TENA Slip Bariatric Super 3XL 8 stuks
TENA Slip Bariatric Super 3XL 8 stuks 14,45

TENA Slip Bariatric Super 3XL 8 stuks

14,45

De TENA Slip Bariatric is speciaal ontworpen voor obese personen. Het product is ademend en biedt een pasvorm op maat, waardoor hij goed op zijn plek blijft en comfortabel zit.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €12,28 per stuk en bespaar 15%
ZI-nummer: 6139152
EAN: 7322540925777
SKU: 61391
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Bariatric Super

TENA Slip Bariatric Super is speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen met zwaar urineverlies en overgewicht. Het biedt discrete bescherming tegen doorlekken, een vochtig gevoel en nare geurtjes. De TENA Slip Bariatric Super is gemaakt van ademend materiaal om een gezonde huid te behouden en het biedt een pasvorm op maat zodat het ook comfortabel en prettig zit en goed aansluit. De bevestigingsstrips zijn gemakkelijk te herstellen zodat de juiste pasvorm kan worden aangenomen.


Snelle vochtopname en geen nare geurtjes

De TENA Slip Bariatric Super biedt veel zekerheid en bescherming. Dankzij de superabsorberende kern wordt het vocht snel en goed opgenomen waarna het verzameld wordt in de kern waar het ook blijft zitten. De FeelDry technologie zorgt ervoor dat urine geen kans krijgt om met de huid in contact te komen. Dit is goed voor de huid, u behoudt een droog gevoel en het biedt de juiste comfort. Ook om nare geurtjes hoeft u zich geen zorgen te maken, de ammoniak geurtjes die vrijkomen door urineverlies worden geneutraliseerd door Odour Neutralizer, waardoor u altijd een zelfverzekerd en fris gevoel ervaart.

Wanneer de slip toe is aan vervanging is dit duidelijk zichtbaar aan de buitenkant van het materiaal, hier zit namelijk een vochtindicator. Deze kleurt blauw in plaats van geel als het aan vervanging toe is. Het verwisselen van de slip gaat eenvoudig dankzij het fijne ontwerp, of u nou ligt of staat; de slip kan gemakkelijk worden verwisseld.

Het materiaal van de TENA Slip Bariatric Super voelt aan als katoen en is volledig ademend, dit zorgt ervoor dat de lucht kan blijven circuleren wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde huid. Onnodig vocht wordt op deze manier weggenomen zodat de huid droog blijft.


TENA Slip Bariatric Super - Praktische informatie

Op de buitenkant van het product wordt middels een kleurcode aangegeven wat de absorptiecapaciteit van het product is, ook de maat staat er duidelijk op vermeld. Hierdoor kunt u het juiste product gemakkelijk vinden, dit is onder andere handig in de zorg. De TENA Slip Bariatric Super is verkrijgbaar in de maat 2XL (heupomvang: 163-178 cm) en maat 3XL (heupomvang: 175-244 cm).


Kenmerken van de TENA Slip Bariatric Super

  • Geschikt voor mannen en vrouwen met overgewicht
  • Biedt de juiste bescherming tegen doorlekken en een vochtig gevoel
  • Ammoniak geurtjes worden geneutraliseerd door de Odour Neutralizer
  • De vochtindicator geeft aan wanneer de slip vervangen moet worden
  • Verkrijgbaar in de maten 2XL (32 stuks per verpakking) en 3XL (8 stuks per verpakking)
  • Hersluitbare bevestigingsstrips aan de zijkant voor een prettige pasvorm
Overige informatie
MDR informatie
Reviews
6 / 10
Monique uit Nederland 20 Mei 2024

Gezien de ervaringen qua maatregelen met Tena slips voor dames (steeds te klein) uiterondelijk deze besteld. Maar deze zijn enorm groot, hier pas ik 3x in. Dus erg onbevredigend. Heb ze gebruikt, maar alleen s nichts, met extra gewone slip er overheen.