TENA Flex Maxi Large ProSkin
TENA Flex Maxi Large ProSkin 28,95

TENA Flex Maxi Large ProSkin

28,95

TENA Flex Maxi ProSkin Large is een zeer sterk absorberend verband met heupband en is daardoor gemakkelijk te vervangen door verzorgenden. Maat L (heupomvang 83-120 cm).

Op voorraad
  • Koop 2 voor €26,06 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €23,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15056430
EAN: 7322540079296
SKU: 725230
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

Kenmerken van de TENA Flex Maxi Large in het kort:

Absorptievermogen 2965 ml
Heupomvang 83 tot 120 centimeter
Geschikt voor Mannen en vrouwen
Aantal per verpakking 22 stuks


TENA Flex Maxi Large (L)

De TENA Flex Maxi L is een ergonomisch en zeer sterk absorberend verband inclusief tailleband. Dit maakt het niet alleen door uzelf, maar ook door verzorgenden gemakkelijk te vervangen. Het verband, dat een absorptievermogen van 2965 milliliter heeft, is geschikt voor dames en heren die verminderd mobiel of bedlegerig zijn. De TENA Flex Maxi L bestaat uit een laag wattenpulp met daartussen super absorberende kunststof korrels. Hun superieure absorptievermogen maakt het verband zo compact en dus ook zo discreet mogelijk. Een verpakking bevat 22 verbanden.

De geschikte maat voor de TENA Flex Maxi Large

De TENA Flex Maxi L is geschikt voor heren en dames met een heupomvang van 83 tot 120 centimeter. Laat u zich uit onzekerheid voor doorlekken overigens niet verleiden tot het aanschaffen van een te grote maat; deze heeft geen groter absorptievermogen en zal alleen maar lege ruimtes laten vallen tussen uw lichaam en het verband, wat het risico op doorlekken juist verhoogt. Twijfelt u tussen twee maten? Probeert u dan altijd eerst de kleinste maat uit. Uw heupomvang bepaalt u door met een meetlint het breedste deel van uw onderlichaam te meten.

De innovatieve eigenschappen van de TENA Flex Maxi L

De TENA Flex Maxi L beschikt over diverse innovatieve eigenschappen die zijn bescherming en draagcomfort nog meer verhogen. Zo is de tailleband voorzien van ComfiStretch, wat inhoudt dat deze alle bewegingen van uw lichaam volgt en hierop goed aansluit, zonder te knellen. De anatomisch gevormde beenelastieken volgen de vorm van uw lichaam eveneens nauwkeurig. De vochtafstotende elastieken randen vormen de Security Barrier voor extra zekerheid. De Air Dry Layer van de TENA Flex Maxi L garandeert zacht en ademend materiaal dat lucht in staat stelt te circuleren.

Geen zorgen over ongelukjes

Met het dragen van de TENA Flex Maxi L hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele ongelukjes. Het verband bestaat uit een dubbele pulpmat. De bovenste laag is bij urineverlies direct actief en neemt de urine snel op. De onderste laag verspreidt de verloren urine en houdt deze vast. De pulpmat bestaat uit SAP korrels. SAP staat voor Super Absorberende Polymeren en betreft een kunststofsoort. De korrels zetten de urine om in gel en weten ook vervelende geurtjes te voorkomen. De vochtindicator houdt de verzadiging van de TENA Flex Maxi L bij.

De kracht van de Super Absorberende Polymeren

Super Absorberende Polymeren weten vele malen hun eigen gewicht aan vloeistof op te nemen. Twee eetlepels van deze korrel zijn al voldoende om een liter urine te kunnen opnemen. Deze wordt binnen de TENA Flex Maxi L omgezet in een gel met een doorzichtige/witte kleur die helemaal droog aanvoelt. Het zijn deze korrels die ervoor hebben gezorgd dat talloze mannen en vrouwen wereldwijd op TENA incontinentiemateriaal vertrouwen. De watten die in het product aanwezig zijn, dienen voor structuur en stevigheid. Vroeger vertrouwde men ook voor de absorptie enkel op watten.

