TENA Lady Pants

5
TENA Lady Pants is beschermend ondergoed, geschikt voor matig tot veel urineverlies. De broekjes hebben een goede pasvorm en kunnen veel vocht absorberen.
Lees meer
Sorteer op:

De TENA Lady Pants ziten comfortabel en voelen aan als katoen. Daarnaast biedt het de juiste bescherming waardoor u uw dagelijkse bezigheden zonder problemen kunt blijven uitvoeren.

Voor wie is dit product geschikt?

De TENA Lady Pants is geschikt voor vrouwen die matig tot veel urineverlies hebben en behoefte hebben aan volledige zekerheid. De TENA Lady Pants kan veel vocht absorberen en beschikt over extra anti-lekrandjes waardoor u goed beschermt bent. Er zijn TENA Lady Pants speciaal voor de nacht, zodat u niet alleen overdag maar ook ‘s nachts beschermt bent tegen doorlekken en een vochtig gevoel. De Pants bieden bescherming tegen nare geurtjes dankzij Fresh Odour Control, dit zijn micro-fresh parels die ongewenste geurtjes tegengaan.

Lijkt op normaal ondergoed en biedt volledige bescherming

De TENA Lady Pants zijn gemaakt van zacht materiaal en zitten als normaal ondergoed. De heupbanden zijn verbeterd waardoor het comfort nog hoger is. Het voelt aan als katoen en biedt tegelijkertijd veel bescherming. De Lady Pants hebben een goede pasvorm waardoor ze comfortabel zijn en altijd goed blijven zitten. Tegelijkertijd heeft u nog alle vrijheid om te bewegen en te doen wat u graag wilt, zonder dat u last heeft van de Lady Pants.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van Fresh Odour Control hoeft u nooit bang te zijn dat u door urineverlies nare geurtjes achterlaat. Dankzij dit unieke systeem voelt u zich de hele dag door fris en zelfverzekerd.

Er zijn verschillende soorten TENA Lady Pants:

 

Zowel voor overdag als voor de nacht biedt de TENA Lady Pants volledige bescherming, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken.

 

Nuttige informatie

Bekijk de volgende blogs voor uitgebreide en vooral heldere informatie over incontinentie. 

4 Oefeningen om incontinentie te verminderen

Alles over mogelijke oorzaken van incontinentie

Onzeker door incontinentie? Zo krijgt u uw zelfvertrouwen terug!

 

Vragen over TENA Lady Pants

Indien u vragen heeft over de TENA Lady pants producten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 08:00 uur en 20:00 uur telefonisch bereikbaar en we helpen u natuurlijk graag. U kunt daarnaast ook gebruik maken van onze handige en gratis Keuzehulp waarmee u met een paar klikken gemakkelijk kunt bepalen welk product het beste bij uw situatie past.