TENA Discreet Maxi + Maxi Night - 10 pakken
TENA Discreet Maxi + Maxi Night - 10 pakken 58,50

TENA Discreet Maxi + Maxi Night - 10 pakken

58,50

Dit pakket bestaat uit 5 pakken TENA Discreet Maxi en 5 pakken TENA Discreet Maxi Night. Bij elkaar 120 inleggers.

Op voorraad
ZI-nummer: 837886
EAN: 6097718837886
SKU: 7718837
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Discreet Maxi verbanden 

TENA Discreet Maxi verbanden bieden drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en nare geurtjes. Voor vrouwen met matig tot veel urineverlies zijn deze verbanden ideaal; het kan veel vocht opnemen en door de InstaDRY zone wordt het vocht direct geabsorbeerd waardoor je beter beschermd wordt, langer een droog gevoel ervaart en meer comfort. De TENA Discreet Maxi verbanden kunnen meer vocht absorberen dan reguliere verbanden, daarnaast brengen TENA producten meer voordelen met zich mee, zoals; bescherming tegen nare geurtjes, zacht en ademend materiaal en elastische zijkanten.

 

TENA Discreet Maxi Night verbanden

Heeft u ‘s nachts last van zwaar urineverlies? Dan kan dit veel invloed hebben op de slaapkwaliteit. Met gebruik van TENA Discreet Maxi Night wordt u ook in de nacht goed beschermt tegen doorlekken, een vochtig gevoel en ongewenste geurtjes zodat u een goede nachtrust behoudt en geen last ervaart van urineverlies. De achterkant van het verband is extra breed zodat het meer bescherming en zekerheid biedt. De producten zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. Uw huid blijft dus gezond en vrij van irritaties.

Hoe is de TENA Discreet opgebouwd?

Al het TENA incontinentiemateriaal uit de Discreetlijn heeft een buitenlaag die geen vocht kan doorlaten. Deze laag is van kunststof vervaardigd die dusdanig machinaal werd opgeruwd, dat deze zacht als katoen aanvoelt. De bovenste laag, die tegen uw huid wordt geplaatst, is een niet gewoven kunststof die de urine doorlaat, welke vervolgens in de productkern in een gel wordt omgezet. De TENA Discreet Normal heeft net als de Ultra Mini, Mini en Mini Plus geen voor- of achterkant. De inlegverbanden zijn symmetrisch en bevatten over het gehele product evenveel absorberend materiaal.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review