TENA TENA Slip Plus Extra Small ProSkin
TENA Slip Plus Extra Small ProSkin 21,95

TENA Slip Plus Extra Small ProSkin

21,95

TENA Slip Plus Extra Small is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: XS (heupomvang: 49-74 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €19,76 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €17,56 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 710430
EAN: 7322540369519
SKU: 710430
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Plus Extra small details

Opnamecapaciteit 1539 ml.
Heupmaat 49 tot 74 cm.
Inhoud verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Plus Extra small uitgebreide informatie

De TENA Slip Plus XS beschermt u tegen de gevolgen van matig tot zwaar urineverlies, dat wil zeggen wanneer u regelmatig scheuten of uw gehele blaasinhoud verliest. De TENA Slip Plus XS betreft de kleinste maat binnen de pluscategorie van de slips, maar is net als de andere maten binnen deze categorie in staat om een maximum van 1539 milliliter aan urine op te vangen. Het eendelige verband met verstelbare plakstrips garandeert een optimale pasvorm en beschermt u behalve tegen doorlekken ook tegen het ontstaan van nare geurtjes en huidirritaties.

Voor heren en dames met incontinentie voor urine en/of feces

De TENA Slip Plus XS is bedoeld voor zowel heren als dames met incontinentie en wordt door hen op dezelfde manier gedragen: de plakstrips van dit incontinentieproduct bevestigt u aan de voorzijde. Niet alleen is dit product in staat om ongewild verloren urine op te nemen, de TENA Slip Plus XS wordt ook gedragen door mannen en vrouwen die te maken hebben met fecesincontinentie of een combinatie van beiden. Doordat u de TENA Slip Plus XS zelf stevig rond uw lichaam fixeert, is lekkage vrijwel onmogelijk.

De maat van de TENA Slip Plus XS

Omdat de TENA Slip zo goed mogelijk op uw lichaam dient aan te sluiten, wordt het incontinentiemateriaal in verschillende maten vervaardigd. De TENA Slip Plus XS is geschikt voor personen met een heupomvang van 49 tot 74 centimeter. Dit komt voor zowel mannen als vrouwen overeen met de kleinst beschikbare confectiematen. Bent u niet zeker van uw heupomvang? Deze meet u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Bij twijfel tussen twee maten kiest u altijd eerst voor de kleinste maat. 

Het verschil tussen de maat en het absorptievermogen

Niet zelden verwart men de maat met het absorptievermogen van TENA incontinentiemateriaal. Echter hebben we het hier over twee verschillende dingen. De maat betreft enkel uw lichaamsomvang. Dit betekent dat de TENA Slip Plus XS, ondanks zijn formaat, net zoveel urine kan absorberen als de andere maten binnen de Pluslijn. Het zijn namelijk de superabsorberende polymeren, kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen, die verantwoordelijk zijn voor de absorptie. Deze zijn in elk product in dezelfde hoeveelheid aanwezig.

Hoe lang kunt u de TENA Slip Plus XS dragen?

Zoals genoemd, heeft de TENA Slip Plus XS een absorptievermogen van 1539 milliliter. Dit wil zeggen dat het product in staat is 1539 milliliter aan vocht op te nemen én vast te houden. Bij overschrijding van deze hoeveelheid kan doorlekken niet meer worden voorkomen. 1539 milliliter komt ongeveer overeen met de hoeveelheid urine die een gemiddelde volwassene per etmaal uitscheidt. Dit wil echter niet zeggen dat u de TENA Slip Plus XS ook daadwerkelijk zo lang kunt dragen. Uit hygiënisch oogpunt verwisselen de meeste gebruikers hun slip één tot twee keer per dag. Een verpakking TENA Slip Plus XS telt 30 slips.

Hoe lang kunt u de TENA Slip Plus XS dragen bij fecesincontinentie?

De TENA Slip Plus XS is niet alleen in staat urine op te nemen, maar wordt ook gedragen door heren en dames met fecesincontinentie, wat beter bekendstaat als incontinentie voor ontlasting. De slip kan dunne ontlasting eveneens snel naar de kern afvoeren en daar omzetten in een gel, zodat het vervolgens de kans niet meer krijgt te ontsnappen. Vaste ontlasting kan door het incontinentiemateriaal niet worden opgenomen. De laatste dient dan enkel om deze op zijn plek te houden tot het moment dat u zich kunt verschonen. Uit hygiënische overwegingen wordt sterk aangeraden uw TENA Slip Plus XS na elk fecesverlies te verwisselen.

FeelDry en ConfioAir

De fabrikant van de TENA Slip Plus XS is van mening dat incontinentieproducten er uiteraard in de eerste plaats zijn voor bescherming tegen de vervelende gevolgen van ongewild urineverlies, maar dat ze tevens voldoende comfort dienen te bieden. Om die reden is de TENA Slip Plus XS voorzien van diverse technologische toepassingen, waaronder de FeelDry Technologie, die ervoor zorgt dat de urine snel naar de productkern wordt afgevoerd en daar wordt vastgehouden. Dit houdt uw huid droog en dus in gezonde conditie. Daarnaast is de TENA Slip Plus XS van ConfioAir voorzien, dat ervoor zorgt dat het materiaal een ademend karakter heeft.

Wat maakt de TENA Slip Plus XS zo absorberend?

 Veel dragers verwonderen zich over het sterke absorptievermogen van de TENA Slip Plus XS. Zij verwachtten een incontinentieproduct met aanzienlijk meer dikte. Dat de TENA Slip Plus XS zo efficiënt kan doen wat hij belooft en tegelijkertijd zo discreet mogelijk blijft, wordt verklaard door de superabsorberende polymeren, die ook wel SAP korrels worden genoemd. Slechts een theelepel van deze kunststof korrels kan al een halve liter water absorberen. Wanneer de korrels vloeistof opnemen, wordt deze in een gel omgezet. Zelfs onder druk kan de urine niet meer ontsnappen. Ook onaangename geurtjes worden in diezelfde gel ‘opgesloten’.

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Plus XS

Gebruikt u de TENA Slip Plus XS regelmatig en vindt u het lastig om elke keer opnieuw naar de winkel te moeten of een nieuwe bestelling te moeten plaatsen? Dan is de automatische herhaalservice van Hulpmiddelonline.nl voor u een oplossing. Het door u gewenste aantal verpakkingen wordt dan namelijk automatisch periodiek bij u thuis bezorgd. Voorafgaand aan elke verzending ontvangt u van ons een bevestiging. U kunt de automatische herhaalservice voor de TENA Slip Plus XS op elk gewenst moment aanpassen of opzeggen en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Neem gerust contact met ons om hier ook gebruik van te maken.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review