Nutridrink Compact Neutraal 24 x 125ml
Nutridrink Compact Neutraal 24 x 125ml 64,95

Nutridrink Compact Neutraal 24 x 125ml

64,95

24 flesjes Nutridrink Compact Neutraal. Voor een complete en smaakvolle dieetvoeding. THT datum: 14/01/2025

Op voorraad
ZI-nummer: 16078349
EAN: 6097707246224
SKU: 163255-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Nutridrink Compact neutraal

Nutridrink Compact is een complete dieetvoeding. De Nutridrink Compact is in verschillende smaken te krijgen, namelijk aardbei, vanille, banaan, mokka, abrikozen, chocolade en neutraal. Het is een voeding voor medisch gebruik. Daarom zal deze altijd voorgeschreven worden door een arts of diëtist. De Nutridrink Compact wordt vaak ingezet bij ziektegerelateerde ondervoeding. Na een operatie of tijdens een ziekte is voldoende eten erg belangrijk. Als dat om bepaalde redenen niet lukt, dan zal uw arts of diëtist medische voeding zoals Nutridrink Compact voorschrijven. Zo krijgt u wel de eiwitten, vitaminen en mineralen binnen die u nodig heeft om te herstellen.

Wat is Nutridrink Compact neutraal?

Nutridrink Compact  is een complete medische dieetvoeding. Als u via je normale voeding niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, kan uw arts of diëtist Nutridrink Compact neutraal voorschrijven. Het is een energierijke, kant-en-klare drinkvoeding. Het is een geconcentreerde drinkvoeding in een klein volume. In de flesjes zit 125 ml drinkvoeding. Uit wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat de therapietrouw met deze kleine flesjes hoger is ten opzichte van de standaard drinkvoeding van 200 ml.

Hoe moet je Nutridrink Compact neutraal gebruiken?

De flesjes moeten koel en droog bewaard worden. Omdat de Nutridrink het lekkerst is al hij koel is, wordt geadviseerd om de flesjes in de koelkast te bewaren. Maar op iedere andere plek in huis kan ook. Zolang het maar tussen de 5 en de 30 graden Celsius is. Na het openen in een flesje in de koelkast nog maximaal 24 uur te bewaren. Daarna is het advies om het product niet meer te drinken. Ook verpakkingen die beschadigd zijn, kun je het beste niet meer nuttigen.

Het algemene advies is om 1 tot 3 flesjes Nutridrink Compact neutraal per dag te gebruiken als aanvulling op uw normale voeding. Uiteraard kan uw arts of diëtist iets anders voorschrijven. Volg daarom altijd het advies van de arts of diëtist op. De Nutridrink Compact kan voor onbepaalde tijd gebruikt worden. Als u uw voeding volledig wilt vervangen door Nutridrink Compact, dan is het advies om dagelijks 5 tot 7 flesjes te gebruiken. Ook dan moet altijd u arts of diëtist om advies vragen. 


Nutridrink Compact neutraal is glutenvrij

De Nutridrink Compact neutraal is glutenvrij. Dat geldt ook voor de andere smaken. Als u een lactose-intolerantie heeft, dan kunt u in sommige gevallen ook de Nutridrink Compact gebruiken. Het product bevat slechts een hele kleine hoeveelheid lactose. En de meeste mensen met een lactose-intolerantie kunnen deze kleine hoeveelheid wel verdragen. Raadpleeg altijd een arts of diëtist als u dit product gaat gebruiken bij een lactose-intolerantie. Zij kunnen u adviseren of u dit product wel of niet kunt gebruiken.

Nutridrink Compact opwarmen of invriezen

Deze drinkvoeding kan opgewarmd worden. U mag de voeding echter niet laten koken, omdat sommige vitaminen dan verloren gaan. Ook kunt u de Nutridrink Compact invriezen en later weer ontdooien. De smaak en structuur van de Nutridrink kan dat wel veranderd zijn. Maar alle vitaminen, mineralen en voedingsstoffen zitten er nog in.

Contra-indicaties 

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Belangrijk: Let op de vochtinname en corrigeer deze indien noodzakelijk om een adequate vochtstatus te waarborgen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review