TENA Lady Pants

15
TENA Lady Pants is beschermend ondergoed, geschikt voor matig tot veel urineverlies. De broekjes hebben een goede pasvorm en kunnen veel vocht absorberen.
Lees meer
Sorteren op:

Alles over TENA Lady Pants

TENA Lady Pants betreft een lijn beschermend incontinentieondergoed, geschikt voor actieve vrouwen bij wie sprake is van matig tot zwaarder urineverlies. Tijdens het ontwerpen van de TENA broekjes voor dames is uitvoerig rekening gehouden met de vrouwelijke anatomie. De producten hebben stuk voor stuk een goede pasvorm en zijn in staat een grote hoeveelheid urine te absorberen. U kunt TENA vrouwen broekjes zowel overdag als ’s nachts dragen. Vooral de modellen met een hogere taille zijn hiervoor uitermate geschikt. Er bestaan verschillende soorten TENA Lady Pants: 

 

Naam Maat Kleur Absorptie
TENA Silhouette Normal Low Waiste M Medium; 36 tot 44 Wit/ créme 880 ml
TENA Silhouette Normal Low Waiste L Large; 44 tot 54 Wit/ créme 880 ml
TENA Silhouette Normal Low Waiste Black M Medium; 36 tot 44 Zwart 880 ml
TENA Silhouette Normal Low Waiste Black L Large; 44 tot 54 Zwart 880 ml
       
TENA Silhouette Plus High Waist Creme M Medium; 36 tot 44 Wit/ creme 1010 ml
TENA Silhouette Plus High Waist Creme L Large; 44 tot 54 Wit/ creme 1010 ml
TENA Silhouette Plus High Waist Noir M Medium; 36 tot 44 Zwart 1010 ml
TENA Silhouette Plus High Waist Noir L Large; 44 tot 54 Zwart 1010 ml

 

Incontinentiemateriaal dat nog het meest wegheeft van ondergoed

Urineverlies is soms al confronterend genoeg. Daarom is het van belang dat incontinentieproducten u zoveel mogelijk zelfvertrouwen geven. Terwijl al het TENA incontinentiemateriaal dusdanig wordt vervaardigd dat het nooit dikker is dan nodig is, doen de TENA Lady Pants daar nog een schepje bovenop. De comfortabele soft-fit stretch broekjes voelen aan als katoen. Recent zijn de heupbanden verbeterd om een nog hogere mate van comfort te bewerkstelligen. In de TENA broekjes voor dames heeft u alle vrijheid om te bewegen. Wat u ook doet, het materiaal blijft op zijn plaats zitten.

Dat incontinentiemateriaal bovendien niet zichtbaar is, is voor vrijwel alle vrouwen een belangrijk punt van aandacht. Fabrikant TENA begrijpt dit maar al te goed. TENA Lady Pants zijn ook onder strakke kleding niet zichtbaarder dan regulier ondergoed. De broekjes zijn verkrijgbaar is elegante kleuren zoals crème en zwart.

Voor welke vrouwen zijn TENA Lady Pants bedoeld?

TENA vrouwen broekjes zijn er voor de dames die een actief leven leiden en met matig tot zwaarder urineverlies te maken hebben. Als inlegkruisjes en -verbanden onvoldoende blijken te zijn, helpen de TENA vrouwen broekjes u uw zekerheid te behouden. TENA Lady Pants absorberen veel vocht en zijn uitgerust met speciale antilekrandjes die in uw liezen vallen. Deze fungeren als een extra barrière in het geval u een grote hoeveelheid urine verliest.

Fresh Odour Control

Niet alleen wilt u dat uw incontinentiemateriaal niet zichtbaar is, eigenlijk bedoelt u dat het helemaal niet merkbaar zou mogen zijn. TENA broekjes voor dames zijn daarom ook voorzien van de Fresh Odour Control technologie. Deze zorgt ervoor dat urine geen kans krijgt om ammoniakachtige geurtjes te verspreiden. In plaats daarvan worden deze geurtjes samen met de urine zelf diep in de product-kern in een gel omgezet en opgeslagen. Ook dit draagt eraan bij dat u zich de hele dag schoon en fris voelt.

Geen zorgen over huidirritaties

TENA vrouwen broekjes zijn uitvoerig getest op huidvriendelijkheid en -veiligheid. Ze zijn ongeparfumeerd net als de gewone TENA Pants. Omdat ze luchtcirculatie mogelijk maken, blijft uw huid droog en ontstaat er geen broeierig klimaat waarin irritaties zoals jeuk en roodheid kunnen optreden. Om de huid van uw intieme zone maximaal te beschermen, combineert u het dragen van TENA Lady Pants met het gebruik van TENA reinigingsproducten.

Hoe vaak moet u TENA Lady Pants verwisselen?

Om zonder enige twijfel te kunnen vertrouwen op de werking van TENA incontinentie broekjes voor dames is het van belang dat u deze regelmatig verwisselt. Dit hoeft niet na elk urineverlies te gebeuren (alhoewel dit uiteraard wel mag als u dit prettig vindt en kosten hierin geen rol spelen), maar wel dusdanig regelmatig dat lekkages net als huidirritaties en de ontwikkeling van geurtjes geen kans krijgen. De meeste dames dragen TENA vrouwen broekjes drie tot vier uur. Anders gezegd: TENA Lady Pants worden door de meeste draagsters vier tot zes keer per dag verwisseld.

Hulp bij uw keuze

Zeker wanneer u pas net te maken heeft gekregen met incontinentie, komt er een hoop op u af. Behalve de onzekerheid die dit oproept, komen er ook praktische zaken bij kijken. Welk incontinentiemateriaal gebruikt u bijvoorbeeld? Middels de productinformatie op onze website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren betreffende de TENA broekjes voor dames. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u met een gerust hart contact met onze klantenservice opnemen. Ook kunt u gebruikmaken van onze handige Keuzehulp, die u aan de hand van een aantal vragen vertelt welk materiaal het beste bij u past. Wilt u geen incontinentie broekjes voor vrouwen maar liever een inlegger dan kunt u hier een overzicht vinden van alle TENA Lady artikelen.

Automatische herhaalservice voor TENA Lady Pants

Niet zelden voelen vrouwen zich ongemakkelijk bij het in de winkel aanschaffen van TENA vrouwen broekjes. Alhoewel incontinentie veel mensen -zowel mannen als vrouwen- treft, is het taboe dat er op dit onderwerp rust, nog niet verdwenen. Online bestellen voelt vaak prettiger en is ook nog eens een stuk gemakkelijker. Zeker als u dat maar één keer hoeft te doen en vervolgens niet meer aan het bestellen van uw TENA Lady Pants hoeft te denken.

Door gebruik te maken van onze automatische herhaalservice zorgt u ervoor dat het door u gewenste aantal verpakkingen elke zes weken (5% korting) of twaalf weken (10% korting) bij u thuis wordt bezorgd. Aan deze service zijn geen voorwaarden verbonden; u kunt deze aanpassen en opzeggen wanneer u dat wenst.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »