TENA TENA Lights Sensitive Light Liner 28 stuks
TENA Lights Sensitive Light Liner 28 stuks 3,95

TENA Lights Sensitive Light Liner 28 stuks

3,95

Snel absorberende bescherming voor de gevoelige huid zonder geur- en kleurstoffen. Lengte: 15 cm. Dikte: 3 mm. Inhoud: 28 stuks per verpakking.

Op voorraad
  • Koop 10 voor €3,25 per stuk en bespaar 18%
ZI-nummer: 761025
EAN: 7322540490220
SKU: 761025
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Kenmerken van alle TENA Lights inlegkruisjes

  Dikte Lengte
TENA Lights Sensitive Light 3 mm 15 cm
TENA lights Sensitive Normal 3 mm 19 cm
TENA Lights Sensitive Long 3 mm 21 cm

 

TENA Lights Sensitive – Light Liners

Wanneer u sport, maar ook wanneer u traploopt, hoest, niest of bijvoorbeeld hard lacht, kan licht urineverlies optreden. Niet zelden gebeurt dit op de momenten waarop u dit niet verwacht. Dankzij TENA Lights Sensitive hoeft dit probleem u niet in de weg te staan uw dagelijks leven te leiden zoals u dat wenst. Light Liners zijn de nieuwe ultralichte inlegkruisjes en geschikt voor licht urineverlies. Light Liners betreffen de kleinste variant binnen de categorie Lights by TENA. Deze inlegkruisjes zijn vijftien centimeter lang en slechts drie millimeter dik. Het zachte, ademende materiaal is vrij van parfum en kleurstoffen.

Light Liners voor dames met stressincontinentie

De Light Liners van Lights by TENA zijn in staat vloeistof snel te absorberen en op te sluiten, zodat de huid van uw intieme zone goed beschermd blijft. De Light Liners zijn geschikt voor dames van alle leeftijden die te maken hebben met stressincontinentie, ook wel inspanningsincontinentie genoemd. Urineverlies wordt bij deze vorm van incontinentie veroorzaakt door de toegenomen druk op de blaas, terwijl er sprake is van verzwakte bekkenbodemspieren. Verzwakking van deze spiergroep kan ook een negatieve invloed hebben op de blaassluitspier.

Het absorptievermogen van TENA Light Liners

Dames met licht urineverlies ten gevolge van stressincontinentie voelen zich de gehele dag door beschermd wanneer zij de Light Liners van Lights by TENA dragen. Niet elk soort is echter even geschikt voor elke vrouw. De Light Liners hebben net als de andere producten binnen de Lights by TENA categorie een dikte van drie millimeter, maar zijn korter dan de twee andere soorten: Normal inlegkruisjes (19 centimeter) en lange inlegkruisjes (21 centimeter). Dit betekent dat de Light Liners geschikt zijn voor de meest lichte vorm van urineverlies

Maximaal discrete inlegkruisjes

TENA Light Liners zijn ook wel bekend onder de naam ‘Lights by TENA - Discret inlegkruisjes’. Toepasselijk, want dit product is met zijn dikte van slechts drie millimeter niet alleen niet voelbaar, maar ook voor iedereen onzichtbaar. Zo rekenen de Light Liners af met een van de grootste angsten van dames met incontinentie. Ook onder strakkere kleding zijn de Light Liners niet zichtbaar. U kunt deze ultradunne inlegkruisjes indien gewenst zelfs in combinatie met een string dragen. Doordat de Light Liners niet dikker zijn dan een nagelvijl, stopt u ze ook probleemloos in uw tas.

Inlegkruisjes met drievoudige bescherming

Zoals u van TENA incontinentiemateriaal gewend bent, geeft dit u een drievoudige bescherming tegen de negatieve consequenties van urineverlies. Niet alleen blijft u met het dragen van de TENA Light Liners beschermd tegen urineverlies, ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het ontstaan van onaangename geurtjes of een vochtig gevoel. De urine die u verliest, wordt door het product razendsnel geabsorbeerd en diep in het materiaal opgeslagen. Wanneer het vocht eenmaal is opgeslagen, kan deze het product met geen mogelijkheid verlaten. Ditzelfde geldt voor de geurtjes.

Fresh Fast Crystals

Niet zelden zijn dames die te maken hebben met incontinentie voor urine verbaasd over het absorptievermogen van de TENA incontinentieproducten. Dat is voor de Light Liners van Lights by TENA niet anders. Hun sterke absorptievermogen danken ook deze inlegkruisjes aan de aanwezigheid van de zogeheten ‘Fresh Fast Crystals’, ook wel superabsorberende korrels genoemd. Deze absorberende kristallen zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën op het gebied van anatomische bescherming. De kristallen zijn in staat grote hoeveelheden urine op te nemen en doen dit twee keer zo snel als het materiaal van een conventioneel inlegkruisje.

De superabsorberende korrels

De superabsorberende korrels die verantwoordelijk zijn voor de snelle absorptie van de door u verloren urine en het voorkomen van geurtjes en een vochtig gevoel, worden in elk product van producent TENA verwerkt. Waar men vroeger nog wattenpulp gebruikt voor de urineabsorptie, is deze nu enkel in het product aanwezig om de absorberende kunststof korrels op hun plaats te houden en draagcomfort te bieden. De Fresh Fast Crystals zijn in staat vele malen hun eigen gewicht aan urine op te nemen.

Hoe draagt u de Light Liners van Lights by TENA?

Net als andere inlegkruisjes hebben ook de Light Liners een plakstrip aan de achterzijde, zodat u het materiaal eenvoudig in uw ondergoed kunt bevestigen. Van elastieken en opstaande randjes, zoals bij bijvoorbeeld pants het geval is, is geen sprake. Het product verschuift na bevestiging niet en rolt ook niet op zoals sommige, minder kwalitatief hoogwaardige materialen, dit wel doen. Zo kunt u de Light Liners dus altijd met een gerust hart dragen, waar u ook bent en wat u ook doet. Ze hebben geen specifieke voor- of achterkant, maar zijn symmetrisch van vorm.

Het online bestellen van TENA Lights Sensitive

Vindt u het onprettig om telkens de gang naar de winkel te maken? Bestelt u dan eenvoudig en comfortabel uw producten online. Een verpakking TENA Light Discret Liners bevat 28 individuele inlegkruisjes. Uiteraard kunt u erop rekenen dat uw bestelling discreet naar het door u opgegeven adres wordt verstuurd. We doen dit voor bestellingen vanaf € 20,00 zonder het berekenen van verzendkosten. Zo betaald u dus niks extra voor het discreet in huis halen van de TENA Lights Sensitive.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review