TENA Discreet Extra 20 stuks
TENA Discreet Extra 20 stuks 7,95

TENA Discreet Extra 20 stuks

7,95

Matig urineverlies kan goed en makkelijk worden aangepakt met de TENA Discreet Extra verbanden. Het heeft een drievoudige bescherming tegen een vochtig gevoel, doorlekken en geurtjes.

Op voorraad
  • Koop 10 voor €5,95 per stuk en bespaar 25%
ZI-nummer: 15975754
EAN: 7322540034936
SKU: 760692
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Discreet Extra biedt bescherming tegen matig urineverlies

Is er bij u sprake van matig urineverlies, dan kunt u zich daartegen met behulp van TENA Discreet Extra beschermen. Matig urineverlies houdt in dat u regelmatig (flinke) scheuten verliest. De inlegverbanden, die uitvoerig op huidvriendelijkheid en -veiligheid zijn getest, zorgen ervoor het u in het dagelijks leven nooit aan zelfvertrouwen hoeft te ontbreken. Een verpakking TENA Discreet Extra, voorheen bekend als TENA Lady Extra, bevat twintig inlegverbanden.

De TENA Discreet Extra is 12 centimeter breed en 34 centimeter lang. De productlijn bestaat, in tegenstelling tot veel andere soorten TENA incontinentiemateriaal, uit één maat. Elk product is individueel verpakt, zodat u de verbanden eenvoudig mee kunt nemen in uw tas of broekzak. De TENA Discreet Extra is in staat om maximaal 586 milliliter aan vocht op te nemen en heeft zodoende een veel hoger absorptievermogen dan menstruatieverband, waarop het product qua uiterlijk sterk aan doet lijken. Naast bescherming tegen doorlekken biedt de TENA Lady Extra ook bescherming tegen een vochtig gevoel en nare urinegeurtjes.

TENA Discreet Extra; Inlegverband met een duidelijke voor- en achterzijde

De TENA Discreet Extra herkent u aan zijn blauwe verpakking. De producten uit de Discreetlijn voor lichtere vormen van incontinentie zijn te herkennen aan hun groene verpakking. De TENA Discreet Extra heeft in tegenstelling tot de kleinere varianten een voor- en achterkant en is dus niet symmetrisch. Op de plakstrook leest u af wat de voorkant is. De smalle zijde dient aan de voorkant van het lichaam geplaatst te worden en het bredere deel aan de achterzijde daarvan. De bredere achterkant van het product zorgt ervoor dat er meer urine kan worden opgevangen.

Hoe is de pasvorm van de TENA Discreet Extra?

Kenmerkend voor de TENA Discreet Extra is zijn comfortabele pasvorm. De zijkanten sluiten goed op uw lichaam aan. De TENA Lady Extra is dan ook over de hele lengte van elastiek voorzien. Het verband blijft dus altijd goed op zijn plek zitten. Zo kunt u de hele dag rekenen op de bescherming die u nodig heeft. De DRYzone zorgt ervoor dat de urine bij elk verlies snel en efficiënt wordt opgenomen. Het elastiek dat in het product zit verwerkt, zorgt ook voor een kromming ervan.

Dankzij het elastiek komen ook de elastische antilekrandjes goed omhoog. Deze vallen in uw liezen en vormen een barrière wanneer u plotseling een grotere hoeveelheid verliest. Voor een maximale efficiëntie van dit product vouwt u het, alvorens u het in uw ondergoed vastplakt, in zijn geheel in de lengte dubbel. Zo ontstaat er een nog betere komvorm die u tegen doorlekken beschermt.

 

Maximale vochtabsorptie dankzij de superabsorberende korrels

Het sterke absorptievermogen van de TENA Discreet Extra kan worden verklaard door de SAP-korrels die in het product verwerkt zijn. Dit zijn superabsorberende korrels die vele malen hun eigen gewicht aan vocht kunnen opnemen. Niet alleen absorberen de korrels de urine, ze houden deze ook vast. Dit doen ze door het vocht in een gel om te zetten. Zelfs wanneer daar druk op wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld wanneer u zit, komt de urine daaruit niet vrij.

Driedubbele bescherming

Wie te maken heeft met incontinentie, maakt zich niet uitsluitend zorgen over doorlekken. Alhoewel dit de angst van de meeste mensen wel grotendeels vormt, bestaan er ook zorgen over het eventuele ontstaan van nare urinegeurtjes. Ook daar hoeft u zich met het dragen van TENA Discreet Extra geen zorgen over te maken. De microparels in dit product neutraliseren de geur van urine en sluiten deze op in de gel. De derde garantie die TENA Lady Extra u geeft, is bescherming van uw huidgezondheid. De inlegverbanden zijn vervaardigd van zacht en ademend materiaal die een gewenste luchtcirculatie bevordert.

