk bewegingsvrijheid te laten behouden. Het incontinentiemateriaal geeft u een droog en fris gevoel, sluit nare urinegeurtjes diep in de productkern op en is onzichtbaar onder uw kleding.

Een efficiënt absorptiesysteem dat uw huidgezondheid beschermt

Depend acht het niet alleen belangrijk om u te beschermen tegen ongewenst urineverlies, maar draagt ook uw huidgezondheid hoog in het vaandel. Ieder product ontleent zijn absorberend vermogen aan een laag watten, die tussen een specifieke boven- en onderlaag liggen. De onderlaag betreft ondoordringbaar kunststof, waartoe dankzij minuscule gaatjes lucht wordt doorgelaten. De bovenzijde is ‘non-woven’, wat betekent dat de urine snel door deze laag heen kan dringen om de superabsorberende productkern te bereiken. De ademende onder- en bovenzijde beschermen uw huidgezondheid.

SAP: superabsorberende korrels

Dat het Depend incontinentiemateriaal zo snel in staat is om urine op te nemen en in de productkern vast te houden, is te verklaren door de aanwezigheid van superabsorberende korrels (SAP). Deze kleine korreltjes zijn in staat om vele malen hun eigen gewicht aan urine vast te houden. Een eetlepel van deze korrels is al voldoende voor een liter vocht. Depend onderwerpt al zijn incontinentiematerialen aan strenge tests alvorens deze met de garantie van een bepaald absorptievermogen op de markt worden gebracht.

Absorptie van grote hoeveelheden urine, zonder dat het materiaal nat aanvoelt

SAP korrels betreffen kleine, witte korreltjes die de urine razendsnel opzuigen en is een soort gel omzetten. Dit voorkomt doorlekken. Dankzij deze korrels kunnen Depend incontinentieproducten grote hoeveelheden urine opnemen, zonder dat het materiaal nat gaat aanvoelen of vervelend gaat ruiken. Ook geurtjes worden namelijk in de productkern opgesloten. Houdt u er rekening mee, dat het voor maximaal draagcomfort raadzaam is om een Depend product nooit te blijven dragen totdat het uiterste absorptievermogen is bereikt.

Depend is comfortabel zowel voor mannen als vrouwen

Depend heeft naast een ruime hoeveelheid uniseks producten ook een complete lijn voor heren en dames ontwikkeld. Deze producten zijn geheel aangepast aan de anatomie van beide geslachten. Voor de inleggers betekent dit bijvoorbeeld dat die voor dames langer zijn en een zandlopervorm hebben: smaller tussen de benen, breder aan de voorzijde en de bilzijde. Voor heren heeft een inlegger de vorm van een kommetje, zodat deze in de voorzijde van het ondergoed kan worden geplakt, daar waar de urine het lichaam verlaat. Genderspecifieke producten van dit merk bestaan al sinds 2009.

Depend incontinentiemateriaal voor alle leeftijden

Incontinentie betreft lang niet alleen ouderen. Ook jongere mensen kunnen om uiteenlopende redenen te maken krijgen met incontinentie voor urine en/of ontlasting. Depend is zich hiervan bewust en zet sinds een tiental jaren dan ook meer in op tevens het jongere publiek. Dit heeft ertoe geleid dat het merk nieuwe producten heeft ontwikkeld die nog discreter zijn en gedragen kunnen worden als gewoon ondergoed. Depend producten worden inmiddels gedragen door miljoenen mensen over de hele wereld.