TENA Flex Maxi Medium  ProSkin
TENA Flex Maxi Medium ProSkin 24,95

TENA Flex Maxi Medium ProSkin

24,95

TENA Flex Maxi Medium is een zeer sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. Maat M (heupomvang: 71-102 cm) Vochtopname: 2965 ml

Op voorraad
  • Koop 2 voor €22,46 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15056449
EAN: 7322540079258
SKU: 725229
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Kenmerken van de TENA Flex Maxi Medium in het kort:

Absorptievermogen 2965 ml
Heupomvang 71 en 102 centimeter
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Aantal per verpakking 22 stuks


TENA Flex Maxi Medium aanvullende informatie

De TENA Flex Maxi M is een zeer sterk absorberend verband inclusief tailleband dat geschikt is voor mensen met zwaar urineverlies die beperkt mobiel of bedlegerig zijn. Het verband is een ergonomisch alternatief voor de incontinentieluier of -slip en wordt vaak in de (mantel)zorg gebruikt, maar kan ook door u zelf worden aangelegd. De TENA Flex Maxi M dankt zijn superieure absorptievermogen aan de kunststof SAP korrels die in het materiaal zijn verwerkt. Daardoor is de TENA Flex Maxi M ook dunner dan u wellicht zou verwachten van een dergelijk verband. Een verpakking bevat 22 verbanden. 

Het bepalen van uw maat

De TENA Flex Maxi M is geschikt voor mannen en vrouwen met een heupmaat tussen de 71 en 102 centimeter. Het is begrijpelijk dat u uw heupomvang niet uit uw hoofd weet. Om deze te kunnen bepalen, meet u met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam. Bevindt uw maat zich op de grens tussen de TENA Flex Maxi M en maat S of L? Het advies luidt om altijd eerst de kleinste maat uit te proberen. Zo maakt u het het materiaal makkelijker om beter op uw lichaam aan te sluiten. Ook de antilekrandjes zullen dan goed in uw liezen vallen.

Driedubbele bescherming

Zelfs als u grote hoeveelheden urine ongewenst verliest, hoeft u zich met de TENA Flex Maxi M geen zorgen te maken. Het materiaal weet de urine snel op te nemen en naar de productkern af te voeren, waar het als het ware wordt opgesloten en in een gel wordt opgeslagen. Zelfs als u op het verband zit, krijgt urine geen kans om weg te lekken. Of de TENA Flex Maxi M verzadigd is, is aan de buitenkant van het product te zien. Wanneer de vochtindicator in plaats van geel blauw kleurt is dit het teken dat de TENA Flex Maxi M verwisseld moet worden.

Wanneer u last heeft van incontinentie, maakt u zich vaak uitsluitend zorgen om het feit of de buitenwereld dit zal opmerken. Echter is het voorkomen van dergelijke ongelukjes niet de enige reden om TENA Flex producten te gebruiken. De TENA Flex Maxi M is uitvoerig dermatologisch getest en volledig ademend. Hierdoor blijft uw huid droog en zijn gezondheid gewaarborgd. De Odour Neutralizer zorgt ervoor dat ammoniakgeurtjes, die ontstaan wanneer urine in contact komt met de omgeving, worden voorkomen.

Garantie voor uw huidgezondheid

De TENA Flex Maxi M werd door de fabrikant van dit incontinentiemateriaal uitvoerig dermatologisch getest alvorens het op de markt werd gebracht. Het materiaal is zacht en voelt daardoor prettig aan; het werd dusdanig bewerkt om het zoveel mogelijk op katoen te laten lijken. TENA Flex Maxi M is in zijn geheel ademend. Omdat de lucht kan circuleren, blijft uw huid droog en wordt deze niet broeierig zoals dit bij andere producten zonder deze eigenschap wel kan gebeuren.

Incontinentiemateriaal met een hoge mate van discretie

Doordat de TENA Flex Maxi M aanvoelt als gewoon ondergoed, wordt u niet elke keer aan uw probleem van urineverlies herinnerd. Ook produceert het geen kraakgeluid zoals dat bij traditionele luiers voor baby’s wel het geval is. Zo zal ook de buitenwereld niet opmerken dat u incontinentiemateriaal draagt. Dankzij de super absorberende polymeren (SAP), de kunststof korrels die vele malen hun eigen gewicht kunnen opnemen, is de TENA Flex Maxi M ook dunner dan u wellicht zou verwachten. Dit maakt het verband onder uw kleding zo onzichtbaar mogelijk.

