TENA Lady inlegkruisjes

6
De zijdezachte TENA Lady inlegkruisjes zijn comfortabel en bieden een drievoudige bescherming. De inlegkruisjes zijn ontworpen voor maximale discretie.
Lees meer
Sorteer op:

TENA Lady inlegkruisjes

TENA Lady inlegkruisjes zijn geschikt voor minimaal urineverlies, zoals het verlies van wat druppels urine door niezen of hoesten. De inlegkruisjes zijn net zo dun als reguliere inlegkruisjes maar kunnen vocht beter absorberen; wat overigens ook snel gebeurt zodat u altijd een droog gevoel ervaart. 

TENA Lady inlegkruisjes kunnen het minste vocht absorberen van de hele TENA Lady lijn en zijn dus speciaal ontwikkeld voor mensen die af en toe enkele druppels urine verliezen.

Bescherming dankzij TENA Lady inlegkruisjes

TENA Lady inlegkruisjes beschermen u tegen doorlekken, nare geurtjes en ze zorgen voor een droog gevoel doordat de urine snel wordt geabsorbeerd. Daarnaast zijn ze gemaakt van prettig materiaal wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Bovendien zijn de inlegkruisjes speciaal voor het vrouwelijke lichaam gemaakt waardoor het een goede pasvorm heeft. U kunt blijven doen wat u graag wilt, het inlegkruisje biedt u bescherming.

Dit product is ook voorzien van Fresh Odour Control; dit zijn microkorrels die ervoor zorgen dat het vocht snel en goed wordt opgenomen en het zorgt voor een frisse geur. Hierdoor voelt u zich zowel frisser als zelfverzekerder.

De producten van TENA Lady zijn dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en huid veiligheid. Hoewel de inlegkruisjes niet gaan irriteren aan de huid is het wel van belang om op tijd het inlegkruisje te verwisselen. De urine die u verliest wordt goed en snel opgenomen maar kan wel voor irritatie aan de huid zorgen.

Er zijn drie verschillende varianten van de TENA Lady inlegkruisjes:

- TENA Lady Discreet Ultra Mini Magic inlegkruisjes (kleinste formaat)
- TENA Lady Discreet Ultra Mini inlegkruisjes (gemiddeld formaat)
- TENA Lady Ultra Mini Plus inlegkruisjes (extra lang)

 

Last van minimaal urineverlies? Dan zijn de TENA Lady inlegkruisjes voor u voldoende! Kies de maat die bij u past en ervaar het comfort. Indien De TENA Lady inlegkruisjes onvoldoende zijn, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de TENA Lady verbanden.
 

 

Nuttige informatie

Bekijk de volgende blogs voor uitgebreide en vooral heldere informatie over incontinentie. Vragen? Maak gebruik van onze handige Keuzehulp of neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

4 Oefeningen om incontinentie te verminderen

Alles over mogelijke oorzaken van incontinentie

Onzeker door incontinentie? Zo krijgt u uw zelfvertrouwen terug!