TENA Flex Ultima  Large 20 stuks
TENA Flex Ultima Large 20 stuks 33,95

TENA Flex Ultima Large 20 stuks

33,95

TENA Flex Ultima Large is een extreem sterk absorberend verband voor zowel mannen als vrouwen. Maat Large is geschikt voor mensen met een heupomvang van 84 tot 120 cm.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €30,56 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €27,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15910784
EAN: 7322540615418
SKU: 725320
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie
   
Heupmaat 83 - 120 cm
Absorptievermogen 4290 ml
Aantal per verpakking 20
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Flex Ultima Large

Met de TENA Flex Ultima Large heeft u een ergonomisch verband met een superieure absorptiekwaliteit in handen. Het is in staat om tot 4290 milliliter aan urine op te nemen. Het werd ontwikkeld voor mannen en vrouwen met zeer zware incontinentie, die tegelijkertijd beperkt mobiel of bedlegerig zijn, maar ook voor hun verzorgers. Zij kunnen de TENA Flex Ultima L dankzij zijn innovatieve ontwerp makkelijk en snel aanleggen zonder daarbij teveel belast te raken. De TENA Flex Ultima L is geschikt voor personen met een heupomvang tussen de 83 en 120 centimeter.

Informatie betreffende de maat

U zult wellicht zien dat de maten van de TENA Flex lijn enigszins met elkaar overlappen. Dit komt omdat ieder persoon weer anders is en, ondanks dat er naar de anatomische pasvorm uitvoerig onderzoek werd gedaan, de verhoudingen per persoon uiteraard kunnen verschillen. De confectiemaat op de verpakking TENA Flex Ultima L is dan ook enkel een indicatie. Twijfelt u tussen twee maten? Kiest u dan altijd eerst voor de kleinste. Het is van belang dat uw TENA materiaal strak zit, zodat het niet kan schuiven en er geen open ruimten ontstaan.

Het aanleggen van de TENA Flex Ultima Large

De TENA Flex Ultima L is een ergonomisch verband dat werd ontwikkeld na de vraag van vele zorgverleners hiernaar. Waar er vroeger nog voldoende personeel beschikbaar was om het aanleggen en verschonen van incontinentiemateriaal samen uit te voeren, is daarvoor nu slechts één persoon per keer voor beschikbaar. Dit is erg belastend. De TENA Flex Ultima L is ergonomisch dankzij zijn tailleband en het feit dat hij symmetrisch is en zodoende aan zowel uw rug- als buikkant kan worden bevestigd. Zie ook de volgende instructievideo voor het staand aanleggen van de TENA Flex:

 
Wilt u de TENA Flex Ultima L zelf aanleggen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U vindt de instructies voor het aanleggen van het product op de verpakking. In het begin is het even onwennig, maar meestal krijgt men er na een paar keer voldoende handigheid in. U vouwt het product open en haalt de band los, om deze vervolgens rond uw taille aan te brengen. Dit alles kunt u zittend doen. Vervolgens trekt u de TENA Flex Ultima L zigzaggend omhoog, tussen uw benen door. Het dient stevig te worden aangetrokken zodat het goed in uw liezen aansluit. Het uiteinde van het verband bevestigt u middels klittenband aan de tailleband.

Bescherming tegen doorlekken, huidirritaties en ammoniakgeurtjes

De TENA Flex Ultima L geeft u drievoudige bescherming bij urineverlies. Het verband bestaat uit twee absorptielagen, welke de urine snel weten op te nemen en naar de productkern afvoeren. Daar wordt het omgezet in een gelachtige substantie, die vervolgens de kans niet meer krijgt om te ontsnappen. De ‘opsluiting’ van urine diep in het verband verhindert tevens de ontwikkeling en verspreiding van vervelende geurtjes. Doordat uw huid door de snelle en efficiënte urine-opname droog blijft, blijft hij ook in goede conditie.

Het materiaal van de TENA Flex Ultima L

Vroeger werd TENA incontinentiemateriaal voornamelijk van watten vervaardigd, maar inmiddels weten we dat deze een beperkte absorptiecapaciteit hebben. De wattenpulp die de TENA Flex Ultima L bevat, is er eigenlijk alleen nog om de polymeren -de absorberende kunststof korrels- op hun plaats te houden en structuur aan het product te geven. De absorberende korrels bevinden zich over het gehele oppervlak van de TENA Flex Ultima L. Als u veel beweegt, maar ook als u juist veel in dezelfde houding verkeert, hoeft u zich over doorlekken geen zorgen te maken.

Verband dat met uw lichaam meebeweegt

De TENA Flex Ultima L bevat zoals gezegd een tailleband waaraan u het verband bevestigt. Deze band is voorzien van ComfiStretch, een nieuwe innovatie waardoor alle bewegingen van uw lichaam worden gevolgd. Het Flexifit taille-elastiek verhoogt bovendien de pasvorm. Ook is het verband van de TENA voorzien van CoreStrength. Dit houdt in dat de kern van het verband op een dusdanig manier is samengesteld zodat de kans op lekkages aanzienlijk kleiner is. Zodoende is de TENA Flex Ultima L ook prima ’s nachts te gebruiken.

Automatische herhaalservice voor TENA Flex Ultima Large (L)

Voor de dagelijkse of regelmatige gebruikers van de TENA Flex Ultima Large is er onze automatische herhaalservice. Wanneer u hier gebruik van maakt, zal de door u gewenste hoeveelheid periodiek automatisch worden verstuurd. Uiteraard gebeurt dit uiterst discreet. Voorafgaand aan elke levering krijgt u van ons per e-mail nog eens een extra bevestiging. Zo hoeft u niet elke keer aan het plaatsen van een bestelling te denken.


Wilt u hier ook gebruik van maken? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken dit graag met u.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Elaine uit Nederland 22 Augustus 2022

Mijn man heeft in de nacht last van incontinentie en werd elke ochtend drijfnat wakker, welk product ik ook gebruikte. Maar deze luiers zijn prima! Makkelijk om te doen en ook goed verstelbaar. Ik ben erg blij met deze aankoop!

8 / 10
jan uit Nederland 15 November 2021

goede voorlichting, snelle anonieme bezorging kwaliteit wat wil je nog meer goed zo

10 / 10
LUC uit België 27 Februari 2021

UITSTEKEND!

10 / 10
Antje uit Nederland 10 Januari 2021

Had toch beter met de plakstrip kunnen nemen
Ervaar bij deze lekkage

10 / 10
J uit Nederland 10 Januari 2021

Goed sluitende inco en goede vochtopnamd.

10 / 10
A. uit Nederland 18 Juni 2020

Het product is makkelijk in gebruik en werkt heel ghoed

10 / 10
F uit Nederland 11 Mei 2020

Zitten erg fijn, en makkelijk te verstellen en te verwisselen

10 / 10
petra uit Nederland 24 Oktober 2019

Prima

10 / 10
robin uit rosmalen 04 Januari 2019

ik gebruik ze in de avond en nacht
goede bescherming en lekken niet door