TENA Slip Super ProSkin Small
TENA Slip Super ProSkin Small 23,95

TENA Slip Super ProSkin Small

23,95

TENA Slip Super ProSkin is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zwaar urineverlies. Maat: S (heupomvang 65 -85 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €21,56 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €19,16 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 15507181
EAN: 7322540646979
SKU: 711930
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Super Small Details

Opnamecapaciteit 2483 ml.
Heupmaat 56 tot 85 cm.
Inhoud verpakking 30 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


TENA Slip Super Small uitgebreide informatie

De TENA Slip Super S is een comfortabel incontinentieproduct dat zowel voor heren als dames bestemd is die matige tot grote hoeveelheden urine verliezen. Van matige incontinentie spreken we wanneer u regelmatig flinke scheuten verliest, bij hevigere incontinentie verliest u regelmatig uw gehele blaasinhoud. De TENA Slip Super S kan worden gedragen door bedlegerige of minder mobiele personen, aangezien het product goed gefixeerd om uw lichaam zit en het zowel staand als liggend kan worden aangelegd. Maar ook als u juist beweeglijk bent, is de TENA Slip Super S een goede keuze. De slip kan worden gebruikt voor het verlies van urine, ontlasting of een combinatie van beiden.

Een incontinentieproduct met een nauwe aansluiting op uw lichaam

Net als de rest van de producten binnen de TENA Slip lijn staat ook de TENA Slip Super S bekend om zijn goede fixatie rondom uw lichaam. Zo blijft de kans op ongelukjes onder alle omstandigheden nihil. U bevestigt de TENA Slip Super S, die overigens een absorptievermogen van 2483 milliliter heeft, middels de plakstrips zo strak als u wilt op het materiaal. De plakstrips zijn in feite een soort klittenband dat u vasthaakt op het opgeruwde materiaal. Ook de opstaande, elastische antilekrandjes die in uw liezen vallen, zorgen ervoor dat urine -zelfs als u ineens een grote hoeveelheid verliest- niet de kans krijgt om lekkage te veroorzaken.

Drievoudige bescherming

TENA incontinentiemateriaal schaft u in de eerste plaats uiteraard aan om zich te beschermen tegen doorlekken. Echter heeft de fabrikant ook aan andere zaken gedacht. Zo is de TENA Slip Super S ook in staat om uw huid de gehele dag door droog te houden. Dit doet het door de door u verloren urine zo snel mogelijk bij uw huid vandaan af te voeren naar de productkern, waar het in een gel wordt omgezet. Op deze manier blijft uw huid gespaard van irritaties zoals jeuk en roodheid. De Odour Neutralizer zorgt ervoor dat vervelende ammoniakluchtjes met de urine samen in de gel worden opgesloten.

Proskin: maximale bescherming voor de oudere huid

In aanvulling op het bovenstaande heeft fabrikant TENA tevens een Proskin lijn ontwikkeld. Deze lijn TENA incontinentiemateriaal is nóg beschermender voor de oudere en dus kwetsbaardere huid. Een optimale huidgezondheid van de intieme zone bevordert de kwaliteit van uw dagelijks leven en zorgt ervoor dat uw incontinentie daar zo weinig mogelijk invloed op  heeft. Wilt u profiteren van het maximale effect van deze Proskin lijn? Overweegt u dan ook het gebruik van de Proskin huidreinigingsproducten.

Het aanleggen van de TENA Slip Super S

Een van de grootste voordelen van de TENA Slip Super S is dat deze op twee manieren kan worden aangelegd: staand en zittend. Dit betekent dat deze slip geschikt is voor mobiele, maar ook verminderd of zelfs zeer beperkt mobiele personen met urineverlies. De slip kan ook zonder moeite door een professionele verzorger of mantelzorger worden aangelegd. Niet voor niets zien we het gebruik van de TENA Slip Super S ook veelvuldig terug in verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Legt u de TENA Slip Super S zelf staand aan? Klemt u dan de bredere achterzijde van de slip tussen uw billen en de muur in en trekt u het verband vervolgens zigzaggend tussen uw benen door naar voren. De onderste plakker bevestigt u horizontaal op uw buik, de bovenste plakker bevestigt u ietwat schuin naar beneden wijzend aan. Zo kan de rand van de TENA Slip Super S goed op uw lichaam aansluiten. De zigzaggende beweging waarmee u de slip tussen uw benen door trekt, is van groot belang om te voorkomen dat er ruimtes ontstaan tussen uw lichaam en de slip.

Incontinentiemateriaal dat u zelf vertelt wanneer vervanging nodig is

Zeker wanneer incontinentie bij u een nog maar pas geconstateerd probleem is, kan dit tot veel onzekerheid leiden. Een groot aantal mannen en vrouwen geeft aan zich zorgen te maken over ongelukjes en de zichtbaarheid van de incontinentie voor anderen. De TENA Slip Super S is echter voorzien van een extra toevoeging die deze onzekerheid weet weg te nemen: de urine-indicator, ook wel vochtindicator genoemd. U treft deze in de vorm van een gele lijn die aan de buitenkant van het product loopt. Kleurt deze blauw, dan is de TENA Slip Super S verzadigd.

Prettig incontinentiemateriaal voor overdag en ’s nachts

De TENA Slip Super S kan zowel overdag als ’s avonds worden gedragen. Door ook ’s avonds op het absorberende vermogen van dit product te rekenen, beschermt u uw nachtrust effectief en dit heeft overdag een grote invloed op de kwaliteit van leven. Het incontinentiemateriaal sluit goed op uw lichaam aan, ook als u veel beweegt in uw slaap. De pasvorm, elastische antilekrandjes die in uw liezen vallen en het extra elastiek aan de achterzijde zorgen ervoor dat urine en ontlasting geen kans krijgen om te ontsnappen.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
10 / 10
Jeroen uit Antwerpen Deurne 03 Juli 2019

Ik gebruik ze elke dag vooral in de zomer, draagt zeer comfort ideaal om dat ik aandrang incontinentie heb.

1 Minpuntje soms scheurt het plakker