Depend verband Extra - 12 pakken - 120 stuks
Depend verband Extra - 12 pakken - 120 stuks 37,95

Depend verband Extra - 12 pakken - 120 stuks

37,95

De Depend verband Extra heeft een breedte van 12,0 centimeter en een lengte van 31,5 centimeter. Het heeft een absorptievermogen van 513 milliliter.

Op voorraad
ZI-nummer: 15141594
EAN: 5029053561592
SKU: 10022715-12
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Depend verband Extra

Ongewenst urineverlies kan een grote impact hebben op uw dagelijks leven. Depend, wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van incontinentiemateriaal, houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten die u hiertegen beschermen en u in staat stellen uw leven zo normaal mogelijk te leiden. Depend verband Extra is bedoeld voor dames die flinke scheuten urine verliezen bij plotselinge aandrang. De ademende buitenkant van het verband zorgt voor een extra comfortabel gevoel. Het product wordt in verpakkingen van 10 stuks geleverd.

Welke afmeting heeft Depend verband Extra?

De lijn verbanden die Depend voert, bestaat uit acht verschillende productsoorten. Depend verband Extra is het op drie na meest absorberende product. Met de opnamecapaciteit neemt binnen deze lijn ook de afmeting van het product toe. Depend verband Extra heeft een breedte van 12,0 centimeter en een lengte van 31,5 centimeter. Daarmee is het even breed, maar 4 centimeter langer dan de Depend Normal Plus. Ten opzichte van de Depend Super is het verband 1 centimeter smaller en 5 centimeter korter.

Het absorptievermogen

Depend verband extra is bedoeld voor dames die te maken hebben met matig urineverlies. Het heeft een absorptievermogen van 513 milliliter. Alhoewel dit meer is dan een gehele blaasinhoud (deze omvat doorgaans tussen de 350 en 450 milliliter) is dit product niet bedoeld voor personen met zwaardere incontinentie. De hoge opnamecapaciteit biedt u echter de extra zekerheid dat flinke scheuten meermaals efficiënt kunnen worden geabsorbeerd. De absorptiecapaciteit wordt op  de verpakking met 4 druppels aangegeven. Verliest u meer dan scheuten, overweegt u dan Depend verband Super.

Discretie is bij Depend het sleutelwoord

Niet alleen wilt u beschermd worden tegen de vervelende gevolgen van incontinentie, het liefst wenst u dat dit ook nog eens op een zo onzichtbaar mogelijke manier gebeurt. Daarvoor bent u bij Depend aan het juiste adres. Omdat de fabrikant gebruikmaakt van superabsorberende korrels, is het product veel dunner dan u verwacht van een verband met dit absorptievermogen. Dit maakt dat het onzichtbaar is onder uw kleding. Bovendien gaat het de verspreiding van onaangename geurtjes tegen.

 

ABSORB-LOC

Elk verband binnen deze lijn van Depend is uitgevoerd met de ABSORB-LOC technologie, zoals de technologie van superabsorberende korrels door deze fabrikant wordt genoemd. De polymeren kunnen vele malen hun eigen gewicht aan urine opnemen. Wanneer urine met de korrels in aanraking komt, verandert deze in een gel. Een bijkomend voordeel is dat deze droog aanvoelt en uw huid zodoende ook beschermd blijft. Van roodheid, jeuk of andere ongemakken zult u geen last hebben. In de gel wordt ook de urinegeur ‘opgesloten’, zodat u altijd fris blijft ruiken.

Ultrastevige plakstrook

Depend verband Extra is incontinentiemateriaal dat van een plakstrook is voorzien. Hiermee bevestigt u het verband in uw ondergoed. Omdat de plakstrook uit 6 lijmlagen bestaat, blijft deze uitstekend zitten. Wel is het alsnog belangrijk om deze na het plaatsen in uw ondergoed even aan te drukken. Plaatst u het verband niet te ver naar voren of naar achteren; de hoogste absorptiecapaciteit bevindt zich in het midden van het materiaal.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review