TENA Flex Maxi Large draagt als echt ondergoed

Wanneer men vroeger last had van incontinentie, was men op kunststof broekjes aangewezen. Deze werden van waterdicht materiaal vervaardigd, waardoor ze ook niet ademden. Dit had niet zelden nare geurtjes en huidirritaties tot gevolg. Met de producten van TENA Flex hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. De producten kunnen ademen, waardoor er lucht tussen uw huid en de TENA Flex Maxi L kan circuleren. Ook heeft het verband een buitenzijde die machinaal werd bewerkt om het zoveel mogelijk als echt katoen te laten aanvoelen.

Aanleginstructies

De TENA Flex Maxi Large kan door uzelf worden aangelegd, maar wordt door zijn ergonomische ontwerp vooral veel door verzorgers gebruikt. Zij hoeven dan niet te tillen en tegelijk draaiende bewegingen te maken. Wilt u de TENA Flex Maxi L zelf aanleggen? U vindt de instructies hiervoor op de verpakking. De eerste stap is altijd het aanbrengen van de ComfiStrech band rond uw taille. De ervaring leert dat vrijwel iedereen het na een paar keer oefenen onder de knie heeft.

 

De ergonomische oplossing voor zorgverleners

De TENA Flex Maxi Large is een ergonomisch product dat werd ontwikkeld nadat veel hulpverleners aangaven het aanbrengen van incontinentieverband een lastige en belastende taak te vinden. Waar er voorheen vrijwel altijd twee personen beschikbaar waren om deze taak uit te voeren, betreft dit sinds alle bezuinigingen in de zorg nog maar één persoon. De TENA Flex Maxi Large kan worden aangebracht wanneer u ligt, maar ook wanneer u staat en zich ergens aan vasthoudt. Het verband kan zowel aan de rug als aan de buikzijde worden vastgemaakt.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
8.8 / 10
(12)
2 / 10
c uit Nederland 06 Januari 2022

Ik weet niet wat er fout gaat maar de protectielaag verschuift .
het gaat op een kluitje zitten zeer ongemakkelijk .
En bied geen bescherming .
misschien is er een oplossing.
c b

8 / 10
Lucas uit Nederland 07 September 2021

Dit is een fijne luier die best veel kan hebben. Ook is hij heel gemakkelijk staand aan te trekken. Het nadeel is alleen dat het klittenband soms kan schuren tegen de huid wanneer de heupband dubbel gaat. Ook rekt de heupband uit, waardoor de luier los gaat hangen en kan lekken. Als je er een strakke onderbroek overheen draagt heb je hier geen last van. Al met al een praktisch product voor wanneer je zelf staand wil verschonen, maar niet zo comfortabel en betrouwbaar als de slip.

10 / 10
De uit België 14 Januari 2021

Zeer goed product. Zeker aan te raden.
Vlotte afhandeling bestelling.
Spijtig dat je de bestelling niet kan volgen en niet weet wanneer het wordt geleverd.

10 / 10
J-w uit Nederland 15 December 2020

Geweldig product ruime opname van urine en zeer prettig draagcomfort blijft lekker droog ook bij zeer volle luier

10 / 10
Liz uit Nederland 16 September 2020

Snel en decreet

8 / 10
Marian uit Nederland 29 Juli 2020

Fijn Product. Makkelijk voor in bed.

10 / 10
Hans uit Nederland 27 Juni 2020

Is erg fijn dat je de maat kunt verstellen, oom dat je kunt verwisselen zonder eerst alles uit te moeten trekken.

10 / 10
Ch. uit Nederland 04 Juni 2020

Gebruik ze tijdens het duiken met mijn droogpak. Werkt heel goed. Zelfs onderwater

10 / 10
Joosten uit België 30 Maart 2020

Nihil

8 / 10
EJ uit Nederland 26 December 2019

Het is een goed product.Maar de levertijd is belachelijk lang,ruim een week moeten wachten op de levering,en dan nog op de website durven zetten voor 22.30 besteld de volgende dag in huis en dat is dus niet waar. en helemaal als je het echt nodig heb.

10 / 10
Bert uit Nederland 16 Juni 2019

Het is een uitkomst,als we weg zijn, doet hij om,niet om de 10 minuten naar toilet. .

10 / 10
Carla uit Duiven 03 April 2019

Was er al mee bekent ik heb jaren voor mijn vriendin gezorgt ze had m s dus ik ken de tena flex heel goed.Duiven