Het wegwerpen van het incontinentieverband

De TENA Discreet Extra deponeert u na gebruik in de sanitairemmer. Net als maandverband kan het niet doorgespoeld worden. Ondanks de beperkte omvang van het materiaal kan deze tot ernstige verstoppingen leiden. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat de superabsorberende gelkorrels al het mogelijke water opnemen. De gel die zo ontstaat, blokkeert het toilet.

Kan de TENA Discreet Extra ook ’s nachts gebruikt worden?

Dankzij TENA Discreet Extra kunt u met een gerust hart uw dagelijks leven leiden. Veel vrouwen vragen zich af of zij dit materiaal ook ’s nachts kunnen dragen. Het antwoord op deze vraag is dat er voor tijdens het slapen producten bestaan die efficiënter zijn. De verbanden uit de TENA Discreet Night lijn hebben een ander ontwerp, dat de Lie Down Protection wordt genoemd. Dit houdt in dat er zich meer absorberend materiaal aan de achterzijde van het product bevindt, zodat u op maximale bescherming kunt rekenen. De Night producten zijn aan de achterzijde zowel langer als breder. Zie bijvoorbeeld de TENA Discreet Maxi Night.

Nieuwe verpakking

TENA heeft de verpakkingen van de TENA Discreet artikelen aangepast. Zo is onder andere de druppelaanduiding van de TENA Discreet Extra gewijzigd, er staan nu 5 druppels op als aanduiding i.p.v. 4. De inlegger zelf en ook de absorptie is echter niet veranderd!

Automatische herhaalservice voor TENA Discreet Extra

Veel gebruiksters van TENA Discreet Extra vinden het onprettig telkens een nieuwe bestelling te moeten plaatsen of de gang naar de winkel te maken. Daar heeft Hulpmiddelonline iets op bedacht: de automatische herhaalservice. Hiermee ontvangt u het TENA Lady materiaal wanneer u maar wilt zonder hier zelf aan te hoeven denken. Deze extra service kunt u desgewenst kortsluiten met onze klantenservice. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
9.2 / 10
(20)
10 / 10
wilma uit Nederland 03 Februari 2020

vangt scheuten urineverlies goed op

10 / 10
Jantsje uit Nederland 29 December 2019

Prima

10 / 10
Anita uit Nederland 09 December 2019

goed

8 / 10
M.M.H. uit Nederland 04 December 2019

voldoet aan mijn verwachtingen

8 / 10
M uit Nederland 28 Juni 2019

Zo als het hoort

8 / 10
Sarie uit Nederland 17 Juni 2019

Prima waar het voor nodig is

6 / 10
Hennie uit Nederland 14 Juni 2019

dagelijks. de plakstrook gaat vaak dubbel zitten. het lekt ook snel door en de verhoogde zijkanten geeft geen resultaat

10 / 10
Corrie uit Hulshorst 12 April 2019

Elke dag

10 / 10
Hannie uit venhuizen 01 April 2019

Normaal

10 / 10
g.verweij uit nijmegen 19 December 2018

waar het voor is

10 / 10
Marie uit Willebroek 03 December 2018

Alle dagen s morgens en s,avondts

10 / 10
C uit Zwolle 18 November 2018

.

10 / 10
Rosewita uit Harderwijk 16 November 2018

Ja ben een jonge dame van 47
En gebruik dit om dat ik last heb van urine verlies sinds ik in 2001 een kleine in greep heb gehad maar dit is e ht geweldig

10 / 10
Vandervent uit Kerkrade 15 November 2018

Ik gebruik het elke dag en zit lekker.

6 / 10
J.stigter uit Rotterdam 09 Oktober 2018

Overdag en s'nachts, maar soms geeft het materiaal huid irritatie .

10 / 10
Albert uit Waddinxveen 20 Augustus 2018

Voor alle duidelijkheid ik ben een man, ik verzorg mijn vrouw na een half jaar coma al 28 jaar lang 24/7
De incontinentie heeft ook hier zijn intreden gedaan, moest er in het begin aan wennen om steeds het bed te moeten verschonen!
Dank zij TENA Lady Extra is mij een hele boel werk uit handen genomen, ik ben er SUPER blij mee.

10 / 10
eileen170781 uit Colmschate 09 April 2018

Dagelijks

8 / 10
Dhvdv uit Haarlemmermeer 08 April 2018

Meerdere keren per dag als inlegger bij Tena Pants

10 / 10
56wil80 uit eindhoven 15 Januari 2018

gebruik 2a3 per dag

10 / 10
Maria uit Heerewaarden 14 December 2017

Het is een product waar ik op aan kan.