Depend Slip inleg 9 x 32 cm
Depend Slip inleg 9 x 32 cm 9,50

Depend Slip inleg 9 x 32 cm

9,50

De Depend Slip Inlegger 9 x 32 cm, ook wel de Depend Slip Inlay genoemd, is een hulpmiddel voor extra absorptie.

Op voorraad
ZI-nummer: 13560662
EAN: 5029053535906
SKU: 10104212
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Slip Inlay (inleggger) 9 x 32 cm

De Depend Slip Inleg 9 x 32 cm, ook wel de Depend Slip Inlay genoemd, is een hulpmiddel voor extra absorptie. U gebruikt het niet als onafhankelijk incontinentiemateriaal, maar in combinatie met producten als pants, een slip of een flex. De inlegger, die niet van een plakstrook is voorzien, kan een uitkomst bieden wanneer er sprake is van zware urine-incontinentie. Ook wanneer er sprake is van urineverlies in combinatie met lichte tot zware fecale incontinentie, kan deze inleg worden gebruikt. Het product heeft een afmeting van 9 x 32 centimeter. Een verpakking bevat 30 stuks.

 

Wat is het opnamevermogen van dit hulpmiddel?

De Depend Slip Inleg 9 x 32 centimeter is bedoeld als extra hulpmiddel en heeft daardoor een lager absorptievermogen dan de andere producten. De Slip Inleg heeft een opnamecapaciteit van 250 milliliter. Het product beschikt niet over absorberende korrels en laat wanneer deze verzadigd is vocht door. De absorptiekern bestaat uit vezels, terwijl de bovenlaag en de achterzijde non-woven zijn. Het materiaal draagt comfortabel, maar dient bij verzadiging direct te worden verwisseld om huidirritaties te voorkomen en de persoonlijke hygiëne te waarborgen.

 

In welke maten is de Slip Inleg van Depend verkrijgbaar?

In tegenstelling tot een groot deel van de andere producten van fabrikant Depend, is de Slip Inleg niet in verschillende maten verkrijgbaar. Dit komt omdat dit geen product is dat als ondergoed wordt gedragen, maar in combinatie met ander incontinentiemateriaal in het ondergoed wordt geplaatst. De Depend Slip Inlegger is daardoor in één uitvoering verkrijgbaar. Het artikel is voor zowel dames als heren geschikt.

 

Krachtig en discreet tegelijk

Gebruikers van dit product zijn onverdeeld tevreden over de efficiëntie ervan. De Slip Inlegger van Depend is sterk absorberend, waardoor het lekkages bij grote hoeveelheden urineverlies weet te voorkomen. Het fungeert als extra buffer in combinatie met ander incontinentiemateriaal. Toch is het product dermate dun dat deze tevens discreet kan worden genoemd. De zijdezachte bovenlaag geeft u een extra comfortabel gevoel en voorkomt dat u tijdens het dragen telkens wordt herinnerd aan het feit dat u incontinentiemateriaal gebruikt.

 

Hoe lang kunt u dit product dragen?

De Depend Slip Inlay is een buffer ter extra ondersteuning ten tijde van grote hoeveelheden urineverlies. Het product heeft een beperkt opnamecapaciteit en beschikt tevens niet over een afgesloten achterkant. Dit betekent dat de urine erdoorheen kan lekken wanneer het product verzadigd is. Het is dan ook belangrijk om de Slip Inleg te verwisselen wanneer u uw gehele blaasinhoud of een groot deel daarvan bent verloren.

 

Iedere persoon met incontinentie een veilig en beschermd gevoel

Depend is een merk van Kimberly-Clark en is een van de marktleiders op het gebied van absorberend wegwerpondergoed en ondergoed voor heren en dames met een urine- en/of fecale incontinentie. Depend acht het belangrijk dat u zich veilig en beschermd voelt. Om ervoor te zorgen dat iedereen incontinentiemateriaal  kan dragen dat hij of zij prettig vindt, bestaat er een uitgebreid assortiment. De Depend Slip Inleg 9 x 32 centimeter geeft personen met hevig urineverlies een extra zeker gevoel, of zij nu thuis zijn of zich buitenshuis bevinden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review