Depend Pants Voor Vrouwen Super XL | 6  pakken | 54 stuks
Depend Pants Voor Vrouwen Super XL | 6 pakken | 54 stuks 54,95 63,95

Depend Pants Voor Vrouwen Super XL | 6 pakken | 54 stuks

63,95 54,95

Depend Pants Voor Vrouwen Super XL is geschikt voor dames met een tailleomvang van 120 tot 150 centimeter en heeft een opnamecapaciteit van 1360 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 16115716
EAN: 5029053565323-6
SKU: 10092251-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Pants voor de vrouw Super XL

Wanneer u lacht, iets zwaars tilt, sport of andere vormen van inspanning levert, kan het gebeuren dat u urine verliest. Is dit bij u regelmatig een groot deel van uw blaasinhoud en/of heeft u last van vochtige flatulentie oftewel winderigheid? Dan zijn de Depend Pants Voor Vrouwen Super XL mogelijk het geschikte product voor u. Deze pants hebben een hogere opnamecapaciteit dan de Normal pants voor dames en een lagere capaciteit dan de Maximum pants. Op de verpakking staan 8 druppels afgebeeld om de opnamecapaciteit weer te geven. Een verpakking bevat 9 incontinentiebroekjes.

In welke maten is de Depend Pants voor Vrouwen Super verkrijgbaar?

Depend Pants Voor Vrouwen Super is bij Hulpmiddelonline verkrijgbaar in de volgende maten; S/ M, dit broekje is geschikt voor dames met een tailleomvang 70 - 105 centimeter (confectiemaat 36-42), Large, geschikt voor damen met een tailleomvang 95-130 centimeter, confectiemaat 42-50) en XL  bedoeld voor een tailleomvang van 120-150 centimeter, confectiemaat 50-54). Twijfelt u tussen twee maten? Probeert u dan altijd eerst de kleinste van deze twee uit. Om het risico op lekkage te minimaliseren, is het namelijk van belang dat het product goed aansluit.

Het absorptievermogen

Depend Pants Voor Vrouwen Super is een product met een opnamecapaciteit van 1360 milliliter. Dit betekent dat de pants in staat zijn om meermaals flinke scheuten of uw volledige blaasinhoud op te vangen. Ui hygiënisch oogpunt dragen de meeste dames de pants niet totdat deze geheel zijn verzadigd. Overigens hebben alle maten dezelfde opnamecapaciteit.

 

Speciaal ontwikkeld voor het vrouwelijk lichaam

Depend Pants Voor Vrouwen Super werd door Depend speciaal voor dames met incontinentie ontwikkeld. De broekjes hebben een goede pasvorm, aangezien deze speciaal op het lichaam gesneden zijn en het absorptievermogen daar is gelokaliseerd waar deze het meest nodig is. Ondanks deze maximale bescherming behoren de Depend Pants Voor Vrouwen Super tot de dunste incontinentiebroekjes ooit van dit merk. De anatomisch gevormde broekjes hebben een smaller kruis en een beenopening die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld. De hogere taille biedt meer zekerheid bij urineverlies en bovendien heeft het broekje een zachte en comfortabele lycra-fit.

 

Voordelen van de Depend Pants Voor Vrouwen Super

Behalve de perfecte fit voor het vrouwelijk lichaam bieden deze pants u nog meer voordelen wanneer u te maken heeft met matig tot zwaar urineverlies. Zo zorgen deze voor een razendsnelle absorptie en wordt de urinegeur samen met de urine zelf ‘opgesloten’ in het product. Zo houdt u altijd een droog en fris gevoel. De incontinentiebroekjes zijn onder uw kleding niet zichtbaarder dan gewoon ondergoed. Overigens draagt u de broekjes in plaats van uw eigen ondergoed en niet daaronder.

 

Hoe draagt u de incontinentiebroekjes?

De incontinentiebroekjes van Depend zijn individueel verpakt. Wanneer u deze uit de verpakking haalt, ziet u aan het gekleurde icoontje wat de achterzijde is. U stapt in het broekje zoals u ook in regulier ondergoed stapt. Het is belangrijk om de Depend Pants Voor Vrouwen Super goed omhoog te trekken, zodat deze in het kruis aansluit. Eventuele huidplooien dienen aan de buitenkant van het product te vallen. Gebruikte pants kunt u eenvoudigweg middels de scheurnaden aan de zijkant openen. De broekjes kunt u niet doorspoelen, maar dienen in de sanitairemmer te worden gedeponeerd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review