Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL | 6  pakken | 54 stuks
Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL | 6 pakken | 54 stuks 64,95

Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL | 6 pakken | 54 stuks

64,95

De Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL hebben een opnamecapaciteit van 1900 milliliter en zijn geschikt voor dames met een tailleomtrek tussen de 120 en 150 centimeter. Dit komt overeen met confectiematen 50 to 54.

Op voorraad
ZI-nummer: 10129056
EAN: 9506769991630-6
SKU: 10129056-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL

Depend heeft verschillende pants voor dames ontwikkeld die last hebben van urineverlies. Naast de Depend Pants Normal en de Depend Super pants voert de fabrikant ook deze Maximum lijn, welke geschikt is wanneer u bijna uw volledige blaasinhoud aan urine verliest en/of last heeft van vochtige flatulentie (winderigheid) en het verliest van kleine hoeveelheden ontlasting. Incontinentie kan optreden wanneer u lacht, iets tilt, sport of andere lichamelijke inspanningen verricht. Ook kan het zijn dat u het toilet niet op tijd haalt. Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL betreft een verpakking van 9 stuks.

Voor welke dames is maat XL geschikt?

Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL is geschikt voor dames met een tailleomtrek tussen de 120 en 150 centimeter. Dit komt overeen met confectiematen 50 tot 54. De Maximum Pants zijn eveneens is de maten S/ M en Large verkrijgbaar. Deze zijn respectievelijk geschikt voor een tailleomvang van 70 tot 105 centimeter (confectiematen 36 tot 42) en een tailleomvang van 95 tot 130 centimeter (tailleomvang 42-50). Alle maten binnen de Maximum lijn hebben dezelfde absorptiecapaciteit.

 

Het absorptievermogen van de Maximum incontinentiebroekjes voor dames

Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL betreffen het product met de hoogste absorptiecapaciteit van alle pants die Depend voor dames heeft ontwikkeld. De broekjes zijn geschikt voor het verlies van een gedeelte tot de gehele blaasinhoud. Ter vergelijking: de Super Pants zijn geschikt voor scheutjes urineverlies of het verlies van een deel van de blaasinhoud, terwijl de Normal Pants worden gedragen door dames die druppels tot scheutjes verliezen. De Depend Pants voor Vrouwen Maximum XL hebben een opnamecapaciteit van 1900 milliliter.

 

De voordelen van dit product

De Maximum Pants voor dames van Depend worden gekenmerkt door hun razendsnelle absorptie. Urine wordt direct afgevoerd naar de kern van het product, waar het door het gebruik van de nieuwste technologieën kan worden ‘opgesloten’. De bovenlaag van het product droogt snel, waardoor u zich altijd droog en fris blijft voelen. Tevens zijn de pants voorzien van geurprotectie. Ondanks hun hoge absorptievermogen zijn de incontinentiebroekjes Maximum dun en discreet te dragen. Onder uw kleding zijn ze niet zichtbaarder dan gewoon ondergoed.

Hoe draagt u deze pants?

Depend Pants voor Vrouwen Maximum draagt u niet onder uw reguliere ondergoed, maar in plaats daarvan. Het is belangrijk dat u het broekje voldoende hoog optrekt, zodat deze in het kruis goed aansluit. Eventuele huidplooien dienen zich aan de buitenzijde van de pants te bevinden, zodat deze geen risico op lekkage veroorzaken. Wanneer u het broekje uit de individuele verpakking haalt, ziet u aan het gekleurde icoontje wat de achterzijde is. Gebruikte pants kunt u aan de naden aan de zijkant openscheuren en zo eenvoudig weggooien. Doorspoelen door het toilet is niet mogelijk.

Incontinentiebroekjes die speciaal voor vrouwen zijn gemaakt

Depend behoort tot de weinige fabrikanten die producten ontwikkelt die speciaal op mannen en vrouwen zijn gericht. Het feit dat er voor beide geslachten andere materialen beschikbaar zijn, is echter logisch. De lichaamsbouw van de vrouw is anders dan die van de man en de urine komt op een andere plek in de broekjes terecht. De Depend Pants voor Vrouwen Maximum hebben een goede pasvorm omdat ze geheel op het vrouwelijk lichaam zijn afgestemd. Dit betekent dat u profiteert van optimale bescherming én comfort.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review