TENA Fix

3
Wanneer u een actieve leefstijl hebt, of graag meer bescherming wilt is de TENA Fix ideaal. U kunt alles blijven doen zonder u zorgen te maken.
Lees meer
Sorteren op:

Over de TENA Fix

De TENA Fix is een herbruikbaar stretchbroekje wat gebruikt kan worden in combinatie met andere TENA producten, zoals TENA Comfort. Het zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal goed op z’n plek blijft zitten waardoor u meer comfort en veiligheid ervaart. Doordat de TENA Fix naadloos is zit het prettig en worden drukpunten beperkt. De broekjes ogen als normaal ondergoed en bedekt het incontinentiemateriaal.


Zacht en comfortabel broekje met extra bescherming

De TENA Fix ziet er dus uit als normaal ondergoed maar biedt wat meer bescherming. Het zorgt ervoor dat de TENA Comfort inleggers goed op hun plek blijven zitten zodat u zich de hele dag door goed beschermt en zelfverzekerd voelt. De TENA Fix Broekjes voelen zacht en comfortabel aan, ze zijn voor 96% van polyester en 4% elastan. Hierdoor neemt het de juiste pasvorm aan en houdt het alles op z’n plek.

De TENA Fix Broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden en mogen keer na keer opnieuw in de droger. Hierdoor kunt u lange tijd gebruik maken van het TENA Fixbroekje. De broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, de kleur op de band van de broekjes geeft aan welke maat het is zodat u het juiste stretch broekje snel kunt herkennen.


Verschillende TENA Fix Broekjes op een rijtje:

De TENA Fix broekjes zijn in twee uitvoeringen en verschillende maten verkrijgbaar zodat u altijd precies het juiste product kunt gebruiken.

Keuzehulp

Indien u twijfelt over welk TENA incontinentiemateriaal het meest geschikt is voor uw situatie, kunt u altijd contact met ons opnemen of gebruik maken van onze handige online Keuzehulp. Aan de hand van een paar korte vragen laten we met de keuzehulp precies zien welk materiaal het beste bij u past. U hoeft hiervoor geen account aan te maken of gegevens achter te laten.

TENA Fix kopen

Voor mensen die regelmatig TENA Fix producten kopen hebben wij onze Herhaalservice ontwikkeld. Hiermee kunt u automatisch periodiek het incontinentiemateriaal opgestuurd krijgen zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. U krijgt met de herhaalservice bovendien standaard korting zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaald voor de TENA Fix

TENA Fix: een rekbaar katoenen broekje dat wasbaar en herbruikbaar is

TENA Fix ziet eruit als gewoon ondergoed maar tegelijkertijd biedt dit zeer comfortabele katoenen stretchbroekje extra bescherming tegen urineverlies door het absorberende TENA product stevig op zijn plaats te houden.

De binnenkant van de tailleband voorzien van een kleur etiket en productdetails. In de tailleband van de TENA Fix zit een geweven etiket met details over de productmaat, de productsamenstelling en wasvoorschriften. Deze informatie is overigens ook op deze pagina te vinden.

De perfecte pasvorm door gebruik van elastiek

De pasvorm en het comfort van TENA Fix zijn uitstekend dankzij de samenstelling van katoen, polyester en elastaan. Voor mensen die grote inlegkruisjes gebruiken is de TENA Fix enorm waardevol. Kleinere inleggers zoals de TENA Lady Mini en Normal bevatten een zelfklevende strip om aan het ondergoed te bevestigen. Door het bescheiden formaat kunnen deze inleggers bij het gewone ondergoed gebruikt worden. Een fixatiebroekje zoals de TENA Fix wordt dan ook zelden met een TENA Lady gedragen. 

TENA Fix is verkrijgbaar in de maten S/M, L/XL, XXL, 3XL, 4XL en 5XL

TENA Fix houdt de voorgevormde incontinentie inleggers uit de TENA comfort lijn stevig op hun plaats. De pasvorm van het wasbare, ademende fixatiebroekje vermindert drukplekken en zorgt voor preventie van urineverlies die zowel overdag als 's nachts erg betrouwbaar is. Het TENA Fix fixatiebroekje mag op 60 graden tot 50 keer mild gewassen worden. Na het wassen kan de TENA Fix in de droogtrommel zonder zijn vorm te verliezen.