Depend Pants voor mannen Super  S/M - 6 Pakken
Depend Pants voor mannen Super S/M - 6 Pakken 59,95

Depend Pants voor mannen Super S/M - 6 Pakken

59,95

Depend Pants voor Mannen in de maat S/M is geschikt voor mannen met een heupmaat tussen de 70 en 105 cm. Het kan 1350 mililiter absorberen.

Op voorraad
ZI-nummer: 16115759
EAN: 5029053539713-6
SKU: 10092255-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Pants voor Mannen Super S/M

De Depend Pants voor Mannen Super S/M zijn incontinentiebroekjes voor heren die te maken hebben met zwaarder urineverlies. Daaronder verstaan we het regelmatig verliezen van de gehele blaasinhoud of een aanzienlijk deel daarvan. Dit kan komen doordat u lacht, sport, een anderszins fysieke inspanning levert, of het toilet niet op tijd kunt bereiken. De Super Pants hebben een hogere opnamecapaciteit dan de Normal lijn en bieden maximale bescherming. Behalve tegen incontinentie voor urine bieden deze broekjes eveneens bescherming tegen vochtige flatulentie (winderigheid). De Depend Pants voor Man Super S/M worden in een verpakking van tien stuks geleverd.

 

Voor heren met welke maten zijn Depend Pants voor de Man Super S/M geschikt?

De Depend Pants voor heren worden in verschillende maten geleverd. Deze maten staan los van de hoeveelheid urineverlies, maar hebben enkel te maken met de lichaamsomvang. De maat S/M is geschikt voor heren van alle leeftijden die een heupomvang tussen de 70 en 105 centimeter hebben. Uw heupomvang meet u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. De maat L/XL waarin de Depend Pants voor Man Super eveneens worden vervaardigd, zijn op hun beurt geschikt voor heren met een bredere heupomvang, namelijk tussen de 95 en 150 centimeter.

 

De voordelen van het dragen van incontinentiebroekjes voor heren

Aan de Depend Pants voor Mannen Super S/M zijn diverse voordelen verbonden. Zo kunt u ten eerste rekenen op de veiligheid van het snelle en hoge absorptievermogen. De bovenlaag droogt snel, zodat u te allen tijde een droog en fris gevoel behoudt. Het comfort van dit product wordt nog verder verhoogt doordat deze perfect op uw lichaam aansluit. De tailleband geeft u optimale bewegingsvrijheid. Ook hoeft u niet bang te zijn dat de Depend Pants voor Mannen Super S/M zichtbaarder is onder uw kleding dan regulier ondergoed.

 

Optimale pasvorm

Bij Depend worden producten ontworpen die specifiek geschikt zijn voor het heren- en het vrouwenlichaam. Bij de Depend Pants voor Mannen Super S/M is rekening gehouden met de mannelijke anatomie. Zo bieden de incontinentiebroekjes exact de bescherming waar deze nodig is. Aan de voorkant, daar waar heren meer vocht verliezen, bevindt zich een hoger absorberend deel. De voorgevormde beenopeningen brengen de kans op lekkages tot een minimum terug.

 

Welk absorptievermogen hebben de Depend Pants voor Mannen Super S/M?

Net als de maat L/XL van deze lijn incontinentiebroekjes voor heren heeft ook maat S/M een absorptievermogen van 1350 milliliter. Dit hoge vermogen betekent dat het product urineverlies meer dan éénmaal kan opvangen. Voor lekkages hoeft u dus niet zomaar te vrezen.

 

Hoe draagt u de incontinentiebroekjes voor heren?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, draagt u de Depend Pants voor Mannen Super S/M niet onder uw ondergoed, maar in plaats daarvan. U trekt deze ook op dezelfde manier aan. Wanneer u het product uit de verpakking haalt, vertelt het gekleurde icoontje u wat de achterzijde is. Zorgt u ervoor dat u de pants goed in uw liezen laat aansluiten om lekkage zo goed mogelijk te voorkomen. Wilt u uw incontinentiebroekje verwisselen? Deze scheurt u eenvoudigweg open aan de naad die zich aan de zijkant bevindt. Na gebruik deponeert u de Depend Pants voor Mannen Super S/M in de sanitairemmer.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review