Nutridrink Banaan drinkvoeding 6 x 4 flesjes
Nutridrink Banaan drinkvoeding 6 x 4 flesjes 49,95

Nutridrink Banaan drinkvoeding 6 x 4 flesjes

49,95

24 flesjes Nutridrink Banaan. Voor een complete en smaakvolle dieetvoeding. Ook beschikbaar in de smaken vanille, aardbei en chocolade. THT datum: 14/01/2025.

Op voorraad
ZI-nummer: 15132684
EAN: 6097722487411
SKU: 40251-6
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Nutridrink banaan

Nutridrink banaan is een complete dieetvoeding. Het is geen middel om af te vallen, maar het is een product dat door een arts of diëtist wordt voorgeschreven bij ziektegerelateerde ondervoeding of bij slikproblemen. U kunt door het drinken van Nutridrink banaan ervoor zorgen dat u voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Nutridrink banaan is een aanvulling op de dagelijkse voeding. 

Wanneer gebruikt men Nutridrink banaan?

Nutridrink banaan is een kant-en-klare drinkvoeding die energie, eiwitten, vitaminen en mineralen levert. Als u ziek bent of net geopereerd bent, dan kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. In zulke gevallen kan uw arts of de diëtist Nutridrink banaan voorschrijven. Dit is een medische voeding die mogelijke tekorten in het lichaam aanvult. Uw arts kan de Nutridrink banaan voorschrijven als aanvulling op uw normale voeding, maar ook als vervanging van normale voeding.

Hoe moet u de Nutridrink banaan gebruiken?

De Nutridrink banaan is een complete drinkvoeding die u dus kunt drinken. Dat is vooral makkelijk als u slikproblemen hebt. Normale voeding is dan heel lastig te eten. Als u Nutridrink banaan neemt, dan krijg u toch voldoende voedingsstoffen binnen. Ook als u andere redenen hebt, waarom u niet goed kunt eten, dan kan de arts of diëtist Nutridrink banaan voorschrijven. Het is een voeding voor medisch gebruik. Daarom is het verstandig om altijd uw arts of diëtist te raadplegen als u Nutridrink banaan gaat gebruiken.

Het algemene gebruiksadvies voor Nutridrink banaan is om deze drinkvoeding gedurende 3 maanden naast de gewone voeding te gebruiken. U kunt dagelijks 1 tot 3 flesjes Nutridrink als aanvulling op uw normale voeding nemen. Als de Nutridrink een volledige vervanging van de voeding is, dan kunt u 5 tot 7 flesjes per dag gebruiken. Volg altijd het advies van uw arts of diëtist op. Zij kunnen een andere hoeveelheid of frequentie voorschrijven. In principe kun je Nutridrink banaan voor onbepaalde tijd gebruiken. Naast de smaak banaan zijn er nog meerdere smaken beschikbaar, namelijk banaan, chocolade en banaan. Het lekkerste smaakt de Nutridrink als hij gekoeld is. En voordat u het gaat drinken is het aan te bevelen om het flesje goed te schudden.

Het bewaaradvies

Nutridrink banaan moet koel en droog bewaard worden. Dat betekent dat u het niet kouder dan 5 graden Celsius moet bewaren, maar ook niet warmer dan 30 graden Celsius. In een koele kelder of in de koelkast is dus een goede plaats om de Nutridrink te bewaren. Op de verpakking staat aangegeven tot wanneer de Nutridrink houdbaar is. Als deze datum verstreken is, dan kunt u de Nutridrink niet meer opdrinken. Ook als de verpakking open of beschadigd is, is het advies altijd om de Nutridrink niet meer te nuttigen.

Nutridrink banaan is lactose- en glutenvrij

Nutridrink banaan is lactose- en glutenvrij. Dus ook met een lactose-intolerantie kunt u de Nutridrink banaan gebruiken. Raadpleeg nogmaals wel altijd een arts of een diëtist voordat u start met de Nutridrink banaan. 

Verschillende smaken

Nutridrink is behalve in de smaak banaan ook vekrijgbaar in de volgende smaken; aardbei, vanille en chocolade.

Contra-indicaties 

  • Niet geschikt voor patiënten met galactosemie
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar


Indicaties

  • bij verhoogde energiebehoefte
  • darmvoorbereiding
  • pre- en postoperatief (voor en na operatie)
  • ongewenst gewichtsverlies
  • ouderen met BMI<20
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review