TENA Flex Plus ProSkin Medium
TENA Flex Plus ProSkin Medium 24,95

TENA Flex Plus ProSkin Medium

24,95

TENA Flex Plus ProSkin Medium is een sterk absorberend verband met heupband. Ideaal voor hulp bij zwaar urineverlies. Maat M (heupomvang: 71-102 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €22,46 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,96 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15059480
EAN: 7322540054651
SKU: 720516
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Flex Plus Medium

TENA Flex Plus Medium is een absorberend verband inclusief een band die u om uw middel bevestigt. Het incontinentieproduct laat zich daardoor eenvoudig aanbrengen en vervangen en wordt zo gezien als het ergonomische alternatief voor de slip oftewel luier. De TENA Flex Plus Medium is in staat 2130 milliliter aan urine op te nemen en kan door zowel heren als dames worden gebruikt. Dankzij het feit dat u het product naadloos op uw lichaam kan laten aansluiten, is de bescherming tegen ongelukjes optimaal. Daarnaast houdt het materiaal uw huid droog en gezond en verhindert het nare geurtjes.

Voor wie is de TENA Flex Plus Medium geschikt?

De TENA Flex Plus M is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van zware incontinentie en daarnaast verminderd of zeer beperkt mobiel zijn. Wanneer het voor u lastig is om overeind te staan terwijl u uw TENA incontinentiemateriaal verwisselt, of wanneer iemand anders dit voor u doet, is de TENA Flex voor u de aangewezen oplossing. De TENA Flex Plus Medium kan lang worden gedragen en is zodoende ook geschikt voor nachtelijk gebruik. Gebruikers van de TENA Flex Plus Medium hebben een heupmaat tussen de 71 en 102 centimeter.

Het belang van de juiste maat

Heeft u last van urineverlies, dan weet u ongetwijfeld als geen ander hoe belangrijk het  is om over het juiste type incontinentiemateriaal te beschikken. Het draagcomfort en het absorptievermogen zijn van doorslaggevend belang om u zo goed mogelijk tegen de negatieve gevolgen van urineverlies te beschermen. Maar ook het belang van de juiste maat niet verwaarloosd mag worden. De maat heeft uitsluitend met uw eigen omvang te maken en niets met het absorptievermogen. De Super-, Maxi- en Ultima-lijnen binnen de Flexproducten hebben een hoger absorptievermogen, de Normal-lijn een lagere.

Het bepalen van uw heupmaat

Om te kunnen bepalen of de TENA Flex Plux Medium geschikt voor u is, dient u dus te weten welke maat u heeft. Spreken we in het kader van incontinentiematerialen over de maat, dan is daarvoor de heupmaat de geldende standaard. Deze maat meet u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam op te meten. Twijfelt u tussen de TENA Flex Plus Medium en maat Large? In het geval van twijfel begint u altijd eerst met de kleinste maat.

Vochtindicator

Om nog eens op het absorptievermogen terug te komen: u hoeft er niet bang voor te zijn dat u met de TENA Flex Plus Medium zult doorlekken. Mits u of uw verzorger/mantelzorger het verband goed aanlegt, uiteraard. De reden voor uw onbezorgdheid is de op de TENA Flex Plus Medium aanwezige vochtindicator. Deze bevindt zich aan de buitenkant, waardoor u het materiaal niet hoeft te verwijderen om te zien hoe de stand van zaken is. Kleurt de vochtindicator van geel naar blauw, dan  geeft het aan verzadigd te raken. Dankzij de tailleband gaat het vervangen van het product snel en gemakkelijk.

De hele dag door een fris en zelfverzekerd gevoel

Draagt u de TENA Flex Plus Medium, dan kunt u de hele dag door op een fris en zelfverzekerd gevoel rekenen. De kern van het materiaal bestaat uit twee absorberende delen, waardoor uw urine snel kan worden weggeleid en opgenomen. De ConfioAir zorgt ervoor dat de TENA Flex Plus geheel ademend is. Zo blijft ook de gezondheid van uw huid gewaarborgd. De Odour Neutralizer is er op zijn beurt om vervelende geurtjes te neutraliseren.

Extra bescherming dankzij de antilekrandjes

Zelfs wanneer u te maken heeft met incontinentie en tijdens het dragen van de TENA Flex Plus M plotseling een grote hoeveelheid urine kwijtraakt, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. De FeelDry technologie waarmee de TENA Flex Plus M is uitgerust, zorgt ervoor dat het vocht snel naar de kern wordt gebracht en daar wordt opgeslagen. De antilekrandjes geven u nog eens een extra bescherming. Deze elastische zijkanten zitten tegen uw huid aan en bewegen voortdurend met uw lichaam mee. Vocht kan zo dus niet naar buiten ontsnappen.

Incontinentiemateriaal met een hoge mate van discretie

Gelukkig verdwijnt het taboe op urineverlies beetje bij beetje. Dat wil uiteraard echter niet zeggen dat u met uw incontinentie te koop loopt. Ook zelf wordt u er het liefst niet de hele dag door aan herinnerd. De TENA Flex Plus M helpt u hierbij. De buitenkant van het product heeft men zoveel mogelijk op gewoon ondergoed doen laten lijken en voelen. Ook ‘kraakt’ het niet en voorkomt het nare geurtjes. Zo blijft het feit dat u de TENA Flex Plus Medium draagt ook zo onzichtbaar mogelijk voor de buitenwereld.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
W. uit Nederland 01 December 2021

Praktisch in het gebruik. Stevig materiaal.

6 / 10
Jan uit Nederland 09 November 2020

,kan gewisseld worden zonder noodzaak je broek en schoenen uit te doen.
l

10 / 10
F uit G.O. 18 Januari 2020

Ik gebruik het in combinatie met Premium fit, voor lange autoritten en voor naar theater, of andere activiteiten waarvoor ik lang van huis ben.
thuis doe ik een premium fit aan, maar omdat het lastig verschonen is gebruik ik bij wisselen de flex, dat gaat sneller.
Een tip: Ik maak de heupband om mijn bovenbenen vast, dan heb je meer ruimte, en trek hem daarna omhoog, als hij op zn plaats zit de rest vastmaken.
Ik overweeg in de toekomst geheel op flex over te stappen.
Schroom niet om het invalidentoilet te gebruiken, meer ruimte en je kan je"afval" kwijt.

10 / 10
Gundogdu uit België 16 September 2019

Super comfortabel , erg tevreden

8 / 10
Claessens uit Limburg 18 Juli 2018

Zit als gegoten.