TENA Slip Maxi ProSkin Medium 24 stuks
TENA Slip Maxi ProSkin Medium 24 stuks 27,95

TENA Slip Maxi ProSkin Medium 24 stuks

27,95

TENA Slip Maxi ProSkin Medium is een sterk absorberend, volledig ademend verband met her-sluitbare tapes. Geschikt voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies. Maat: M (heupomvang: 73-122 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €25,16 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €22,36 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 5487024
EAN: 7322540647204
SKU: 711824
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Maxi Medium

De TENA Slip Maxi M is een incontinentieslip die zowel door dames als heren kan worden gebruikt wanneer er bij hen sprake is van hevig urineverlies. De TENA Slip Maxi M heeft een absorptievermogen van 3555 milliliter. In de praktijk zult u de slip vanuit hygiënisch oogpunt en comfort echter enkele malen per dag verwisselen. Net als de andere producten uit de TENA Slip lijn wordt de TENA Slip Maxi M gekenmerkt door een ideale aansluiting op het lichaam. De superabsorberende korrels zorgen ervoor dat u een discreet product in handen heeft. Een verpakking bestaat uit 24 stuks.

De omzetting van urine in een gel

TENA incontinentiemateriaal weet u van een droog en beschermd gevoel te voorzien dankzij de superabsorberende korrels waaruit het bestaat. Deze kleine, kunststof korrels -ook wel SAP genoemd- kunnen vele malen hun eigen gewicht aan vocht opnemen. Een theelepel volstaat al voor een halve liter. Wanneer de TENA Slip Maxi M vocht constateert, wordt dit zo snel mogelijk naar de productkern afgevoerd. Daar bevinden zich de absorberende korrels, die de urine in een gel omzetten en ervoor zorgen dat deze met geen mogelijkheid meer vrijkomt. Ook niet als u er druk op uitoefent, bijvoorbeeld in een zittende houding.

Drievoudige bescherming, drievoudige zekerheid

De hierboven beschreven korrels staan garant voor bescherming tegen doorlekken. Maar dat niet alleen. De TENA Slip Maxi M houdt daarmee ook uw huid droog en dus gezond. Dankzij de snelle afvoer van urine naar de productkern, wordt uw huid daar niet doorlopend aan blootgesteld. Dit voorkomt vervelende irritaties, zoals jeuk, roodheid en schilferingen. Ten derde wordt ook een ander punt van zorg door de omzetting in gel ondervangen: in de gel worden samen met het vocht ook de nare geurtjes die hiermee samengaan, opgesloten.

De maat van de TENA Slip Maxi Medium

De TENA Slip Maxi M is niet voor zomaar iedereen met urineverlies geschikt. Welk product uit de Sliplijn geschikt voor u is, is namelijk niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid urine die u kwijtraakt, maar ook van uw lichaamsomvang. De TENA Slip Maxi M is er voor heren en dames met een heupomvang tussen de 73 en 122 centimeter. Bent u niet zeker van uw heupmaat, dan kunt u deze zelf eenvoudig opmeten met een meetlint. De heupomvang betreft de omtrek van het breedste deel van uw onderlichaam.

Hoe lang kunt u met de slip doen?

Gemiddeld scheidt een volwassen persoon dagelijks anderhalve liter urine uit. U kunt zich echter wel voorstellen dat de TENA Slip Maxi M met een absorptievermogen van 3555 milliliter uit hygiënisch oogpunt niet meer dan twee dagen wordt gedragen. De indicatie van de absorptiecapaciteit zegt dus meer iets over de algemene absorptiekracht van het product dan over de draagduur ervan. Alhoewel ieder voor zich zelf kan beslissen wat prettig voelt, kiezen de meesten ervoor om de TENA Slip Maxi M één of twee keer per dag te verwisselen.

Het dragen van de TENA Slip Maxi M bij verlies van ontlasting

De TENA Slip Maxi M is niet alleen te gebruiken bij incontinentie voor urine, maar ook bij incontinentie voor ontlasting. Ontlastingsincontinentie wordt ook wel fecesincontinentie genoemd. Vanuit hygiënische overwegingen wordt sterk geadviseerd uw slip telkens te verwisselen wanneer u ontlasting verliest. Doet u dit zo snel mogelijk, om huidirritaties te voorkomen. Ontlasting heeft namelijk een hoge zuurgraad. De brede kant van de TENA Slip Maxi M plaatst u aan de achterzijde, dus tegen de billen. Zo kan er een zo groot mogelijke hoeveelheid worden opgenomen.

