Verzorgend wassen

11
De verzorgende producten van TENA staan garant voor een zachte reiniging, uitstekende verzorging en goede bescherming van de kwetsbare/ gevoelige huid. Naspoelen is bij deze producten niet nodig. De producten zijn ideaal voor de perineale huidverzorging.
Lees meer
Sorteren op:

Met de producten van TENA verzorgend wassen voor een grondige lichaamsreiniging

Wassen zonder water is een andere verwoording van verzorgend wassen. Zonder gebruik te maken van een wasbak, water, zeep of handdoeken, kunt u met de al dan niet verwarmde wegwerpdoekjes van TENA verzorgend wassen. Een pH-neutrale reiniging wordt door zachte en reinigende producten van TENA verwezenlijkt.

TENA biedt een breed assortiment producten voor verzorgend wassen

Bijvoorbeeld met de TENA Wet Wash Glove kan het hele lichaam gereinigd worden met gebruiksklare en met lotion geïmpregneerde wegwerphandschoenen. De reinigende, pH-neutrale chemicaliën en de snel intrekkende verzorgende lotion helpen naast het reinigen van de huid, de conditie van de huid te verbeteren. Met TENA verzorgend wassen zorgt u ervoor dat afdrogen na afloop niet nodig is en vanwege minder gedoe met waskommen zal de gehele verzorging soepeler verlopen.

Perineaal wassen met TENA Wash Mousse is ook een optie

Deze vorm van verzorgend wassen wordt regelmatig toegepast tijdens het verschonen van incontinentiemateriaal. De mousse wordt het best gebruikt bij incontinentie, vooral bij ontlastingsincontinentie. Met de Wash Mousse van TENA verzorgend wassen is mogelijk voor het hele lichaam.

TENA Wash Crème reinigt, hydrateert en beschermt uw gevoelige huid. Daarom is TENA Wash Cream ideaal voor de oudere, tere en gevoelige huid. Een van de beste vervangers van wassen met water en zeep is de Wash Cream. De TENA Wash Cream hoeft niet afgespoeld te worden.

De TENA Wash Cream is vanwege de afwezigheid van alcohol en zeep een goed middel voor huidverzorging en waarborgt de natuurlijke pH-waarde van de huid.