TENA Slip Ultima Large 21 stuks - Copy
TENA Slip Ultima Large 21 stuks - Copy 32,95

TENA Slip Ultima Large 21 stuks - Copy

32,95

TENA Slip Ultima Large is een sterk absorberend, volledig ademend verband met hersluitbare tapes. Geschikt voor zeer zwaar urineverlies. Maat: L (heupomvang: 92-144 cm)

Op voorraad
  • Koop 2 voor €29,66 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 4 voor €26,36 per stuk en bespaar 20%
ZI-nummer: 7322541387918
EAN: 7322541387918
SKU: 710623
  • Altijd 100% discrete verzending
  • Gratis levering vanaf € 40,00
  • Voor 23:59 uur besteld, vandaag verzonden
Informatie

TENA Slip Ultima Large details

Opnamecapaciteit 4435 ml.
Heupmaat 92 tot 144 cm.
Inhoud verpakking 21 stuks
Geschikt voor Mannen en vrouwen


Uitgebreide informatie TENA Slip Ultima Large

De TENA Slip Ultima L behoort tot de sterkst absorberende producten binnen de TENA Slip lijn. Het incontinentiemateriaal weet maar liefst 4435 milliliter aan vocht op te nemen en dit diep in de kern van het product vast te houden. Daar wordt het omgezet in een gel. Zelfs onder druk van het lichaamsgewicht -bijvoorbeeld als u zit- zal de urine met geen mogelijkheid kunnen ontsnappen. De TENA Slip Ultima L is er voor zowel dames als heren met zeer zware incontinentie. Dit betreft niet alleen incontinentie voor urine, maar ook voor ontlasting. De brede kant van de TENA Slip Ultima L is de achterzijde van het product.

 

Een product dat u drievoudige bescherming geeft

Met de TENA Slip Ultima L heeft u een product in handen dat u niet alleen beschermt tegen doorlekken, maar alle vervelende aspecten van urineverlies. Door de snelle afvoer van de urine naar de kern van het product wordt ook uw huid drooggehouden. Dit is belangrijk om de gezondheid daarvan te kunnen waarborgen. Tegelijk met de urine die in een gel wordt omgezet, worden ook de nare ammoniakachtige geurtjes als het ware opgesloten. Zo houdt u de hele dag niet alleen een droog, maar ook een optimaal fris gevoel. Dankzij de TENA Slip Ultima L kunt u uw zekerheid behouden.

Een extra stukje zekerheid dankzij de urine-indicator

De TENA Slip Ultima L behoort tot het TENA incontinentiemateriaal dat voorzien is van een urine-indicator. Deze wordt ook wel vochtindicator genoemd. Zeker wanneer u pas net met incontinentie te maken heeft gekregen, of wanneer dit product nieuw voor u is, helpt deze toevoeging u uw zekerheid te behouden. De vochtindicator detecteert de verzadiging van het materiaal en geeft het aan wanneer het tijd is voor vervanging. De indicator betreft een gele streep aan de buitenkant van het product. Wanneer de maximale absorptie bijna is bereikt, kleurt deze streep geel. 

Zo discreet kunt u een incontinentieproduct dragen

De TENA Slip Ultima L is hét bewijs dat incontinentiemateriaal discreet kan zijn. In tegenstelling tot vroeger, waar vooral wattenpulp werd gebruikt om de urine te absorberen, wordt er nu gebruikt van kleine kunststof korreltjes, ook wel SAP genoemd. Deze zijn in staat tot wel duizendmaal hun eigen gewicht aan vocht op te nemen. Een theelepel is al voldoende voor een halve liter. De SAP korrels bevinden zich in de productkern en worden omsloten door wattenpulp, die enkel nog wordt gebruikt om de korrels op hun plaats te houden en stevigheid aan de slip te geven.

Het aanleggen van de TENA Slip Ultima L

Een ander groot voordeel van de TENA Slip Ultima L is dat deze op twee manieren kan worden aangelegd. U kunt dit zelf zowel staand als zittend doen. Bent u verminderd mobiel, dan kan een verzorgende de TENA Slip Ultima L aanleggen als u ligt. Van belang is altijd eerst het brede deel van de slip aan de achterzijde, dus tegen de billen te plaatsen en de voorkant vervolgens zigzaggend tussen uw benen door naar voren te trekken. De zigzaggende beweging zorgt ervoor dat de slip zijn juiste vorm krijgt en naadloos op uw lichaam zal aansluiten. Zie ook de volgende video;


Hoe lang kunt u de TENA Slip Ultima L dragen?

De TENA Slip Ultima L heeft een superieur absorptievermogen, wat velen doet vermoeden dat deze lang kan worden gedragen. Echter is het aantal milliliters, dat tevens op de verpakking is aangeduid, een indicatie van de absorptiekracht van het product. Des te verzadigder uw slip raakt, des te zwaarder deze zal worden. Ook is het vanuit hygiënisch oogpunt van belang de TENA Slip Ultima L regelmatig te verwisselen. Gemiddeld doet men dit twee keer per dag, alhoewel u zelf het beste kunt bepalen waar u zich prettig bij voelt.

Gebruik bij fecesincontinentie

De TENA Slip Ultima L is ook inzetbaar bij incontinentie voor feces oftewel ontlasting. Net als de urine kan ook dunne ontlasting snel door het materiaal worden opgenomen. De nauwsluitende pasvorm, het extra elastiek in uw rug en de opstaande elastieken randjes die in uw liezen vallen, geven u ook bij deze vorm van incontinentie de extra zekerheid waar u op rekent. Wel is het van belang dat u de TENA Slip Ultima L na elk ontlastingsverlies verwisselt. De zuurtegraad van de ontlasting heeft namelijk een negatieve invloed op de huid van uw intieme zone. Lees hier meer over ontlastingsincontinentie.

Overige informatie
MDR informatie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review