TENA Discreet verbanden

20
TENA Discreet verbanden zijn geschikt voor het verlies van een paar druppels tot een scheutje urine. De verbanden zijn verkrijgbaar in verschillende absorptie niveaus en daardoor voor meerdere situaties te gebruiken.
Lees meer
Sorteer op:

Voor wie zijn de TENA Discreet verbanden geschikt?

TENA Discreet verbanden zijn vooral ontwikkeld voor mensen die licht tot matig urineverlies hebben en goede bescherming willen. Soms zijn inlegkruisjes net niet voldoende en is er daardoor een verband nodig dat net even wat meer op kan nemen. Daarnaast zijn er speciale verbanden die ook ‘s nachts gebruikt kunnen worden, ideaal voor degene die ook in de nacht urine verliezen. De TENA verbanden bieden altijd bescherming tegen nare geurtjes, een vochtig gevoel en doorlekken; zowel overdag als ‘s nachts.

 

Comfortabel, veilig en beschermend

Het verliezen van urine kan erg vervelend zijn, maar het gebruik van TENA Discreet verbanden maakt dit probleem net wat minder groot. Dankzij de DRYZone wordt het vocht snel opgenomen en ervaart u altijd een droog gevoel. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van micro-fresh parels waardoor nare geurtjes geen kans krijgen om door te breken. Dit zorgt voor een veilig en fris gevoel, de hele dag door!

De TENA Discreet verbanden zijn gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waardoor de verbanden ook prettig zitten. Daarnaast hebben de verbanden een Silky Soft toplaag waardoor het vocht direct bij de huid wordt weggehaald. Dankzij de perfecte pasvorm zitten de verbanden van TENA Discreet altijd prettig en bent u verzekerd van een goede bescherming. U kunt de hele dag doen wat u leuk vindt zonder u zorgen te hoeven maken om uw incontinentie.

De TENA Discreet producten zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid.

Er zijn verschillende varianten van de TENA Discreet verbanden:


De jarenlange ervaring van TENA heeft ervoor gezorgd dat er voor iedere situatie een geschikt verband verkrijgbaar is. De verbanden nemen vocht snel en goed op en zorgen altijd voor een comfortabel en veilig gevoel zodat u zich niet onzeker hoeft te voelen. U zult gegarandeerd een veilig en comfortabel gevoel ervaren dankzij de bescherming van TENA Discreet verbanden.

Keuzehulp

Indien u twijfelt over welk incontinentiemateriaal het meest geschikt is voor uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen of gebruik maken van onze handige online Keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we met de keuzehulp precies zien welk materiaal het beste bij u past.

 

TENA Discreet verbanden kopen en Comfort Service

Wanneer u regelmatig TENA Discreet verbanden koopt kunt u er bij ons voor kiezen om gebruik te maken van onze handige Comfort Service. Hiermee krijgt u de verbanden automatisch periodiek opgestuurd zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Dit kan maandelijks, per 6 weken of 2 maanden zijn. Dit bepaald u zelf. Mensen die gebruik maken van onze comfort service krijgen bovendien standaard 5%, 10% of zelfs 15% korting op hun bestelling. Lees hier verder over de comfort service.


Proefpakket TENA Discreet verbanden

Indien u de TENA verbanden niet direct wilt kopen maar eerst uit zou willen proberen dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis proefpakket. U krijgt de TENA verbanden dan thuisgestuurd en kunt dan gratis proberen of de verbanden ook voor u de juiste oplossing zijn.