Super Absorberende Polymeren

TENA incontinentiemateriaal dankt zijn superieure absorptie aan de Super Absorberende Polymeren (SAP) die in de producten zijn verwerkt. Dit zijn kunststof korrels die de urine in gel omzetten en zo doorlekken en nare geurtjes voorkomen. Ze zijn in staat om vele malen hun eigen gewicht aan vloeistof te absorberen. De antilekrandjes waarmee de TENA Flex Maxi M is uitgerust, vormen een extra zekerheid bij incontinentieen zorgen ervoor dat uw urine, wanneer u deze plotseling in grote hoeveelheden verliest, kan worden tegengehouden. De elastische opstaande randenwerken als het ware als een barrière.

Incontinentiemateriaal inclusief vochtindicator

Een zeer prettige eigenschap van de TENA Flex Maxi M is dat u deze niet hoeft te openen om te kunnen zien of deze verschoond dient te worden. In plaats daarvan leest u dit gemakkelijk af aan de buitenzijde van het verband. De TENA Flex Maxi M is van een vochtindicator voorzien. Trekt u het product aan, dan is de vochtindicator, ook wel urine-indicator genoemd, geel van kleur. Raakt het verband verzadigd, dan verandert dit in een blauwe kleur. Dit is dus in één oogopslag te zien.

Automatische herhaalservice voor TENA Flex Maxi Medium

Maakt u regelmatig gebruik van de TENA Flex Maxi M en vindt u het lastig om telkens opnieuw een bestelling te plaatsen of de winkel te bezoeken? Dan kunt u kiezen voor onze herhaalservice, waarmee de door u gewenste hoeveelheid TENA Flex Maxi M bijvoorbeeld elke 4 of 8 weken discreet bij u thuis wordt geleverd. Wilt u de automatische herhaalservice voor de TENA Flex Maxi M aanpassen of stopzetten? Dat kan op elk gewenst moment. Neem gerust contact met ons op om dit in orde te maken.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
8.8 / 10
(12)
2 / 10
c uit Nederland 06 Januari 2022

Ik weet niet wat er fout gaat maar de protectielaag verschuift .
het gaat op een kluitje zitten zeer ongemakkelijk .
En bied geen bescherming .
misschien is er een oplossing.
c b

8 / 10
Lucas uit Nederland 07 September 2021

Dit is een fijne luier die best veel kan hebben. Ook is hij heel gemakkelijk staand aan te trekken. Het nadeel is alleen dat het klittenband soms kan schuren tegen de huid wanneer de heupband dubbel gaat. Ook rekt de heupband uit, waardoor de luier los gaat hangen en kan lekken. Als je er een strakke onderbroek overheen draagt heb je hier geen last van. Al met al een praktisch product voor wanneer je zelf staand wil verschonen, maar niet zo comfortabel en betrouwbaar als de slip.

10 / 10
De uit België 14 Januari 2021

Zeer goed product. Zeker aan te raden.
Vlotte afhandeling bestelling.
Spijtig dat je de bestelling niet kan volgen en niet weet wanneer het wordt geleverd.

10 / 10
J-w uit Nederland 15 December 2020

Geweldig product ruime opname van urine en zeer prettig draagcomfort blijft lekker droog ook bij zeer volle luier

10 / 10
Liz uit Nederland 16 September 2020

Snel en decreet

8 / 10
Marian uit Nederland 29 Juli 2020

Fijn Product. Makkelijk voor in bed.

10 / 10
Hans uit Nederland 27 Juni 2020

Is erg fijn dat je de maat kunt verstellen, oom dat je kunt verwisselen zonder eerst alles uit te moeten trekken.

10 / 10
Ch. uit Nederland 04 Juni 2020

Gebruik ze tijdens het duiken met mijn droogpak. Werkt heel goed. Zelfs onderwater

10 / 10
Joosten uit België 30 Maart 2020

Nihil

8 / 10
EJ uit Nederland 26 December 2019

Het is een goed product.Maar de levertijd is belachelijk lang,ruim een week moeten wachten op de levering,en dan nog op de website durven zetten voor 22.30 besteld de volgende dag in huis en dat is dus niet waar. en helemaal als je het echt nodig heb.

10 / 10
Bert uit Nederland 16 Juni 2019

Het is een uitkomst,als we weg zijn, doet hij om,niet om de 10 minuten naar toilet. .

10 / 10
Carla uit Duiven 03 April 2019

Was er al mee bekent ik heb jaren voor mijn vriendin gezorgt ze had m s dus ik ken de tena flex heel goed.Duiven