Aanleggen van het product met zigzaggende bewegingen

De TENA Slip Maxi M kan op twee verschillende manieren worden aangelegd: zittend en staand. Dit houdt in dat dit TENA incontinentiemateriaal zowel voor mobiele als beperkt mobiele of bedlegerige personen geschikt is. Op welke manier u of uw verzorgende de slip ook aanlegt, altijd wordt eerste het brede deel aan de achterzijde geplaatst en de voorzijde zigzaggend tussen de benen door naar de voorkant getrokken. Deze zigzaggende beweging is van belang om de elastische antilekrandjes goed omhoog te laten komen en te voorkomen dat er ruimtes tussen uw huid en het product ontstaan.

Zie ook de volgende instructievideo:
Een incontinentieslip die aanvoelt als ondergoed

Wie net is geconfronteerd met incontinentie, vreest niet zelden een ongemakkelijk product te moeten dragen dat hen daar doorlopend aan herinnert. De TENA Slip Maxi M doet echter het tegenovergestelde. Niet alleen is het uitvoerig dermatologisch getest en beschermend voor uw huid, ook is de slip middels machinale bewerking voorzien van de zogeheten cottonfeel. Dit geeft u het gevoel gewoon katoenen ondergoed te dragen. Eigen ondergoed mag u overigens over de TENA Slip Maxi M heen dragen, maar dit is niet noodzakelijk.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
9.3 / 10
(11)
10 / 10
Christine uit België 23 Mei 2024

Product is altijd ok

10 / 10
Loes uit Zwolle 09 Januari 2024

In de corona tijd mocht ik nergens naar binnen zonder de qr code
En wou de stad wel eens in
Maar als je naar de wc moet en je kunt nergens naar binnen
Heb toen wel eens luiers gedragen
En ze zitten goed

10 / 10
T. uit België 03 December 2023

Ik heb ze nodig in nacht want ik heb nachtincontinentie al paar jaar dus deze helpen mij enorm om droog bed te hebben ik plas veel in mijn slaap en deze luier absorbeert enorm goed en kan heel de nacht aan. Ik Zou hem niet meer kunnen missen

10 / 10
Jeroen uit België 11 April 2023

Leuk om te dragen en zit lekker, heeft een goede absorptie gehalte. Beter dan Tena pants.
Bovendien gemakkelijk om aan te doen dan de broekjes.

4 / 10
Nancy uit Nederland 09 December 2022

Na een tijdje lekken ze wel behoorlijk.

10 / 10
Martine uit België 11 September 2022

Gebruik dagelijks tena lady nacht;
Geen lekken en gans de dag veilig;
De prijs was interessant

10 / 10
Johan uit Zwijndrecht B 13 December 2020

Prima luier, aangenaam te dragen, zeer betrouwbaar. Helpt me elke nacht zonder zorgen te slapen. Gebruik hem al 25 jaar.

8 / 10
Dhanis uit België 25 November 2020

Goede produkt. Goede dienst.
Maar veel te duur

10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze dagelijks om dat ik aandrang incontinentie heb en geen control heb over mijn blaas.

10 / 10
Stefan uit Lommel 10 Mei 2019

Aandrangincontinentie is bijzonder vervelend op momenten dat er geen toilet in de buurt is. Maar dankzij dit product kunnen wandelingen en uitstapjes weer zonder zorgen. Natuurlijk moet je de stap durven zetten om een luier te dragen maar het beetje schaamte weegt niet op tegen het gebruiksgemak en comfort. Ik vind de slip ook beter dan de broekjes: je kan het makkelijker aandoen, past beter aan en lekt bij zowel urine als ontlasting zelden door.

10 / 10
JG uit Antwerpen 29 Oktober 2018

Alhoewel niet dat ik ze echt nodig heb, maar ik draag ze elke dag en ik vind het fijn.