Depend Slip Normal S t/m XL | 3 pakken | 45 stuks
Depend Slip Normal S t/m XL | 3 pakken | 45 stuks 48,95

Depend Slip Normal S t/m XL | 3 pakken | 45 stuks

48,95

De Depend Slip Normal is een wegwerpslip voor dames en heren die last hebben van hevig urineverlies. Het kan 2411 milliliter absorberen. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
ZI-nummer: 10007610_3
EAN: 5029053539263-3
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Slip Normal

De Depend Slip Normal is een wegwerpslip voor dames en heren die last hebben van hevig urineverlies en daarbij regelmatig de gehele inhoud van hun blaas verliezen. Ook voor incontinentie voor ontlasting zijn de slips geschikt. U kunt het product zowel overdag als ’s nachts dragen. De plakstrips zorgen ervoor dat u de slip goed op uw lichaam kunt laten aansluiten, zodat het risico op lekkage minimaal blijft. Een verpakking Depend Slip Normal bevat 15 stuks.

 

Welke maat dient u te hebben om deze slip te kunnen gebruiken?

De Depend Slip Normal is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en begint bij de maat small. Het product is geschikt voor dames en heren met een heupomvang die tussen de 50 en 80 centimeter ligt. De maat medium is geschikt voor iedereen met een heupomvang die tussen de 80 en 120 centimeter ligt, maat Large is geschikt voor personen met een heupomvang tussen de 120 en 150 centimeter en maat XL is bedoeld voor heren en dames met incontinentie met een heupomvang die tussen de 150 en 170 centimeter ligt.

 

Het opmeten van de heupomvang

Twijfelt u tussen twee maten? Probeert u dan altijd eerst de kleinste van de twee uit. Het is namelijk belangrijk dat de Depend slip goed op uw lichaam aansluit, zodat er geen openingen ontstaan waar de urine langs naar buiten kan lopen. Uw heupomvang bepaalt u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam te meten.

 

Wat is de absorptiecapaciteit van de Depend Slip Normal ?

De Depend Slip Normal heeft een absorptiecapaciteit van 2411 milliliter. Dit betekent dat de slip meermaals in staat is om de gehele blaasinhoud te absorberen. Dit wil overigens niet zeggen dat iedere gebruiker de slip blijft dragen totdat deze geheel verzadigd is; des te meer urine deze opneemt, des te zwaarder deze namelijk wordt. Om het dragen van de slip optimaal comfortabel en hygiënisch te houden, verwisselen de meesten deze regelmatiger. De vochtindicator aan de buitenzijde van de slip geeft aan wanneer deze zijn maximale absorptievermogen heeft bereikt.

 

Productvoordelen

De Depend Slip Normal is voorzien van taille- en beenelastieken die zorgen voor een optimale aansluiting op uw lichaam. De anti-lekrandjes in de liezen bieden een extra barrière. De superabsorberende kern van dit product zorgt ervoor dat urine snel wordt opgenomen en wordt afgevoerd. In de kern wordt deze ‘vastgehouden’ en worden nare geurtjes geneutraliseerd. Omdat de slip hoog in uw taille aansluit, profiteert u van hoog draagcomfort. Uw bewegingsvrijheid wordt door het dragen van dit product geenszins beperkt. De katoenachtige buitenkant van de slip is geruisloos, waardoor het feit dat u incontinentiemateriaal draagt niet hoorbaar, zichtbaar of ruikbaar is.

 

Het aantrekken van de Depend Slip Normal

De Depend Slip Normal is voorzien van 4 plakstrips. Wanneer u de slip aantrekt, maakt u eerst de onderste en daarna de bovenste plakstrips vast. De elastische tailleband zorgt ervoor dat u de slip bij toiletbezoek probleemloos als ondergoed aan- en uit kunt trekken. Trekt u ook altijd even aan de slip wanneer u deze uit zijn verpakking haalt, zodat deze in zijn komvorm wordt gebracht. Om het product goed in het kruis te laten aansluiten, trekt u de slip goed omhoog. De plakstrips kunnen meermaals losgehaald en opnieuw vastgeplakt worden.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review