Depend for Men | 10 pakken | 140 stuks
Depend for Men | 10 pakken | 140 stuks 54,95

Depend for Men | 10 pakken | 140 stuks

54,95

Depend For Men, ook wel bekend als Depend For Men Guards, is incontinentieverband dat speciaal is bedoeld voor heren met licht tot matig urineverlies. De opnamecapaciteit is 450 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 14739046
EAN: 5029053512327-10
SKU: 10104233-10
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend For Men

Depend For Men, ook wel bekend als Depend For Men Guards, is incontinentieverband dat speciaal is bedoeld voor heren met licht tot matig urineverlies. Het ultra-absorberende materiaal weet scheuten urine snel op te nemen, houdt het vocht vast en neutraliseert geurtjes. Depend For Men is speciaal op basis van de mannelijke anatomie ontwikkeld. De absorberende kern die u tegen urineverlies en geurtjes beschermt, zorgt ervoor dat u onbelemmerd van het leven kunt blijven genieten. De Depend For Men incontinentieverbanden zijn individueel verpakt. Een verpakking bevat 14 stuks.

 

Welke maat hebben de Depend For Men incontinentieverbanden?

Wanneer u bekend bent met de Depend For Men incontinentiebroekjes, weet u dat deze in verschillende maten bestaan. In tegenstelling tot de broekjes kent het incontinentieverband echter geen maatvoeringen, omdat u deze in uw ondergoed aanbrengt en niet als ondergoed om uw lichaam draagt. De Depend For Men incontinentieverbanden zijn zodoende dus geschikt voor heren van elke omvang.

 

Wat zijn de voordelen van het dragen van Depend For Men?

Ondanks het discrete ontwerp weten de Depend For Men incontinentieverbanden optimale bescherming tegen incontinentie te bieden. De verbanden zijn op basis van de mannelijke anatomie ontwikkeld. Depend For Men heeft een superabsorberende kern die u een droog en veilig gevoel geeft en is voorzien van opstaande antilekranden voor extra bescherming. Voor onaangename geurtjes hoeft u eveneens niet te vrezen; de wegwerpverbanden zijn voorzien van zogeheten Odor Control. Deze geurprotectie geeft u een extra fris gevoel.

 

Het absorptievermogen van Depend For Men incontinentieverband

Depend For Men incontinentieverband heeft een opnamecapaciteit van 450 milliliter. Dit is voldoende om meerdere scheuten urine op te vangen. Het product is opgebouwd uit drie verschillende lagen: een bovenste beschermlaag, de absorberende laag en de drooghoudlaag. Urine wordt zo niet alleen snel afgevoerd naar de kern van het product, maar wordt daar ook efficiënt vastgehouden. Depend For Men kunt u behalve overdag ook ’s nachts dragen. Verliest u ’s nachts aanzienlijk meer urine dan overdag, dan kunt u wellicht beter kiezen voor ander materiaal van Depend, zoals de Anatomic Inlegger.

 

Instructies voor het gebruik van Depend For Men

Het gebruik van het incontinentieverband voor heren is eenvoudig. Wanneer u het verband uit zijn individuele verpakking haalt, zorgt u ervoor dat de brede kant zich aan de voorzijde bevindt. Daar vindt immers het meeste urineverlies plaats. U plaatst het verband met de plakstrip naar beneden en doet dit vrij hoog aan de voorzijde van uw onderbroek. Uw ondergoed dient nauwsluitend te zijn. Depend For Men kan in een strakke slip of strakke boxershort worden gedragen, maar is voor een wijd vallende boxershort niet geschikt. Door uw onderbroek goed omhoog te trekken, zorgt u ervoor dat het verband goed voor de penis zit.

Een ontwerp dat goed op zijn plaats blijft zitten

Depend For Men incontinentieverband heeft een komvormig ontwerp, zodat deze goed kan aansluiten op uw lichaam en het materiaal goed verdeeld blijft. De sterke plakstrip zorgt ervoor dat het verband zelfs tijdens het uitvoeren van sportieve activiteiten goed op zijn plaats blijft zitten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om lekkage en kunt u het leven blijven leiden dat u wenst.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review