Depend Slip Classic Extra Plus met Beenelastiek
Depend Slip Classic Extra Plus met Beenelastiek 22,95

Depend Slip Classic Extra Plus met Beenelastiek

22,95

De Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek heeft een absorptievermogen van 1150 ml en is daarmee geschikt voor middelzware incontinentie. Het is voor zowel dames als heren geschikt om te dragen mits men een maximale heupomvang van 140 cm heeft.

Op voorraad
ZI-nummer: 13560662
EAN: 5029053535906
SKU: 10104259
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek

De Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek is een wegwerp heupbandslip. Het grote inlegverband heeft twee elastieken die u over de heupen trekt en met een knoopsluiting vastmaakt. Op deze manier is het incontinentiemateriaal makkelijk te fixeren. U trekt de slip aan als een gewone onderbroek. Het vocht opnemende gedeelte kan op eenvoudige wijze worden losgemaakt. De Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek is bedoeld voor heren en dames met een middelzware incontinentie voor urine. Een verpakking bevat 30 slips.

 

Wat is het absorptievermogen van de slip?

Op de verpakking van de Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek zijn 6 van de 8 afgebeelde druppels ingekleurd, overeenkomstig met de geschiktheid van het product voor middelzware incontinentie. Het materiaal heeft een absorptievermogen van 1150 milliliter en kan zo meermaals flinke delen van de blaasinhoud opvangen. Dit product behoort niet tot de ontwerpen van Depend die voor een specifiek geslacht zijn bedoeld; de Depend Slip Classic Extra Plus kan door dames en heren worden gedragen.

 

Maximale aansluiting op het lichaam

Dit Depend product is geschikt voor personen die een maximale heupomvang van 140 centimeter hebben. De lengte van de slip en de elastieken die ook aan elkaar kunnen worden bevestigd, maken de slip ook zeer geschikt voor zwaardere personen. De slip sluit hoog aan op de billen en aan de voorkant van het onderlichaam. Zijn breedte biedt extra zekerheid. De zijkanten van uw benen en billen blijven onbedekt, waardoor uw huid nog beter kan blijven ademen. De elastieken in de slip zorgen ervoor dat het materiaal stevig op zijn plaats blijft zitten, zonder in de huid te snijden.

 

Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek beschermt tegen lekkage en geurtjes

De Depend Slip Classic Extra Plus is een product dat over een superabsorberende kern beschikt en daardoor direct en efficiënt op urineverlies weet te reageren. De urine wordt direct afgevoerd naar de kern en daar vastgehouden. Ook geurtjes worden zo geneutraliseerd. De elastieken in de liezen zorgen ervoor dat de kans op lekkage minimaal is. De buitenkant van de slip is van katoenachtig materiaal vervaardigd, wat het gevoel geeft dat u gewoon ondergoed draagt. De slip is net zo geruisloos als een gewone onderbroek. U hoort tijdens het bewegen dus geen gekraak.

 

Instructies bij het aantrekken van de slip

De wegwerp heupbandslip heeft twee heupelastieken met knoopsluiting. Dit maakt het mogelijk het materiaal zowel staand, zittend als liggend aan te brengen. De elastieken dienen over de heupen te worden getrokken om het product goed aan te laten sluiten. De voor- en de achterkant van de slip dienen zich op gelijke hoogte ten opzichte van de taille te bevinden. Het is belangrijk om de slip goed omhoog te trekken zodat er geen lege ruimtes ontstaan waar de urine door kan ontsnappen. Mannen dienen er rekening mee te houden dat de penis in de slip naar beneden gericht dient te zijn.

 

Extra tips bij het dragen van de slip

De Depend Slip Classic Extra Plus met beenelastiek is een product met een komvorm. U brengt de slip in zijn juiste vorm door hier, na het verwijderen uit de verpakking, aan te trekken. Het icoontje aan de buitenzijde van de slip geeft aan wat de voorkant ervan is. Zorgt u ervoor dat u de knopen van binnen naar buiten door de slip knoopt, zodat ze niet tegen uw huid aan drukken. Voorkomt u tevens dat de bandjes gedraaid zitten om irritaties hierdoor te voorkomen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review