TENA Bedbescherming

9
De producten op deze pagina zijn speciaal bedoeld voor een goede bescherming van matrassen en stoelen. Ze absorberen urine, dringen geurtjes terug en houden perfect droog. Absorbeert veel meer dan steeklakens en met watten gevulde producten.
Lees meer
Sorteren op:

TENA Bedbescherming

Als u last heeft van urineverlies kan dit zowel overdag als ‘s nachts voorkomen. Wanneer u ook ‘s nachts urine verliest kan het prettig zijn om het bed hiertegen te beschermen zodat het matras niet continu nat is. U kunt hiervoor TENA Bedbescherming aanschaffen, dit zijn beschermers voor op het matras met een absorberende kern en een waterafstotende achterkant zodat uw bed goed beschermt is.


Voor wie is dit product geschikt?

  • Voor mannen en vrouwen die behoefte hebben aan meer veiligheid en bescherming in de nacht tegen incontinentie.
  • Voor mannen en vrouwen die het bed willen beschermen tegen de gevolgen van urineverlies.
  • Geschikt voor in bed, op meubels (bank, stoelen) en in een rolstoel.
  • Het product is zacht en voelt prettig aan, dit biedt extra comfort. Daarnaast is het dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid en het dringt nare geurtjes terug.
  • Prettig om te gebruiken in de zorg; het biedt comfort aan degene die verzorgd wordt.


Goed beschermt de nacht door

Dankzij de TENA Bedbescherming kunt u zonder zorgen gaan slapen en blijft uw matras altijd droog. Voor iedere situatie is er een passende onderlegger verkrijgbaar, de bedbeschermers zijn er namelijk in verschillende absorptie niveaus en formaten. Als de onderlegger z’n werk heeft gedaan en vocht heeft opgevangen kan het worden weggegooid. U kunt dan weer een nieuwe onderlegger gebruiken.

U kunt TENA Bedbescherming gebruiken als u af en toe last heeft van urineverlies, maar u kunt het ook gebruiken als u al gebruik maakt van TENA incontinentiemateriaal. Het is dan een extra bescherming wat meer comfort en veiligheid biedt. En mocht het dan zo zijn dat u ondanks het incontinentiemateriaal toch doorlekt (door een verkeerde houding in bed bijvoorbeeld), dan wordt het in ieder geval goed opgevangen zonder dat u uw hele bed opnieuw hoeft te verschonen.


TENA onderleggers/ bedbeschermers

Een veel voorkomend probleem van bedbeschermers/ -onderleggers is dat ze wanneer gedurende de dag veel gewicht op zich krijgen of wanneer er overheen wordt geschoven, de papierpulp die in het product zit kan gaan klitten en er klonten vormen in het product. Dit gaat natuurlijk ten koste van de werking van het product waardoor vocht minder goed opgenomen wordt. TENA heeft dit probleem opgelost door de kern van het product anders vorm te geven. De kern van het product is door de andere vormgeving beter gestabiliseerd waardoor de pulp die in de onderlegger zit beter op z’n plek blijft zitten. Daarnaast hebben de onderleggers een nieuw patroon namelijk citroenvormig. Hierdoor wordt het vocht beter verspreid opgenomen.TENA bedbescherming

 


Er zijn verschillende soorten TENA bedbescherming: