TENA Discreet inlegkruisjes

8
De zijdezachte TENA Discreet (voorheen TENA Lady) inlegkruisjes zijn comfortabel en bieden een drievoudige bescherming. De inlegkruisjes zijn ontworpen voor maximale discretie.
Lees meer
Sorteer op:

TENA Discreet (voorheen TENA Lady) inlegkruisjes

TENA Discreet inlegkruisjes zijn geschikt voor minimaal urineverlies, zoals het verlies van wat druppels urine door niezen of hoesten. De inlegkruisjes zijn net zo dun als reguliere inlegkruisjes maar kunnen vocht beter absorberen; wat overigens ook snel gebeurt zodat u altijd een droog gevoel ervaart. 

TENA Discreet inlegkruisjes kunnen het minste vocht absorberen van de hele TENA Discreet lijn en zijn dus speciaal ontwikkeld voor mensen die af en toe enkele druppels urine verliezen.

Bescherming dankzij TENA Discreet inlegkruisjes

TENA Discreet inlegkruisjes beschermen u tegen doorlekken, nare geurtjes en ze zorgen voor een droog gevoel doordat de urine snel wordt geabsorbeerd. Daarnaast zijn ze gemaakt van prettig materiaal wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Bovendien zijn de inlegkruisjes speciaal voor het vrouwelijke lichaam gemaakt waardoor het een goede pasvorm heeft. U kunt blijven doen wat u graag wilt, het inlegkruisje biedt u bescherming.

Dit product is ook voorzien van Fresh Odour Control; dit zijn microkorrels die ervoor zorgen dat het vocht snel en goed wordt opgenomen en het zorgt voor een frisse geur. Hierdoor voelt u zich zowel frisser als zelfverzekerder.

De producten van TENA Discreet zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. Hoewel de inlegkruisjes niet gaan irriteren aan de huid is het wel van belang om op tijd het inlegkruisje te verwisselen. De urine die u verliest wordt goed en snel opgenomen maar kan wel voor irritatie aan de huid zorgen.

Er zijn drie verschillende varianten van de TENA Discreet inlegkruisjes:

- TENA Discreet Ultra Mini Magic inlegkruisjes (kleinste formaat)
- TENA Discreet Ultra Mini inlegkruisjes (gemiddeld formaat)
- TENA Discreet Ultra Mini Plus inlegkruisjes (extra lang)

Last van minimaal urineverlies? Dan zijn de TENA Discreet inlegkruisjes voor u voldoende! Kies de maat die bij u past en ervaar het comfort. Indien de TENA inlegkruisjes onvoldoende zijn, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de TENA Discreet verbanden.

TENA Discreet inlegkruisjes kopen en Comfort Service

Wanneer u regelmatig TENA Discreet inlegkruisjes koopt kunt u ook kiezen voor onze handige Comfort Service. Hiermee sturen wij de TENA inlegkruisjes automatisch periodiek op zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Dit kan maandelijks zijn of bijvoorbeeld per kwartaal. Dit bepaald u uiteraard zelf. Met de Comfort Service geven we standaard korting op alle TENA producten tot wel 15%. Lees hier alles over de Comfort Service.


Keuzehulp

Indien u twijfelt over welk incontinentiemateriaal het meest geschikt is voor uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen of gebruik maken van onze handige online Keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we met de keuzehulp precies zien welk TENA materiaal het beste bij u past. U hoeft hiervoor geen account aan te maken. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op met al uw vragen over TENA Discreet inlegkruisjes.