TENA Comfort Plus ProSkin- 3 pakken
TENA Comfort Plus ProSkin- 3 pakken 57,95

TENA Comfort Plus ProSkin- 3 pakken

57,95

TENA Comfort Plus is een sterk absorberend inlegverband dat gebruikt wordt in combinatie met een netbroekje of nauwsluitend ondergoed. Geschikt voor zwaar urineverlies.

Op voorraad
ZI-nummer: 15614638
EAN: 7322540696035-2
SKU: 75284606-3
 • Altijd 100% discrete verzending
 • Gratis levering vanaf € 40,00
 • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Comfort Plus ProSkin

TENA Comfort Plus ProSkin biedt volledige bescherming tegen de gevolgen van urineverlies, zoals doorlekken, een vochtig gevoel en het achterlaten van vervelende geurtjes. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van matig tot zwaar urineverlies. De producten van TENA zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid en kunnen gebruikt worden zonder last van uw huid te krijgen. Dit komt mede door het ademende materiaal en de FeelDry technologie.


FeelDry technologie en unieke komvormige kern

De FeelDry technology zorgt ervoor dat urine direct bij de huid wordt weggehaald en naar de kern wordt geleid. Wanneer de urine in de kern zit blijft het bij de huid vandaan en behoudt u een droog gevoel. Daarnaast is dit belangrijk voor het behoud van een gezonde huid. Het vocht wordt snel en goed opgenomen en zelfs als u beweegt heeft u hier geen last van en blijft u zich comfortabel voelen. De kern is komvormig waardoor het een perfecte pasvorm aanneemt, daarnaast biedt het meer comfort en bescherming.

De TENA Comfort Plus ProSkin verbanden zijn ontworpen om te combineren met een TENA Fix broekje. Dit is een nauwsluitend broekje die ervoor zorgt dat de TENA Comfort Plus ProSkin goed op zijn plaats blijft zitten en u bent beter beschermt tegen doorlekken. Als u twijfelt of uw verband vervangen moet worden kunt u dit eenvoudig zien aan de urine-indicator aan de buitenzijde van het product. De urine-indicator is geel maar wordt blauw als het verband vervangen moet worden. Op deze manier ziet u snel en gemakkelijk waar u aantoe bent.

Ammoniak geurtjes kunnen vrijkomen door urineverlies, echter maakt TENA gebruik van Odour Neutralizer die ervoor zorgt dat nare geurtjes vermindert en geneutraliseerd worden zodat u altijd een fris gevoel ervaart.


TENA Comfort Plus ProSkin - Praktische informatie

De TENA Comfort Plus ProSkin biedt drievoudige bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en vervelende geurtjes, waardoor u zich de hele dag zelfverzekerd en fris voelt. De TENA Comfort Plus ProSkin producten zijn snel te herkennen aan de Easy Select kleurcodering aan de buitenzijde, de kleur geeft de absorptiecapaciteit aan zodat u het juiste product snel herkent. Dit is ook handig als het incontinentiemateriaal in de zorg gebruikt wordt. Het verband is 64 centimeter lang kan 2200 ml vocht opvangen.


Voordelen TENA Comfort Plus ProSkin

 • Geschikt voor mannen en vrouwen met matig tot zwaar urineverlies
 • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid
 • FeelDry technologie voor een droog gevoel en snelle absorptie
 • Ademend materiaal voor een gezonde huid
 • Geschikt om te combineren met het TENA Fix broekje
 • Handige urine-indicator
 • Nare geurtjes worden geneutraliseerd
 • Kleurcodering aan de buitenkant
 • Lengte van het verband: 64 cm
 • Vochtopname: 2200 ml
 • 46 stuks per verpakking

 

Absorptievermogen 1600 ml 
Lengte van het verband 64 cm
Inhoud 46 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen
   

 

Benieuwd hoe moet TENA Comfort Plus liggend aangelegd moet worden?

Bekijk hier onze nieuwe instructievideo speciaal voor het aanleggen van de TENA Comfort bij de hulpbehoevende in liggende positie.

 

 

Bekijk hier hoe de TENA Comfort Plus staand aangelegd moet worden.

 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review