TENA Discreet pakket - Normal + Maxi Night - 10 pakken
TENA Discreet pakket - Normal + Maxi Night - 10 pakken 58,95

TENA Discreet pakket - Normal + Maxi Night - 10 pakken

58,95

Dit pakket bestaat uit 5 pakken TENA Discreet Normal en 5 pakken TENA Discreet Maxi Night.

Op voorraad
ZI-nummer: 21325349
EAN: 6097721325349
SKU: 60977
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Discreet Normal: bescherming bij licht tot matig urineverlies

TENA Discreet Normal biedt vrouwen met licht tot matig urineverlies de discrete en veilige bescherming waarnaar ze op zoek zijn. De inlegger is net zo groot als normaal maandverband, maar is speciaal ontworpen voor incontinentie. TENA Discreet Normal, voorheen bekend als TENA Lady Normal, kan 300 milliliter aan vocht opnemen. U zet het inlegverband met een plakstrip vast in uw ondergoed. Het beste is om nauwsluitend ondergoed te dragen, zodat het product goed op zijn plaats blijft zitten. De lengte van de TENA Discreet Normal is 27,5 centimeter.

TENA Discreet Maxi Night verbanden

Heeft u ‘s nachts last van zwaar urineverlies? Dan kan dit veel invloed hebben op de slaapkwaliteit. Met gebruik van TENA Discreet Maxi Night wordt u ook in de nacht goed beschermt tegen doorlekken, een vochtig gevoel en ongewenste geurtjes zodat u een goede nachtrust behoudt en geen last ervaart van urineverlies. De achterkant van het verband is extra breed zodat het meer bescherming en zekerheid biedt. De producten zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. Uw huid blijft dus gezond en vrij van irritaties.

Hoe is de TENA Discreet opgebouwd?

Al het TENA incontinentiemateriaal uit de Discreetlijn heeft een buitenlaag die geen vocht kan doorlaten. Deze laag is van kunststof vervaardigd die dusdanig machinaal werd opgeruwd, dat deze zacht als katoen aanvoelt. De bovenste laag, die tegen uw huid wordt geplaatst, is een niet gewoven kunststof die de urine doorlaat, welke vervolgens in de productkern in een gel wordt omgezet. De TENA Discreet Normal heeft net als de Ultra Mini, Mini en Mini Plus geen voor- of achterkant. De inlegverbanden zijn symmetrisch en bevatten over het gehele product evenveel absorberend materiaal.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Sanne 27 Juni 2023

Ideaal dit pakket, voor mij genoeg voor 2 maanden. Perfect!