TENA Flex Normal Large 34 stuks
TENA Flex Normal Large 34 stuks 26,95

TENA Flex Normal Large 34 stuks

26,95

TENA Flex Normal Large is een absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen. Maat: Large (heupomvang: 83-120 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €24,26 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €21,56 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 16213637
EAN: 7322540769852
SKU: 722393
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Flex Normal Large

De TENA Flex Normal Large behoort tot het TENA incontinentiemateriaal dat speciaal is ontworpen voor heren en dames die in mindere mate mobiel zijn en middelgrote tot grote hoeveelheden urine verliezen. Het product is in staat om tot 1700 milliliter aan urine op te nemen en weet u dus ook te beschermen als u uw hele blaasinhoud in één keer verliest. De TENA Flex Normal Large is makkelijk aan te leggen en mede dankzij zijn klittenbandsluiting erg sterk. U heeft met dit product een ergonomisch alternatief voor de incontinentieslip in handen.

Het verschil tussen slips en TENA Flex

Een grote groep mannen en vrouwen bij wie sprake is van zware incontinentie draagt een incontinentieslip, ook wel luier genoemd. Slips hebben een superieure absorptie en kennen van alle producten de hoogste opvang. Ze zijn goed te fixeren, maar dienen op de heup te worden vastgezet. Hierin verschillen slips van de TENA Flex producten. De flexproducten van TENA bestaan uit een stevige band waaraan het absorberende materiaal vastzit. U zet het materiaal vast op uw buik of uw rug.

Voor zorgprofessionals en mantelzorgers

De TENA Flex Normal Large werd net als de andere producten uit de flexlijn naar aanleiding van vragen van zorgprofessionals ontwikkeld. Waar vroeger meerdere verzorgenden beschikbaar waren om een patiënt te verschonen of naar het toilet te brengen, is er vandaag de dag te weinig personeel. Voor één zorgverlener is het erg belastend om een beperkt mobiel persoon van incontinentiemateriaal te voorzien. De TENA Flex wordt echter met een band rond uw middel vastgezet, waarna het absorberende gedeelte er tegenaan wordt geplakt. Dit is snel en weinig belastend; voor de zorgverlener, maar ook voor u.

De maat

De TENA Flex Normal Large is de grootste van de twee beschikbare maten in de Flex Normal lijn. De TENA Flex Normal large is geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomvang tussen de 83 en 120 centimeter. Het dragen van de juiste, passende maat is van groot belang voor optimale bescherming. Kunt u de band van de TENA Flex Normal Large om uw buik dichtdoen en het absorberende deel op de band dichtplakken, dan is de maat de juiste voor u. Komt het materiaal veel verder dan tot de band, dan weet u dat het product te groot is. In dit geval kunt u beter kiezen voor de Flex Normal Medium.

Het verschil tussen maat en absorptievermogen

De TENA Flex Normal Large is zoals genoemd de grootste van de twee beschikbare maten binnen de Flex Normal lijn. Dit heeft echter niets met het absorptievermogen te maken. Vaak wordt foutief gedacht dat een grotere maataanduiding ook een grotere opname betekent, maar dat is niet het geval. De aanduiding L in de TENA Flex Normal L staat enkel voor uw eigen heupomvang. De lijnen Plus, Super, Maxi en Ultima hebben een groter absorptievermogen.

Hoog absorptievermogen: tegen doorlekken en voor een gezonde huid

De TENA Flex Normal Large wordt gekenmerkt door een hoog absorptievermogen. Dit heeft het product te danken aan zijn kern, die uit twee verschillende absorberende delen bestaat. Wanneer urineverlies optreedt, kan dit dus snel en efficiënt worden opgenomen. Dit heeft ook tot gevolg dat uw huid droog blijft. Dankzij de ConfioAir is de TENA Flex Normal Large ook geheel ademend. De luchtcirculatie draagt verder bij aan een optimale huidgezondheid.

Geen zorgen om nare geurtjes

Maakt u gebruik van de TENA Flex Normal Large, dan heeft u niet alleen geen zorgen om eventueel doorlekken, maar hoeft u zich ook niet druk te maken om nare geurtjes. Wanneer urine, wat op zichzelf een steriele vloeistof is, in contact komt met de omgeving, zorgen bacteriën voor het ontstaan van ammoniakluchtjes. Dit wordt door de Odour Neutralizer van de TENA Flex echter effectief aangepakt. Zo kunt u zich de hele dag door fris en zelfverzekerd voelen.

Inclusief vochtindicator

Een extra voordeel dat de TENA Flex Normal Large, net als de andere Flexvarianten van TENA, ten opzichte van veel andere incontinentiematerialen heeft, is de vochtindicator. Deze zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om eventueel doorlekken. Is de maximale absorptiecapaciteit van het product benut, dan geeft deze dat vanzelf aan. Hiervoor hoeft u het materiaal niet te verwijderen. Aan de buitenkant ziet u of de TENA Flex Normal Large blauw wordt, wat duidt op verzadiging. Dit maakt dit TENA incontinentiemateriaal ook economisch efficiënter: u gooit het niet weg alvorens u weet dat het echt verzadigd is.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
M uit Nederland 29 Februari 2020

Super, precies wat ik nodig had.

10 / 10
Sander uit Zwolle 29 Augustus 2019

Zit prettig en werkt zoals het moet werken.