4 pakken  - TENA Bed Plus 60 x 40 cm  - 160 stuks
4 pakken - TENA Bed Plus 60 x 40 cm - 160 stuks 40,63

4 pakken - TENA Bed Plus 60 x 40 cm - 160 stuks

40,63

TENA Bed Plus 60x40 cm beschermt bedden en stoelen bij incidenteel urineverlies. Heeft een absorptieniveau van 800 ml.

Op voorraad
ZI-nummer: 16190203
EAN: 7322540728859-2
SKU: 770132-4
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Bed Plus 60 x 40 cm

TENA Bed Plus is een matrasbeschermer voor mannen en vrouwen met licht tot hevig urineverlies. U gebruikt deze onderlegger in combinatie met ander TENA incontinentiemateriaal zoals pants en plaatst hem onder het onderlaken om verschuiven te voorkomen. Behalve dat TENA Bed Plus 40x60 cm uw matras beschermt, kunt u de onderlegger ook gebruiken op uw meubels of in een rolstoel. Het zachte oppervlak van het product geeft een grote mate van comfort en is geschikt voor ieder huidtype. TENA Bed Plus is in staat 800 milliliter aan urine op te nemen. U bestelt het product in een verpakking van 40 stuks.

Voor overdag en ’s nachts

De benaming ‘Bed’ is wellicht wat verwarrend, want u hoeft het gebruik van de TENA Bed Plus zeker niet tot uw bed beperkt te houden. De onderlegger kan ook prima overdag en op andere plekken worden gebruikt als u te maken heeft met urineverlies. Wel is het zo, dat de meeste mensen TENA Bed Plus ’s nachts gebruiken om extra zeker te kunnen slapen. Wanneer u incontinentiemateriaal draagt en in uw slaap veel woelt of een voor het materiaal ongunstige houding aanneemt, zorgt de onderlegger ervoor dat uw matras droog blijft wanneer u toch wat urine verliest.

Het belang van een goede nachtrust

Dat het materiaal deze naam echter heeft gekregen, is dus te verklaren door het feit dat de meeste mensen TENA Bed Plus op hun matras gebruiken. Een goede nachtrust is dan ook, geen enkel persoon uitgezonderd, van essentieel belang voor de gezondheid. Slaapt u onvoldoende, of is uw slaap van onvoldoende kwaliteit, dan veroorzaakt dat onder andere concentratieproblemen en een verminderde emotionele stabiliteit. Bovendien heeft een slechte slaap impact op uw organen, verhoogt het de kans op obesitas en ziekten als Alzheimer en kunt u zich er ook somber door voelen.

Het dragen van TENA Bed Plus in combinatie met incontinentiemateriaal

Heeft u last van incontinentie, dan draagt u vanzelfsprekend incontinentiemateriaal dat u tegen de vervelende gevolgen daarvan beschermt. TENA incontinentiemateriaal is dusdanig vervaardigd, dat het goed op uw lichaam aansluit en ongelukjes voorkomt. Maar wanneer het materiaal verschuift, bijvoorbeeld wanneer u veel beweegt, is TENA Bed Plus een prettige oplossing. Ze kunnen het lekken niet voorkomen, maar zorgen er wel voor dat uw matras droog blijft. Zo kunt u na een ongelukje rustig doorslapen.

Waaruit bestaat TENA Bed Plus?

TENA Bed Plus is een onderlegger die vrijwel geheel uit wattenvulling bestaat. Een afgesloten rand voorkomt dat de urine uit de matrasbeschermer kan lopen. De achterzijde van het product is van polyethyleen vervaardigd. De absorberende wattenpulp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het vocht over de onderlegger. De plusvarianten, waaronder TENA Bed Plus, hebben een sterker absorptievermogen dan normal varianten. Wel kan de TENA Bed Normal 60x90 cm meer milliliter opnemen vanwege zijn ruimere afmeting.

In hoeverre kan een onderlegger urine vasthouden?

Zoals al genoemd is de TENA Bed Plus in staat om 800 milliliter aan urine op te nemen. Dit is ongeveer de helft van de hoeveelheid urine die een volwassen mens per etmaal uitscheidt. Zou u echter geen incontinentiemateriaal gebruiken en het matje als enige absorptie-product gebruiken, dan zal deze dit niet kunnen vasthouden. Dit komt omdat er zich geen super absorberende polymeren  in de TENA Bed Plus 40x60 cm bevinden. Blijft u lang op een vochtige onderligger liggen, dan wordt het matras toch nat omdat de urine er als het ware uit gedrukt wordt.

Onderleggers met een nieuwe, verbeterde structuur

TENA incontinentiemateriaal wordt doorlopend verbeterd en dit geldt uiteraard ook voor de TENA Bed onderleggers. Kort geleden is de structuur daarvan nog aangepast. Daarom heeft nu ook TENA Bed Plus een citroenvormig patroon dat ervoor zorgt dat de urine beter over het oppervlak wordt verspreid en zo efficiënter kan worden opgenomen. Ook is de pulp beter bestand tegen schuiven en bewegen. Waar dit vroeger makkelijker samenklonterde, is dat nu niet meer het geval.

De lage prijs van TENA Bed producten

In tegenstelling tot andere soorten incontinentiematerialen bevatten de TENA Bed producten geen superabsorberende kunststof (SAP) korrels die de urine in een gel omzetten en in de kern van het product vasthouden. Dit komt omdat onderleggers altijd in combinatie met ander incontinentiemateriaal worden gebruikt. SAP korrels zijn daardoor een onnodige toevoeging die het product ook alleen maar duurder zouden maken. Bekijkt u de prijzen van dit extra beschermende materiaal, dan ziet u ook dat deze een stuk lager liggen dan de prijzen van de andere producten.

Automatische herhaalservice voor TENA Bed Plus

Maakt u regelmatig gebruik van TENA Bed Plus, dan kunt u gebruikmaken van onze automatische herhaalservice, waarmee de door u gewenste hoeveelheid eperiodiek bij u wordt thuisbezorgd. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. De herhaalservice aanpassen of opzeggen kan op elk gewenst moment en zonder voorwaarden. Ook de herhaalservice voor de TENA Bed Plus instellen? Neem gerust contact met ons op, wij regelen dit graag voor u!

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review