Depend Slip Super Plus | 3 pakken | 45 stuks
Depend Slip Super Plus | 3 pakken | 45 stuks 58,95

Depend Slip Super Plus | 3 pakken | 45 stuks

58,95

De Depend Slip Super Plus is een slip die u gebruikt wanneer u last heeft van volledige incontinentie voor urine en/of feces (ontlasting). De opnamecapaciteit is 3014 milliliter. Kies hieronder de juiste maat.

Op voorraad
ZI-nummer: 15933318
EAN: 5029053539218-3
SKU: 10075686-3
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend Slip Super Plus

De Depend Slip Super Plus is een slip die u gebruikt wanneer u last heeft van volledige incontinentie voor urine en/of feces (ontlasting). De Super Plus slip heeft het hoogste absorptievermogen van alle slips van Depend. Zijn superabsorberende kern zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid urine kan worden vastgehouden en dat nare geurtjes geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Behalve voor overdag is de slip ook zeer geschikt om ’s nachts te dragen. Het maximale absorptievermogen voorkomt dat u gedurende de nacht moet opstaan om uw incontinentiemateriaal te verwisselen. Een verpakking bevat 15 slips.

De opnamecapaciteit van de wegwerpslip

Deze wegwerpslips met klittenband, die geschikt zijn voor volwassenen met volledig urineverlies, hebben een opnamecapaciteit van 3014 milliliter. Dit betekent dat de slips in staat zijn om meermaals de volledige blaasinhoud te absorberen en vast te houden. De vochtindicator, die zijn informatie baseert op de mate van verzadiging over de gehele lengte van het absorberende gedeelte, geeft u nauwkeurige informatie betreffende het tijdstip om uw materiaal te verwisselen.

Voor welke maten is de Depend Slip Super Plus geschikt?

De Depend Slip Super Plus Medium is geschikt voor heren en dames met een heupomvang van tussen de 80 en 120 centimeter. Voor dames komt dit overeen met de confectiematen 38 tot 42 en voor heren met de confectiematen 44 tot 50. De maat Small is voor een heupmaat tussen de 50 en 80 centimeter, maat Large voor een heupmaat tussen de 120 en 150 centimeter en maat XL voor een heupmaat tussen de 150 en 170 centimeter.

Zekerheid waar u op kunt vertrouwen

De Depend Slip Super Plus biedt dankzij zijn hoge absorptiecapaciteit een zeer sterke mate van bescherming. De zekerheid die het product u geeft, stelt u in staat om de dingen te blijven doen die u wenst. Behalve van de Dry Lock Core, de technologie die de urine in de kern van het product opslaat, is het product ook van Odour Protect voorzien. Zo hoeft u ook voor eventuele nare geurtjes niet te vrezen. De Depend Slip Super Plus heeft een klein pijpje, waardoor het de benen nog beter afsluit en de kans op lekken tot een minimum wordt gereduceerd. De beenelastieken zorgen voor het gewenste draagcomfort.

De slip aantrekken

Wanneer u de slip uit de verpakking haalt, trekt u deze uit elkaar zodat deze zijn komvorm verkrijgt. De slip is voorzien van 4 hersluitbare plakstrips. Nadat u de kant zonder de plakstrips tussen uw benen door heeft gehaald, maakt u eerst de onderste en vervolgens de bovenste plakstrip vast. Door de Depend Slip Super Plus goed omhoog te trekken, zorgt u ervoor dat deze in het kruis goed aansluit. Indien gewenst kunt u de plakstrips loshalen en opnieuw bevestigen. Het loshalen daarvan bij toiletbezoek is dankzij de elastische tailleband niet noodzakelijk.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review