TENA Comfort Normal ProSkin - 3 pakken
TENA Comfort Normal ProSkin - 3 pakken 47,95

TENA Comfort Normal ProSkin - 3 pakken

47,95

TENA Comfort Normal ProSkin is een sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor matig urineverlies.

Op voorraad
ZI-nummer: 15899861
EAN: 7322540696011-3
SKU: 752742-3
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Normal ProSkin

TENA Comfort Normal ProSkin is ideaal voor mannen en vrouwen die last hebben van matig urineverlies. Het biedt discrete bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en vervelende geurtjes zodat u de hele dag door een zelfverzekerd en fris gevoel ervaart. De TENA Comfort Normal ProSkin verbanden hebben een unieke, komvormige kern wat aanvoelt als katoen en bescherming biedt tegen doorlekken.


Snelle absorptie en ConfioAir

De TENA Comfort Normal ProSkin verbanden voelen aan als katoen waardoor het prettig en comfortabel zit. De buitenkant bestaat uit ademend materiaal, ook wel ConfioAir genoemd, zodat de lucht goed kan blijven circuleren. Dit is één van de belangrijkste factoren voor het behouden van een gezonde huid. Wat ook belangrijk is, is dat het vocht niet met de huid in contact komt. Hier zorgt de FeelDry technologie voor. Urine wordt snel en goed geabsorbeerd en wordt naar de kern geleid, zodat het niet in contact komt met de huid. Als de urine in de kern van het verband zit blijft het daar onder druk ook zitten. Ook dit draagt bij aan het behoud van een gezonde huid.

Twijfel je of de TENA Comfort Normal ProSkin vervangen moet worden? Aan de buitenkant van het verband zit een handige urine-indicator welke aangeeft als het verband toe is aan vervanging. Deze urine-indicator zit aan de buitenkant van het incontinentiemateriaal en wordt blauw in plaats van geel als het verband verzadigd is.

Geurtjes die vrij kunnen komen door urineverlies worden geneutraliseerd door Odour Neutralizer die er voor zorgt dat ammoniak geurtjes worden verminderd. Hierdoor ervaart u ondanks urineverlies, de hele dag door een fris gevoel.


TENA Comfort Normal ProSkin - Praktische informatie

Het is raadzaam om de TENA Comfort Normal ProSkin te dragen in combinatie met een nauwsluitende onderbroek, dit kan bijvoorbeeld een TENA Fix broekje zijn. Dit zorgt ervoor dat u nog meer beschermd bent tegen doorlekken en het comfort wordt vergroot. Op de verbanden staat aan de buitenkant middels een kleurcodering aangegeven wat de absorptiecapaciteit is van het incontinentieproduct. Hierdoor is het goed te herkennen. De TENA Comfort Normal ProSkin is dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid en draagt bij aan het behoud van een gezonde huid.


Voordelen TENA Comfort Normal ProSkin

 • Geschikt voor mannen en vrouwen met matig urineverlies
 • Ademend materiaal voor een goede luchtcirculatie
 • Altijd een droog gevoel door de FeelDry technologie
 • Beschermt tegen doorlekken
 • Geurtjes worden geneutraliseerd door Odour Neutralizer
 • Ontworpen om te combineren met TENA Fix broekje
 • Kleurcodering voor snelle herkenning
 • 42 stuks per verpakking
 • Lengte: 53 cm
 • Vochtopname: 1200 ml
Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review