TENA Pants Normal ProSkin Extra Large - Copy
TENA Pants Normal ProSkin Extra Large - Copy 17,25

TENA Pants Normal ProSkin Extra Large - Copy

17,25

TENA Pants Normal Extra Large is een sterk absorberend verband en broekje in één geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een heupmaat 120-160 cm.

Op voorraad
  • Koop 3 voor €16,39 per stuk en bespaar 5%
ZI-nummer: 7322541395173
EAN: 7322541395173
SKU: 791715
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Pants Normal Extra Large

TENA Pants Normal Extra Large, ook wel incontinentiebroekjes of luierbroekjes genoemd, zijn speciaal vervaardigd voor mannen en vrouwen met matige tot zwaardere incontinentie. De TENA Pants behoren in Nederland tot het vaakst gebruikte incontinentiemateriaal, wat kan worden verklaard door hun sterke absorptievermogen en het feit dat de broekjes comfortabel zitten en als ondergoed worden gedragen. De TENA Pants Normal Extra Large weet u dan ook de zekerheid te bieden waar u naar op zoek bent, zelfs ’s nachts. In dezelfde Normal-lijn zijn ook de maten Small, Medium en large verkrijgbaar.


Kenmerken van de TENA Pants Normal Extra Large (XL)

Absorptievermogen 1010 ml
Maat Extra Large (XL)
Heupomvang 120 - 165 cm
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Inhoud verpakking 15 stuks


Hoe worden de TENA Pants Normal Extra Large gedragen?

De TENA Pants Normal Extra Large zijn erg eenvoudig in gebruik. U stap gewoon in de broekjes, net zoals u in uw gewone ondergoed stapt. Aan de achterkant van het incontinentiebroekje ziet u een lipje dat aangeeft wat de voor- en achterkant is. Dit is hetzelfde lipje waarmee u het broekje weer dichtplakt wanneer u het hebt uitgetrokken. Het is bij het aantrekken van de TENA Pants Normal Extra Large wel belangrijk dat u de randjes goed in de liezen laat aansluiten.

Wilt u het broekje verwisselen, dan scheurt u deze aan de zijkant -op de speciaal daarvoor aangebrachte naad- open. U rolt het broekje vervolgens op en plakt deze dicht met het eerder genoemde lipje. Gebruikte pants kunt u, net als maandverband, in de sanitair emmer deponeren.


Instructie Video TENA Pants Normal XL


Wat is het absorptievermogen van de TENA Pants normal?

De opnamecapaciteit van de TENA Pants Normal betreft een liter, oftewel duizend milliliter urine. Om u hiervan een beter beeld te kunnen vormen: een gemiddeld volwassen mens produceert per etmaal ongeveer 1400 milliliter urine. Bent u alleen incontinent voor urine, dan zou u de TENA Pants Normal Extra Large in principe de hele dag kunnen dragen, ervan uitgaande dat u telkens slechts een deel en niet uw gehele blaasinhoud verliest. De incontinentiebroekjes zijn in staat om meerdere ongelukjes verspreid over de dag op te vangen.

Hoeveel broekjes heb ik nodig?

Het kan natuurlijk zo zijn, dat u gedurende de dag weinig tot geen urineverlies heeft gehad. Desondanks is het vanuit hygiënisch oogpunt dan toch verstandig om de TENA Pants Normal Extra Large te vervangen. De meeste mensen die last hebben van urine-incontinentie doen dit elke vier tot zes uur. ’s Nachts draagt u de pants uiteraard langer, dat vormt geen enkel probleem. In een verpakking TENA Pants Normal Extra Large zitten vijftien broekjes.

Het gebruik van de TENA Pants Normal Extra Large in de nacht

Als u overdag last heeft van incontinentie, dan bestaat de kans dat dit ook ’s nachts zo is. Dezelfde TENA Pants Normal Extra Large geven u ook tijdens het slapen optimale bescherming. Dit wordt niet alleen door de sterke absorptiekracht gegarandeerd, maar ook door de elastische antilekrandjes. Dit extra randje houdt het vocht tegen wanneer dit zich naar de zijkant van de pants begeeft, bijvoorbeeld omdat u op uw zij slaapt. Doordat de urine wordt tegengehouden, zijn de absorptiekorrels in staat om alles op te nemen.

Incontinentiebroekjes voor een actieve levensstijl

De TENA Pants Normal Extra Large zijn ontwikkeld op basis van anatomie van het menselijk lichaam en sluiten zodoende goed op uw lichaam aan. Hierdoor kunt u 24 uur per dag vertrouwen op de bescherming van deze incontinentiebroekjes, ook als u een actieve levensstijl heeft. Door het sterke absorptievermogen, de ideale aansluiting en de antilekrandjes krijgt urine geen enkele kans om nare ongelukjes te veroorzaken bij incontinentie. De TENA Pants Normal Extra Large incontinentiebroekjes zijn geschikt voor mannen en vrouwen met een heupomtrek tussen de 120 en 160 centimeter. De broekjes zijn net zo dik als de andere maten van de Normal-lijn. Bekijk hier een uitleg over alle andere incontinentiematerialen van TENA.


Een gezonde huid, een frisse geur

Niet alleen bent u dankzij de TENA Pants Normal Extra Large optimaal beschermd tegen doorlekken, uw huid blijft ook nog eens in goede conditie. Uw urine wordt direct naar de productkern afgevoerd en daar in gel omgezet, zodat u een vochtig gevoel blijft bespaard en uw huid droog en zodoende vrij van irritaties blijft. Behalve dat zijn de TENA Pants Normal Extra Large broekjes ook met een Odour Neutralizer uitgevoerd. Dit systeem zorgt ervoor dat de urine als het ware in de absorptiekorrels wordt ‘opgesloten’, zodat de geur van urine de kans niet krijgt om zich te verspreiden. 


Herhaalservice voor de TENA Pants Normal Extra Large

Maakt u op regelmatige basis gebruik van de TENA Pants Normal Extra Large? Door te kiezen voor onze herhaalservice wordt de door u gewenste hoeveelheid verpakking periodiek automatisch geleverd. Dit levert u een korting van respectievelijk vijf of tien procent op en zo hoeft u niet elke keer weer opnieuw een bestelling te plaatsen. Heeft u liever een andere interval, dan kunt u contact met ons opnemen. Het aanpassen of stopzetten van de herhaalservice voor de TENA Pants normal XL is altijd mogelijk.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review