TENA Slip Super Large ProSkin
TENA Slip Super Large ProSkin 32,95

TENA Slip Super Large ProSkin

32,95

TENA Slip Super Large ProSkin is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: Large: 92 tot 144 cm.

Op voorraad
  • Koop 2 voor €29,66 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €26,36 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15614646
EAN: 7322540646894
SKU: 711431-2
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Super Large details

Opnamecapaciteit 2483 ml.
Heupmaat 92 tot 144 cm.
Inhoud verpakking 28 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Super Large

De TENA Slip Super L is geschikt voor heren en dames bij wie sprake is van matig tot hevig urineverlies. Met zijn absorptievermogen van 2483 milliliter is dit product in staat diverse flinke scheuten of uw gehele blaasinhoud efficiënt op te vangen. De TENA Slip Super L is de op een na grootste maat binnen de superlijn en is er voor personen met een heupomvang van 92 tot 144 centimeter. Niet alleen is de TENA Slip Super L geschikt voor incontinentie voor urine; ook bij incontinentie voor feces kunt u van dit TENA incontinentiemateriaal gebruikmaken.

Een ontwerp dat een perfecte pasvorm garandeert

De TENA Slip Super L staat bekend om zijn perfecte aansluiting rond uw lichaam. Hierdoor ontstaan er -mits u het op de juiste manier aanlegt- geen ruimtes tussen uw huid en het product en hebben ongelukjes vrijwel geen kans om plaats te vinden. De juiste aansluiting komt tot stand door de plakstrips die u zelf zo strak als uw wilt kunt bevestigen, de opstaande antilekrandjes in de liezen en het extra elastiek aan de achterzijde van het product, dat in uw rug valt. Deze laatste voorkomt dat urine en dunne ontlasting kunnen weglopen wanneer u ligt.

Drievoudige bescherming

De TENA Slip staat net als de andere producten van deze fabrikant bekend om zijn drievoudige bescherming. In de eerste plaats draagt u de slip om u te bescherming tegen doorlekken. Dankzij de Dual Absorption Zone wordt urine snel naar de productkern afgevoerd en in gelvorm opgeslagen. Dit zorgt er tevens voor dat uw huid niet meer in contact komt met de urine, wat huidirritaties effectief helpt te voorkomen. Ten derde worden ook vervelende ammoniakgeurtjes tegengegaan; deze komen vrij wanneer urine in contact komt met de buitenlucht. Door het opsluiten van de urine als gel wordt ook dit verhinderd.

Extra bescherming voor uw huid door het Proskin assortiment

Voor de oudere en extra kwetsbare huid heeft TENA het Proskin assortiment ontwikkeld. Deze lijn werd aan uitvoerige dermatologische tests onderworpen en naar aanleiding daarvan huidvriendelijk bevonden. Het Proskin assortiment houdt de huid van uw intieme zone in optimale gezondheid en dit bevordert direct de dagelijkse kwaliteit van leven. Uw incontinentie heeft zodoende nog minder invloed op uw dagen. Door deze slip te combineren met het gebruik van het Proskin assortiment aan reinigingsartikelen, houdt u uw huid in maximaal goede gezondheid.

Het aanleggen van de TENA Slip Super L

Een groot voordeel van de TENA Slip Super L, is dat dit product zowel staand als zittend kan worden aangelegd. Dit betekent dat het door zowel mobiele als minder mobiele personen kan worden gebruikt. In het laatste geval is het ook voor een mantelzorger of professionele verzorgende eenvoudig om de slip bij u aan te brengen en te verwisselen wanneer deze verzadigd is. Legt u de TENA Slip Super L zelf liggend aan? Plaatst u dan het brede deel onder uw billen en trekt u de voorkant zigzaggend naar voren. Vervolgens zet u het product vast met plakstrips.

Bent u mobiel en wilt u de TENA Slip Super L staand aanbrengen? Klemt u dan de achterzijde van het product tussen uw billen en de muur en trekt u wederom de voorkant zigzaggend tussen uw benen door naar voren. De zigzaggende beweging is van belang om te voorkomen dat er ruimtes tussen uw huid en het product kunnen ontstaan, waarlangs urine of dunne ontlasting kan weglopen. De plakstrips kunnen overigens meerdere keer geopend en herbevestigd worden zonder dat zij aan kracht inboeten.Extra zekerheid dankzij de urine-indicator

Ondanks het hoge absorptievermogen van de TENA producten voelen veel mensen zich -vooral wanneer incontinentie pas net bij hen is geconstateerd of ze onlangs op dit product zijn overgestapt- onzeker. Met de TENA Slip Super L bent u echter verzekerd beschermd tegen ongelukjes. Om u een nog veiliger gevoel te geven, is de urine-indicator aan de TENA Slip toegevoegd. Deze toevoeging, die ook wel vochtindicator wordt genoemd, betreft een gele streep die aan de buitenkant van het product loopt. Wanneer de TENA Slip Super L verzadigd raakt, kleurt deze blauw. U hoeft de slip dus niet te openen om te kunnen zien of deze aan vervanging toe is.

24 uur per dag bescherming, waar u ook bent

Niet alleen is de TENA Slip Super L bedoeld voor overdag, ook ’s nachts kunt u op dit product rekenen. Zelfs als u een onrustige slaper bent en veel woelt in uw slaap. Het elastiek dat door de fabrikant aan de achterzijde van de slip is aangebracht, verhindert dat urine en/of dunne ontlasting via uw onderrug naar buiten kunnen lekken. De elastische antilekrandjes die in uw liezen vallen, doen in die zone precies hetzelfde. De plakstrips van de TENA Slip Super Large kunt u zo strak aanbrengen als u zelf wilt.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review