TENA Lights Sensitive Long Liner - 20 stuks
TENA Lights Sensitive Long Liner - 20 stuks 3,95

TENA Lights Sensitive Long Liner - 20 stuks

3,95

Snel absorberende bescherming voor de gevoelige huid zonder geur- en kleurstoffen. Lengte: 21 cm. Dikte: 3 mm. Inhoud: 20 stuks per verpakking.

Op voorraad
  • Koop 10 voor €3,25 per stuk en bespaar 18%
ZI-nummer: 761807
EAN: 7322540588156
SKU: 761807
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Kenmerken van alle TENA Lights Sensitive inlegkruisjes

  Dikte Lengte
TENA Lights Sensitive 3 mm 15 cm
TENA lights Normal 3 mm 19 cm
TENA Lights Sensitive Long 3 mm 21 cm

 

TENA Lights Sensitive Long – lange inlegkruisjes

Heeft u last van lichte incontinentie en bent u daarvoor op zoek naar een product met snelle absorptie en betrouwbare bescherming? De lange inlegkruisjes van Lights by TENA zijn daar wellicht het antwoord op. Het zijn met hun 21 centimeter de langste inlegkruisjes in het assortiment van Lights by TENA en hebben net als de overige soorten een dikte van drie millimeter. Het absorptievermogen van deze lange inlegkruisjes ligt vele malen hoger dan dat van een normaal inlegkruisje. Het product is ademend, dermatologisch getest en zacht voor de huis. Zo voelt u zich de hele dag fris en droog.

Voor wie zijn de lange inlegkruisjes van Lights by TENA bedoeld?

De lange inlegkruisjes van Lights by TENA zijn in het bijzonder geschikt voor dames met stressincontinentie: een vorm van incontinentie waarbij het urineverlies optreedt wegens door activiteit toegenomen druk op de buikholte, in combinatie met een verzwakte bekkenbodem. Is er bij u sprake van lichte stressincontinentie (ook wel inspanningsincontinentie genoemd) en verliest u telkens een paar druppels, dan is het gebruik van de lange inlegkruisjes van Lights by TENA raadzaam. Ze ondersteunen u op een discrete en comfortabele manier en hebben een hoog absorptievermogen.

In welke situaties draagt u lange inlegkruisjes?

De lange inlegkruisjes van Lights by TENA zijn speciaal ontworpen voor het onverwacht verliezen van enkele druppels urine. Dankzij een betrouwbare absorptie kun u de hele dag vol vertrouwen van uw dag genieten. De lange inlegkruisjes zijn onder meer geschikt voor dames met licht urineverlies, dienen als bescherming tijdens het lachen, hoesten of niezen, vangen urineverlies tijdens of na de zwangerschap op en beschermen u tegen de negatieve gevolgen van urineverlies tijdens het sporten. De lange inlegkruisjes hebben een anatomische pasvorm, waardoor u gedurende de loop van de dag geenszins wordt herinnerd aan het feit dat u incontinentiemateriaal draagt.

Drievoudige bescherming

De lange inlegkruisjes van Lights by TENA bieden u drievoudige bescherming: niet alleen tegen doorlekken, maar ook tegen het ontstaan van ongewenste urinegeurtjes en een onprettig, vochtig gevoel. Dit doet het product door de urine die u verliest zo snel mogelijk te absorberen en in de productkern op te sluiten. Tegelijk met de urine worden ook eventuele geurtjes vastgehouden. Geen van de elementen krijgt daarna enige kans om nog vrij te komen.  De lange inlegkruisjes zijn uitgerust met de FeelFresh Technologie, die unieke microkorrels met een comfortabele en snel drogende toplaag combineert.

Absorberende kunststof korrels

Net als de rest van het TENA incontinentiemateriaal zijn ook de lange inlegkruisjes van Lights by TENA voorzien van absorberende kunststof korrels. Deze polymeren zijn in staat om vele malen hun eigen gewicht aan urine op te nemen. De korrels zorgen ervoor dat urine twee keer zo snel wordt geabsorbeerd als bij een normaal inlegkruisje het geval is. Het toplaagje van wattenpulp dient nu enkel nog voor ter waarborging van het draagcomfort en het op hun plaats houden van het absorberende materiaal. Dit specifieke toplaagje is dusdanig geperforeerd, dat u na urineverlies direct weer droog bent.

Hoe gebruikt u de lange inlegkruisjes van Lights by TENA?

In tegenstelling tot de meeste andere producten van TENA hebben de lange inlegkruisjes van Lights by TENA geen aparte voor- of achterzijde. Dit verklaart hun symmetrische vorm en zorgt ervoor dat het geen verschil maakt welke kant u tegen uw billen plaatst. De absorberende korrels zijn gelijk over het gehele product verspreid. Het product is met zijn drie millimeter dikte erg discreet en blijft -dankzij de plakstrip waarmee u het in uw ondergoed bevestigt- gedurende het dragen goed op zijn plaats zitten.

Een product dat garant staat voor de gezondheid van uw intieme zone

De lange inlegkruisjes van Lights by TENA zijn aan uitgebreide dermatologische tests onderworpen alvorens deze op de markt werden gebracht. Het product is dan ook zeer huidvriendelijk te noemen en wordt zelfs aanbevolen door gezondheidsprofessionals. Van synthetische materialen en parfums, die wel in maandverband en gewone inlegkruisjes zijn verwerkt, is bij de lange inlegkruisjes van Lights by TENA geen sprake. Dit betekent dat u met uw keuze voor dit product ook kiest voor een waarborging van de gezondheid van uw intieme zone.

Een handzaam en discreet incontinentieproduct

De lange inlegkruisjes van Lights by TENA zijn plat verpakt en niet voorzien van een individueel omhulsel. Dat maakt het extra ideaal om in uw badkamer, toilet of ondergoedlade te plaatsen. Ook zijn de lange inlegkruisjes eenvoudig mee te nemen in een zijvak van uw tas, zodat u zich op het toilet snel en discreet kunt verschonen. Gebruikte materialen deponeert u te allen tijde in de sanitairemmer en nooit in het toilet. De absorberende korrels die zich in de lange inlegkruisjes bevinden, geven namelijk een extra hoog risico op verstopping.

Het online bestellen van TENA Lights Sensitive Long– lange inlegkruisjes

Ondanks het feit dat een zeer groot aantal heren en dames van variërende leeftijden de maken heeft met urineverlies, voelen degenen die hiermee te maken hebben, vaak toch enige schaamte. Door uw product online te bestellen, hoeft u de gang naar de winkel niet te maken en worden uw lange inlegkruisjes discreet bij u thuis geleverd. Bovendien is het plaatsen van een bestelling een fluitje van een cent en bespaart u hiermee kostbare tijd. Een verpakking met de TENA Lights Sensitive Long bevat twintig inlegkruisjes. 

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review