TENA Slip Plus ProSkin  (XS/ S/ M/ L/ XL)
TENA Slip Plus ProSkin (XS/ S/ M/ L/ XL) 21,95

TENA Slip Plus ProSkin (XS/ S/ M/ L/ XL)

21,95

TENA Slip Plus met is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Kies hieronder de maat die bij u past.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €19,76 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €17,56 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15614549
EAN: 7322540646160-2
SKU: 71043024-01
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Plus ProSkin Details

  Heupmaat Absorptievermogen
TENA Slip Plus XS 49 tot 74 cm. 1539 ml.
TENA Slip Plus Small 56 tot 85 cm. 1539 ml.
TENA Slip Plus Medium 73 tot 122 cm. 1539 ml.
TENA Slip Plus Large 92 tot 144 cm. 1539 ml.
TENA Slip Plus XL 120 to 160 cm. 1539 ml.


TENA Slip Plus uitgebreide informatie

Verliest u regelmatig scheuten urine of uw gehele blaasinhoud? Dan kan de TENA Slip Plus voor u het juiste incontinentiemateriaal zijn. Het eendelige verband, dat zowel voor dames als voor heren geschikt is, beschermt u tegen de gevolgen van matig tot zwaar urineverlies. Niet alleen voorkomt deze ongelukjes, maar ook huidirritaties en de ontwikkeling van onaangename geurtjes. De TENA Slip Plus is met zijn absorptievermogen van 1539 milliliter de ‘lichtste’ inlegger binnen deze lijn, maar desondanks voldoende sterk om een gehele blaasinhoud op te nemen. De verstelbare plakstrips garanderen een optimale pasvorm.

Voor wie is De TENA Slip Plus geschikt?

Zoals genoemd beschermt de TENA Slip Plus u tegen matig tot zwaar urineverlies. Het model is bedoeld voor zowel mannen en vrouwen en zijn gebruik blijft niet beperkt tot incontinentie voor urine. Ook wanneer u incontinent bent voor ontlasting -ook wel fecesincontinentie genoemd- kan de TENA Slip Plus worden gebruikt. Bovendien is de slip extra prettig voor mensen die zich door hun incontinentie onzeker voelen en ervan verzekerd willen zijn dat het product goed aansluit. Doordat u de TENA Slip Plus zelf fixeert, is lekkage vrijwel onmogelijk.

De absorptiecapaciteit van de TENA Slip Plus

Zoals u wellicht weet, bestaat de TENA Slip lijn uit slips van vier verschillende absorptiecategorieën. De TENA Slip Plus is in staat om ruim anderhalve liter aan urine op te nemen, wat ongeveer gelijkstaat aan de hoeveelheid urine die een gemiddeld volwassen persoon per etmaal uitscheidt. Dit wil echter niet zeggen dat u deze in de praktijk ook een heel etmaal zult dragen. Alhoewel er geen vaste richtlijnen voor bestaan, wordt geadviseerd uw TENA Slip Plus elke vier tot zes uur te verwisselen. Verwisselt u het product bij ontlastingsverlies uit hygiënisch oogpunt zo snel mogelijk.

Incontinentiemateriaal dat als gewoon ondergoed aanvoelt

Alhoewel incontinentiemateriaal natuurlijk niet van echt katoen kan worden vervaardigd, heeft de fabrikant wel getracht om de TENA Slip Plus hierop te laten lijken. Het kunststof materiaal wordt machinaal opgeruwd om zo op het natuurlijke materiaal te lijken. Daarom worden de slips ook gekenmerkt door de ‘cottonfeel’, een katoenzacht gevoel dat sterk lijkt op het gevoel van gewoon ondergoed. Een andere fijne eigenschap van de TENA Slip Plus is dat hij ademt. Veel mensen dragen over de slip nog een onderbroek of fixatiebroek. Alhoewel dit mag, is dit niet nodig.

De buitenzijde van het product

De buitenzijde van de TENA Slip Plus heeft, net als de andere producten binnen deze lijn, echter geen cottonfeel oppervlak. Dat de kunststof buitenzijde niet bewerkt is, brengt een aantal voordelen met zich mee. Niet alleen geeft dit de dragers een beschermd gevoel, ook is een glad oppervlak handiger wanneer u het product ’s nachts in bed draagt. Een cottonfeel oppervlak is wat ruwer, waardoor het minder makkelijk meebeweegt wanneer u zich bijvoorbeeld omdraait. Dit probleem bestaat bij een niet-opgeruwde buitenkant niet. 

Hoe trekt u de TENA Slip Plus aan?

De TENA Slip Plus heeft als groot voordeel dat deze zowel staand als liggend kan worden aangetrokken. Dit is prettig wanneer u minder mobiel bent en/of hulp ontvangt van een verzorgende bij het aan- en uittrekken van de slip. Wilt u de TENA Slip Plus staand aanbrengen, plaatst u het brede deel dan tussen een muur en uw billen, waarna u de slip zigzaggend tussen uw benen door naar voren trekt.

Het is belangrijk de slip altijd even in een gootje te vouwen wanneer u deze uit de verpakking haalt. Zo kunnen de opstaande antilekrandjes die in uw liezen vallen, goed omhoogkomen. Zit de TENA Slip Plus niet naar wens? Geen zorgen: de plakkers kunnen opnieuw versteld worden zonder dat zij hun plakkracht verliezen of het product scheurt. Zo kunt u ook meermaals het toilet bezoeken en het incontinentiemateriaal openen en sluiten zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming die deze u biedt. Zie ook onderstaande instructievideo:De FeelDry en ConfioAir technologie

De TENA Slip Plus is net als de andere soorten TENA incontinentiemateriaal voorzien van diverse technologische toepassingen die van het product meer maken dan enkel absorberend materiaal. Zo zijn de slips ook voorzien van de FeelDry technologie, die ervoor zorgt dat de urine die u verliest snel wordt afgevoerd en in de productkern wordt vastgehouden. Zo blijft uw huid te allen tijde droog. Ook is de TENA Slip Plus voorzien van ConfioAir, een technologie die ervoor zorgt dat het materiaal ademend is. 

De voordelen van de TENA Slip op een rijtje

De TENA Slip behoort tot de meest bekende producten van TENA. Ze hebben veel weg van bekende "luiers". Desondanks vermijden we het woord ‘luier’ vanwege de negatieve associaties die hier voor volwassenen mee gepaard gaan. Het voordeel van dit model is echter wel dat u zelf kunt bepalen hoe strak u het product bevestigt. Ook geeft het bescherming tegen geurtjes en huidirritaties. Dit, in combinatie met de sterke absorptiecapaciteit, maakt de TENA Slip Plus een prettig product voor mannen en vrouwen met matige tot zware incontinentie.

Automatische herhaalservice voor TENA Slip Plus

Bent u een regelmatig gebruik(st)er van de TENA Slip Plus en vindt u het vervelend telkens naar de apotheek te moeten of om online een nieuwe bestelling te moeten plaatsen? Hulpmiddelonline.nl heeft daarvoor een oplossing. Door tte kiezen voor onze automatische herhaalservice, regelt u dat de door u gewenste hoeveelheid periodiek bij u wordt thuisbezorgd.  Voorafgaand aan elke verzending ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Aan deze extra service zijn geen extra kosten verbonden. Neem gerust contact met ons op om hier gebruik van te maken.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Bianca 30 Augustus 2019

Fijn product, snelle levering en goede prijs. Bedankt!