Depend Pants  voor Mannen Normal S/M - 6 pakken
Depend Pants voor Mannen Normal S/M - 6 pakken 54,95

Depend Pants voor Mannen Normal S/M - 6 pakken

54,95

Depend Pants voor Mannen Normal S/M is geschikt voor heren met een heupmaat tussen de 70 en 105 centimeter. Dit komt overeen met confectiemaat 44 tot 50. Het heeft een absorptievermogen van 995 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 16115856
EAN: 5029053539737-6
SKU: 10092264-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Pants voor Mannen Normal S/M

Depend Pants voor de Man staan ook wel bekend onder de benaming incontinentieslips of incontinentieondergoed. De Normal serie draagt u wanneer er bij u sprake is van matig tot zwaarder urineverlies. Hiermee bedoelen we dat u regelmatig grote scheuten urine of een groot deel van de blaasinhoud verliest. Ook kan er sprake zijn van vochtige flatulentie, oftewel winderigheid. Uw urineverlies kan op verschillende momenten optreden, bijvoorbeeld wanneer u lacht, sport of andere inspanningen verricht. Een verpakking Depend Pants voor Mannen Normal S/M bevat 10 incontinentiebroekjes.

Voor welke maten is Depend Pants voor Mannen Normal S/M geschikt?

Wanneer u heeft bepaald dat de Normal Pants voor heren aansluiten bij de mate waarin u urine verliest, is het zaak om vervolgens de juiste maat te bepalen. De maat staat los van het absorptievermogen -deze is voor de hele Normal lijn hetzelfde-, maar heeft te maken met uw eigen omvang. Depend Pants voor Mannen Normal S/M is geschikt voor heren met een heupmaat tussen de 70 en 105 centimeter. Dit komt overeen met confectiemaat 44 tot 50.

 

Waarom de juiste maat van belang is

De grotere maat, L/XL, is geschikt voor heren met een heupomvang vanaf 95 centimeter. Twijfelt u tussen de twee maten? Probeert u dan altijd eerst de kleinste uit. Wanneer u een incontinentiebroekje draagt dat te groot voor u is, vergroot u het risico op lekkage.

 

De voordelen van het gebruik van deze incontinentiebroekjes

Het Total Protect System van Depend beschermt u niet alleen tegen urineverlies, maar beschikt tevens over geurneutraliserende filters. Zo blijft u de hele dag droog en geurloos. De sneldrogende bovenlaag van het product zorgt ervoor dat urine snel wordt geabsorbeerd, waardoor de conditie van uw huid wordt beschermd. De broekjes sluiten goed aan op uw lichaam en geven u onbeperkte bewegingsvrijheid. Recente aanpassingen hebben ertoe geleid dat het materiaal dunner, smaller en flexibeler in het kruis is. Bovendien zijn de pants niet zichtbaarder onder uw kleding dan regulier ondergoed.

 

Over welk absorptievermogen beschikt de Normal serie voor heren?

Depend Pants voor Mannen Normal S/M heeft een absorptievermogen van 995 milliliter. Dit betekent dat de broekjes meermaals een ongelukje kunnen opvangen. Ondanks dat blijft voor uw eigen comfort en hygiëne gelden dat u de broekjes het beste niet tot hun maximale capaciteit draagt. De incontinentiebroekjes zijn door Depend speciaal voor heren met incontinentie ontwikkeld. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de mannelijke anatomie. Zo bevindt een extra absorberend deel zich hoger aan de voorkant, precies daar waar mannen urine verliezen. Ook de beenopeningen zijn door Depend specifiek voor mannen voorgevormd.

 

Hoe draagt u Depend Pants voor Mannen Normal S/M?

Depend Pants voor Mannen Normal S/M draagt u in plaats van een reguliere onderbroek en trekt u ook op dezelfde manier aan. Wanneer u het broekje uit de verpakking haalt, geeft het gekleurde icoontje aan wat de achterzijde is. U dient het broekje goed omhoog te trekken, zodat er een goede aansluiting in het ruis en de liezen wordt gerealiseerd. Eventuele huidplooien dienen zich aan de binnenzijde van de pants te bevinden. Wilt u het incontinentiebroekje verwisselen? Deze trekt u uit door eenvoudigweg de zijnaden open te scheuren. U kunt de broekjes in de sanitairemmer deponeren.

 

Bedoeld voor eenmalig gebruik

Depend Pants voor Mannen Normal S/M is een product dat bedoeld is voor eenmalig gebruik. Na gebruik werpt u deze weg. U als gebruiker kunt het product voortdurend dragen in plaats van ondergoed. Het is geschikt voor direct contact met de huid. Door de broekjes op tijd te verwisselen en voor een goede hygiëne te zorgen, hoeft u zich over huidirritaties geen zorgen te maken.  

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review